1n54jd3r Posted June 22, 2018 Posted June 22, 2018 Kad ne znas sta ces, vodi se logikom da uzmes formalno SF koji moze da cuva multiple positions
1n54jd3r Posted June 22, 2018 Posted June 22, 2018 Voleo bih da ovih dana cujemo Divca zasto nije trejdovao pick sa Dalasom...kojom se logikom vodio...da se makar smejemo budali
Joe D Posted June 22, 2018 Posted June 22, 2018 Just now, 1n54jd3r said: Voleo bih da ovih dana cujemo Divca zasto nije trejdovao pick sa Dalasom...kojom se logikom vodio...da se makar smejemo budali a jesi naporan covek. hteo je bagley-ja. da ga nije uzeo on, uzela bi ga atlanta, kakav trejd sa dalasom.
1n54jd3r Posted June 22, 2018 Posted June 22, 2018 10 minutes ago, Joe D said: a jesi naporan covek. hteo je bagley-ja. da ga nije uzeo on, uzela bi ga atlanta, kakav trejd sa dalasom. nisam nigde uhvatio info da je atlanta zagrejana za njega...zapravo niko u top 5...ali ok, mozda sam propustio to
Amos Posted June 22, 2018 Posted June 22, 2018 Inace, Divac jeste debil ali sve vise mislim da je ovo Vivekova odluka. Mislim, bili su sa Dončićem svi zajedno sa Vivekovim sinom pre dve nedelje na večeri u Madridu. MPJ takodje rekao da mu je tim iz samog vrha drafta rekao da ga uzimaju i onda je istegao kuk i dobio grceve u ledjima, a to moze samo Sakramento da bude. Moja pretpostavka je da Fox nije bio odusevljen Doncicem a Vlade nije hteo da zalegne i onda je Vivek prelomio.
freakns Posted June 22, 2018 Posted June 22, 2018 ne verujem da nam je upao MPJ jasan mi je strah od povrede, pogotovo ledja, jer to lako moze biti hronicno. ali decko je lagani top pick da je zdrav... sve i da ne odigra nijednu tekmu u NBA, definitivno pick vredan kocke. a i Denver ne mora da zuri. Murray, Harris, Lyles, Juancho, Beasley, Jokara... svi su ispod 25 tako da Nuggetsi mogu lagano MPJ dve godine da lece ako treba.
Joe D Posted June 22, 2018 Posted June 22, 2018 7 hours ago, 1n54jd3r said: nisam nigde uhvatio info da je atlanta zagrejana za njega...zapravo niko u top 5...ali ok, mozda sam propustio to a zapravo je bio od starta pri vrhu na svim prognozama. nema sanse da bi isao dalje od memfisa. to je sacramentov pik, ni meni se ne svidja nesto posebno, ali nek odigraju svi neke utakmice pre nego sto besimo divca na banderi. atlanta je ovde uzela mnogo veci rizik, trae bi ispao iz 10 da ga oni nisu uzeli.
Apollo Creed Posted June 22, 2018 Posted June 22, 2018 Fenomenalna destinacija za Dončića!! In other news-Denver može vrhunski da prođe...sviđa mi se šta je Šikago uradio ( čak mi se više sviđa Hutchison, ali i Wendell je skroz ok izbor), Spursi tradicionalno dobri, e da- Boston dobija odmah upotrebljivog centra. Inače, Bagley će biti odličan igrač. Nije Luka jbg, al biće skroz dobar. Nemam pojma šta su i zašto uradili LAC, grozan draft. Atlanta...šta reći, tugica.Orlando-klasika, još jedan sjeban talenat u najavi.
theanswer Posted June 22, 2018 Author Posted June 22, 2018 Atlanta je birala iz fazona ko ce da privoli bar deset soma ljudi u onu halu pa aj da uzmemo nekog malog crnca sto sutira sa deset metara. Bukvalno.
Apollo Creed Posted June 22, 2018 Posted June 22, 2018 Najjače što ih bilo blam da biraju Younga sa trećim pickom, pa kao trejdovali. Aj i sve to nego još i realni šuter Huerter i Spellman. Pravi se Hjuston za najsiromašnije. Draft u fazonu
Joe D Posted June 22, 2018 Posted June 22, 2018 Nije ih bilo blam, nego su dobili pika sledece godine. Koga mogu da izgube, doduse.
Jimmy Kowalski Posted June 22, 2018 Posted June 22, 2018 7 hours ago, Joe D said: a jesi naporan covek. hteo je bagley-ja. da ga nije uzeo on, uzela bi ga atlanta, kakav trejd sa dalasom. 21 minutes ago, Joe D said: a zapravo je bio od starta pri vrhu na svim prognozama. nema sanse da bi isao dalje od memfisa. to je sacramentov pik, ni meni se ne svidja nesto posebno, ali nek odigraju svi neke utakmice pre nego sto besimo divca na banderi. atlanta je ovde uzela mnogo veci rizik, trae bi ispao iz 10 da ga oni nisu uzeli.
Apollo Creed Posted June 22, 2018 Posted June 22, 2018 (edited) Dallas MavericksVerified account @dallasmavs FollowFollow @dallasmavs More We got a good one! #MFFL #MavsDraft18 0:50 28.1K views 5:20 PM - 21 Jun 2018 New conversation Atlanta HawksVerified account @ATLHawks 11h11 hours ago More Replying to @dallasmavs Thank you & you’re welcome. Dallas MavericksVerified account @dallasmavs 11h11 hours ago More Love you. Atlanta HawksVerified account @ATLHawks 10h10 hours ago More Ly2 Edited June 22, 2018 by Apollo Creed
1n54jd3r Posted June 22, 2018 Posted June 22, 2018 Izgleda da ce za Porter Jr prva godina biti rehabilitacija...izgleda da su timovi znali da na njega ne mogu da racunaju odmah tj da ce propustiti veci deo sezone...Denveru je legao kao budali samar...u borbi su za PO sa njim ili bez njega, kad god da se vrati - dobrodosao je
Recommended Posts