Amos Posted June 24, 2018 Posted June 24, 2018 Teo opt-inovao. Mogu da ga vejvuju™ i plate 2.1 mil, za koliko bi onda mogao da potpise sa drugim timom.
Bane_V Posted June 24, 2018 Posted June 24, 2018 Nisu mi najjasniji motivi Kavaia. Povučen lik koji ne voli medijsku pažnju I jedva kaže koju reč hoće u LAL, plus mu se jebe za supermax ugovor. Mora da je ozbiljno ispizdeo na SAS jer sve ostalo mi nije logično.
Time Crisis Posted June 24, 2018 Posted June 24, 2018 1 hour ago, Bane_V said: Nisu mi najjasniji motivi Kavaia. Povučen lik koji ne voli medijsku pažnju I jedva kaže koju reč hoće u LAL, plus mu se jebe za supermax ugovor. Mora da je ozbiljno ispizdeo na SAS jer sve ostalo mi nije logično. Koliko sam razumeo, stric/ujak mu je agent i uglavnom njegovo okruženje gura celu tu priču.
1n54jd3r Posted June 24, 2018 Posted June 24, 2018 Teo moze da bude koristan sraf mnogim timovima, vrlo je verovatno da ima zelju da se dodatno dokaze u NBA...tako da mi price o povratku u Evropu prosto ne piju vodu
iDemo Posted June 24, 2018 Posted June 24, 2018 Važno da ga zdravlje podrži dok je tamo (a i kad se vrati)..A KL - nekako mi ne pije vodu da će on sutra (ili za godinu) da osvane negde i odjednom da krene da kida k'o što je ranije. Nije on baš sasvim sav - naročito kad je sa tim svojim "timom" stručnjaka. Sent from my SM-G900I using Tapatalk
bradilko Posted June 24, 2018 Posted June 24, 2018 1 hour ago, Host said: Pod kojim to pravilima Clippersi mogu da ga plate 2.1 miliona umesto punog iznosa? Mislim da su izvestaji pogresni. Pretpostavljam da su izvestaci pogresno protumacili izvor iz kluba koji im je mozda rekao da ce otpustiti Teodosica (waive) i da ce iskoristiti stretch klauzulu™ koja kaze da plata otpustenog igraca moze da se rastegne na dvostruku duzinu preostalog ugovora + 1 godinu, tj. na 3 godine u ovom slucaju. Tada bi Teodosiceva dobijao od Clippersa po 2 miliona naredne 3 godine, ali bi svakako dobio svojih 6 miliona. Timovi to rade kada hoce da smanje garantovane plate pod salary capom, tj. kad jure slobodne agente. Recimo da Clippersi otpuste Teodosica. Ostali timovi bi imali rok od 48 sati da pokupe Teodosica sa waiver liste, tj. da ga plate 6 miliona u narednoj sezoni i tad se nista ne racuna u salary cap Clippersa. Ako se to ne bi desilo u predvidjenom roku, Teodosic bi mogao da potpise ugovor sa kojim god hoce timom za bilo koju plate, dakle moze i za maksimum ako je neko lud da plati. Edit: da ne brisem posto sam nasao negde da se spominje da je samo 2 miliona ugovora garantovano za narednu sezonu. Brojke su se poklopile, pa sam mislio da je u pitanju stretch™. U svakom slucaju vazi deo za waiver listu, tj. Teodosic moze da potpise kakav god hoce ugovor ako ga niko ne pokupi sa waiver liste. teja će da pokupe samo harlem globtrotersi, na žalost.joke bre nadam se da će ostati u nba i nadam se pre svega da će sa sanira te jebene povrede i da će da trenira preko leta. on je ponosni vođa i neće se tako predati i vratiti u opskurnu evropsku košarku 1 hour ago, Time Crisis said: Koliko sam razumeo, stric/ujak mu je agent i uglavnom njegovo okruženje gura celu tu priču. ispašće teško govedo. ne igra sezonu, propustio je mnogo, menja sistem igre.. kad bi imao mozga pošao bi u dalas da mu karlajl da novu šansu..
Apollo Creed Posted June 25, 2018 Posted June 25, 2018 Jel Sunsi stvarno planiraju da im startni PG bude onaj Francuz? "Coach Igor Kokoskov said Elie Okobo can be an "elite point guard" in the NBA." Pošto očigledno nemaju nameru da im ostanu ni Payton ni Knight izgleda...
booyaka Posted June 25, 2018 Posted June 25, 2018 Spekuliše se šta će Nuggetsi da odluče da Jokićem. Gledano čisto košarkaški najbolji fit za njega bi bili Dubsi, tek bi onda razvalili ostatak lige, prštale bi asistencije sa svih strana. Bilo gde da nastavi mora dodatno da podigne nivo odbrane, to je sigurno.
Кристофер Лумумбо Posted June 25, 2018 Posted June 25, 2018 (edited) nema sta da se spekulise, ostaje u denveru. i evo, dok sma to napisao izlazi ovo Shams CharaniaVerified account @ShamsCharania 9m9 minutes ago More Denver Nuggets star Nikola Jokic will have his team option declined for next season to become RFA, and sides plan to reach agreement on a five-year, $146.5M maximum contract, league sources told Yahoo. to je jasno kao dan, nema tu nikakve neizvesnosti. Edited June 25, 2018 by Кристофер Лумумбо
Venom Posted June 25, 2018 Posted June 25, 2018 +1 Cestitke na najuspesnijem domacem kosarkaskom projektu svih vremena.
1n54jd3r Posted June 25, 2018 Posted June 25, 2018 To je i Tim Koneli rekao pre par dana...zele da ga sto pre osiguraju da ostane sto duze u Denveru...sad je dilema sta ce sa Bartonom da se desi...mada ovog leta svi kubure sa cap space, nece se osrednji free agents usreciti
Кристофер Лумумбо Posted June 25, 2018 Posted June 25, 2018 pre dve godine je bilo jasno da ce ovo da se desi
Recommended Posts