Jump to content
IGNORED

NBA 2017/18

theanswer

66 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted (edited)

Nek bude pola Duranta sa kojim se poredi kad se vrati i bice pogodak. Ionako ce Chendler opt-inovati za ovu sezonu. 

Edited by Mos
Posted

Orlando nema pg-a. Mogao bi Teodosic tamo. Bio bi starter, imao bi seksi minutazu...

Posted

On i Vucevic bi cuda cinili. Moze!

Posted

On i Bamba i Gordon, oh da.

Posted (edited)

Samo da kažem kakva ribetina je Lukina keva. :hail: :blush:

Edited by miki.bg
Posted

Jel realno da je to keva. Mislim video sam je na ep al sad je mlađa :cry:

Posted

ja sam mislio da mu je to sestra kad su izasli! :D

mama mora da ga je rodila sa nekih 15 godina :)

Posted

šta je ovog puta pogrešio divac?

u eri jebenih supertimova, trust the process u prevodu tankujemo godinama.. a dalas će za pet sezona da napravi od dončića novog novickoga?

oće kurac!

nba ode u kurac ako se ovako nastavi..interesantna su bila konferencijska finala. ovo na kraju samo prva utakmica. 

Posted

sto toliko ne volis doncica, svako malo ga pominjes i to obavezno u smislu da nema nista do njega :)

novicki tesko da ce postati i za 55, a ne 5 sezona

imace luka svakako dobrog mentora, dal ce umeti to iskoristiti videcemo jbg

Posted
3 minutes ago, pbg12345 said:

sto toliko ne volis doncica, svako malo ga pominjes i to obavezno u smislu da nema nista do njega :)

novicki tesko da ce postati i za 55, a ne 5 sezona

imace luka svakako dobrog mentora, dal ce umeti to iskoristiti videcemo jbg

otkud ti da ga ne volim?

pratim ga evo od kad se skinuo za real. pa ja real gledam samo zbog njegovih minuta odavno.. e svašta!

ne kažem da neće biti ništa od njega već mu želim da bude  zdrav kao dren i da on već ima mesto u nba ali se ne slažem da je veće čudo od nekih evropskih igrača. ne zato što sam nostalgičan i što sam odrastao uz dražena, kukija, divca i slične.. 

Posted

pa ne znam sta bi dsrugo osim nostalgije moglo biti, posto ono jedino opipljivo brojke, titule i njeog udeo u tim titulama je debelo na njegovoj strani sa kojim god evropljaninom da se poredi

opet, nije to samo po sebi garant uspeha u nba

ali ti si vec nekoliko puta ponovio kako on nece biti vrhunski igrac

ima li ikakvih informacija o teodosicu? on sam pre neki dan rece da ceka draft, da pre toga sigurno nista nece znati, a da bi voleo sto pre da donese odluku

Posted

Melanija udarila trend 

Posted
12 minutes ago, pbg12345 said:

pa ne znam sta bi dsrugo osim nostalgije moglo biti, posto ono jedino opipljivo brojke, titule i njeog udeo u tim titulama je debelo na njegovoj strani sa kojim god evropljaninom da se poredi

opet, nije to samo po sebi garant uspeha u nba

ali ti si vec nekoliko puta ponovio kako on nece biti vrhunski igrac

ima li ikakvih informacija o teodosicu? on sam pre neki dan rece da ceka draft, da pre toga sigurno nista nece znati, a da bi voleo sto pre da donese odluku

hehe

titule? pa onda niko nije veći od njega. evro takmičenja su sve bizarnija. 

vrhunski je svaki igrač koji se domogne nba lige.posebno iz evrope. ne mislim da će biti toliko spektakularan igrač. pre bih uzeo npr tatuma ili mitchela iz utaha nego dončića. ali bih uzeo pre dončića od onog pleja od 210 cm-a simonsa.

teodosić? 30 od 80 utakmica?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...