Jump to content
IGNORED

NBA 2017/18

theanswer

66 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

dvojica malih

cao teo :(

osta samo boban da dominira los andjeles gradom

ok, boban i mustang :D

Posted

hoce, imaju mnogo bekova

mozda bude i trejdova

Posted

Ako nesto imaju mnogo, to su cetvorke. A MPJ deluje kao NBA cetvorka. Mada, vredi kockati se na 14. mestu.

Posted

Kocka!!!  Valjda ce im se isplatiti...ako bude zdrav, najveci steal drafta

Posted (edited)

Realno, ako bude usao u sezonu iole zdrav u rotaciji, Denver ce imati sjajan asset...i da ga ostave ili da ga trejduju u februaru masno

ako bude injury prone, opet logicnijini i mudriji pick od Kingsa...nije da 14. pick garantuje ni role player-a

Edited by 1n54jd3r
Posted

jbt jel realno da su bas svi ovi klinci blagoslovljeni ili koriste blesin(g) u smislu srecni?

Posted
3 minutes ago, pbg12345 said:

jbt jel realno da su bas svi ovi klinci blagoslovljeni ili koriste blesin(g) u smislu srecni?

blesing u smislu pogledao ih Bog...crni americki igraci mnogo polazu u veru...citav zivot je borba za izlazak iz hood-a, kriminala, borbe za prezivljavanje

Posted

ja sam malopre pogresno skontao

sad na grafici vidim da su klipersi dali 12ti i 2 pika druge runde za 11 pik

jbt, da nije malo mnogo

nemaju ti pikovi druge runde narocitu vrednost, ali opet nisu ni toliko bezvredni

ajd na stranu sto se lako moze desiti da to budu neki 30-40 pikovi, prilicno cesto se generalno medju pikovima druge runde najde neka buduca nba zvezda

Posted
1 minute ago, 1n54jd3r said:

blesing u smislu pogledao ih Bog...crni americki igraci mnogo polazu u veru...citav zivot je borba za izlazak iz hood-a, kriminala, borbe za prezivljavanje

pa to "blagosovljeni"

ok znam sve to

a slusam na nekim skrnavim komp zvucnicima, ali to mi odzvanja kod svakog kad daje izjavu

nekako sam mislio da nije bas toliko rasireno

Posted (edited)

Fila kao da nema nameru da juri Lebrona...izgleda da su svi vec ubedjeni da pali kod Medzika

Edited by 1n54jd3r
Posted

Opa, Mikal u Sunsima. Nije da razumem zasto ga Fila daje ali super za Finiks..

Posted
nista lepse nego kad ti se uzbudjeni roditelji ubace u kadar kod prvog intervjua...pa plus da ides svaki dan sa kevom na posao [emoji3]:blagoslov:

Rešen problem [emoji38]
Posted

Btw, niko nije komentarisao da Puma uz Jay-z investira heavy u ovu generaciju prospecta i planira da parira Adidasu i Nike-ju u NBA

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...