Jump to content
IGNORED

NBA 2017/18

theanswer

66 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Ali šta će Čarobnjacima Rivers kada na klupi imaju solidnog Saturanskog.Gortat je postao prepoznatljivo lice tima,mada ne baš prijatno,iskorišćeni su njegovi potencijali,

koristan je i da ostane na klupi,pretpostavljam da ga se rešavaju zbog sukoba sa Volom. 

Posted
8 hours ago, salerokada said:

Teodosić, Bjelica.

:nobles:

Phoenix Suns head coach Igor Kokoskov said that L.A. Clippers guard Milos Teodosic is among the names that his team is already considering ahead of the upcoming NBA free agency.

“He [Teodosic] certainly is one of the names we [Suns] discuss,” Kokoskov said in an interview with Serbian website Sport Klub.

Teodosic has exercised his $6.3M option with the L.A. Clippers for the 2018-2019 season but he’s expected to be waived and become a free agent. Apparently, the Suns have set their sights on the Serbian player who scored 9.5 points, dished out 4.6 assists and grabbed 2.8 rebounds averaging 25.2 minutes per game in 2017-2018, his debut season in the NBA.

The Suns will look to sign an experienced point guard to pair with Devin Booker when the free agency launches, according to GM Ryan McDonough. Kokoskov, who is extremely well-acquainted with Teodosic’s game and what he can bring on the floor, has also said that he doesn’t see Booker operating as a point, so a “pass-first” guard like Milos might fit the profile the Suns are searching for.

Here are Kokoskov’s full comments on Teodosic:

“I think all the best about Milos, he is my friend and we had the opportunity to meet here. He is basketball legend. These are the names we take a look at when it comes to free agents, but of course, everything is far from a decision. What I can say is that Milos is absolutely an NBA player. He has done a lot both at the level of the (Serbian) national team and at the EuroLeague level, so his path now is the USA – he had a good season and certainly is one of the names we [Suns] discuss.”

Posted

Video sam tu vest na SportKlubu, ali mi više deluje da je Kokoškov uopšteno pričao o Teodosiću nego što je stvarno zainteresovan da ga dovede.

Opet, da ga dovede, siguran sam da Teodosić ne bi bio statista u napadu jer Kokoškov zna ko je Teo i da je najbolji sa loptom u rukama.

Posted
18 hours ago, Fakundo Sava said:

Ali šta će Čarobnjacima Rivers kada na klupi imaju solidnog Saturanskog.Gortat je postao prepoznatljivo lice tima,mada ne baš prijatno,iskorišćeni su njegovi potencijali,

koristan je i da ostane na klupi,pretpostavljam da ga se rešavaju zbog sukoba sa Volom. 

Ne znam dal im treba Rivers, al mislim da sam negde video da pikiraju Noela na C.

Posted
 “He [Teodosic] certainly is one of the names we [suns] discuss,” Kokoskov said in an interview with Serbian website Sport Klub.

Teodosic has exercised his $6.3M option with the L.A. Clippers for the 2018-2019 season but he’s expected to be waived and become a free agent.

Tampering 1/1
100k za gospodina komesara

Posted

Jos uvek moze da ostane, trazice on vece pare, ali valjda ne u OKC, nije valjda toliko lud... :D

Posted

Kaze Woj da su opet poceli razgovori izmedju LAL i SAS tako da je ovo verovatno namig da je on za ako su Kawhi i Lebron za. Imam osecaj da ce Spursi da oderu zive Magica i Pelinku ako stvarno dodje do tog trejda.

Posted
2 minutes ago, Mos said:

Kaze Woj da su opet poceli razgovori izmedju LAL i SAS tako da je ovo verovatno namig da je on za ako su Kawhi i Lebron za. Imam osecaj da ce Spursi da oderu zive Magica i Pelinku ako stvarno dodje do tog trejda.

Tvrde pazar SAS...isto tako i Magic izjavljuje da je njemu bitno da su za LAL kljucno ovo i naredno leto za dovodjenje all star igraca i da ce se ponasati disciplinovano...igra nerava, a sad su u pitanju sati do roka za opt in ili out FA

Posted
6 minutes ago, Mos said:

Nisam neki optimista, to su mrtvi Lakersi ipak. Oni obicno dobro prodju, ali barem imaju za neku slamku Spursi se uhvate. Lakersi moraju da dovedu nekoga od tih superstarova da bi i ostali poceli da dolaze, nekog od trojke Kawhi/LBJ/PG. A ovaj scenario sa PG moze im se ponovi, Pop ga trade u neku Filadelfiju, Boston, tamo stigne do finala konfe ili cega vec i tamo ostane, tako moraju i malo rizikovati, a ne reci boli nas uvo cekamo sledece leto kao slobodnog igraca. A ima jos kockica da se poslaze ove godine i ako ce nesto da rade zuri im se pre FA sa kawhi-jem, koji jelte jedva cekam da pocne.

Posted

Da, svi sad pricaju da je Lenard definitivno rekao danas Popu da zeli trejd i da ne ostavlja mogucnost da se poprave naruseni odnosi...

Kada je Tunder u pitanju, ako PG opt in, verovatno idu ka tome da postanu najskuplji tim u istoriji lige...preko 300mil zbog 4 uzastopne godine u luxury tax...na prvi pogled suluda strategija imajuci u vidu da imaju malo ako ne nikakvog prostora za poboljsanje kvaliteta tima a nisu tim ni za finale zapada

Posted

PG ih je vec obavestio da izlazi iz ugovora.

Posted
46 minutes ago, J.R. Cash said:

PG ih je vec obavestio da izlazi iz ugovora.

Sto ne znaci da napusta OKC

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...