iDemo Posted June 21, 2018 Posted June 21, 2018 Izgleda da ce Atlanta uzeti Dončića i onda ga sa Bazemorom poslati u Dalas za Trae Young-a i Wes Matthewsa jebo ih ludi bog. To sve ako Sakramento propusti Doncica.Realno - ja da sam Sacramento boss uz'o bi ga samo zbog gospođe mame, ne? Sent from my SM-G900I using Tapatalk
Amos Posted June 21, 2018 Posted June 21, 2018 Slazem se, Dalas ga najvise zeli i treba da ode tamo. A bio bi i do jaja klub za njega.
pbg12345 Posted June 21, 2018 Posted June 21, 2018 6 hours ago, Joe D said: Ma stvar je u tome da to moze da se kaze za bilo kog igraca. Da se tako lako ubadaju fransizni, uvek bi ih birali u prva dva-tri pika, ali to u praksi retko biva. Ako ubodes nekog kvalitetnog igraca sa kojim moze da se pravi dobar tim, dobro si draftovao, velika vecina prospekata ne moze da bude cornerstone fransize. Ne vidim da neko u startu ima vece sanse za to od Doncica na ovom draftu, ali zato Doncic sigurno ima najbolju startnu poziciju da bude kvalitetan NBA igrac. A i to da ce neko iza njega biti bolji je veoma verovatno. Ali pogoditi ko je taj neko je zajebani deo. to je to dodao bih i to da doncic tu jedini ima opipljiv rezultat u profesionalnoj konkurenciji decko je sa svojih 19 godina spojio reprezentativnu i klupsku evropsku titulu i najjace drzavno prvenstvo u evropi kao najbolji ili jedan od najboljih igraca ekipe i to ne na neke fizikalije cija ce prednost nestati u nba najmanje 30 godina unazad sve do sabonisa i petrovica, racunajuci i njih niko u evropi nije nista slicno uradio jeste evropska kosarka u kurcu, to ep jedno od najslabijih proteklih godina, ali je opet jaca konkurencija od stolice (u vecini slucajeva) naravno da to samo po sebi nije garancija da ce biti medju najboljima u nba, ali jeste lepa osnova da se veruje da ce biti zapravo nikakva garancija za tako nesto i ne postoji. sve ostalo je u vecoj ili manjoj meri cisto nagadjanje i naravno da postoji (mala) grupa profesionalaca koja je u tome dobra, problem je sto svaka susa sebi dozvoljava da na osnovu manje vise nicega tvrdi razne gluposti, ne bi li pokupili lajkove i generalno privukli paznju za divca je najbolja najjednostavnija moguca stvar, da pokupi dostupnog igraca za kog vecina veruje da je najbolji, odnosno onog koji ima trenutno najvecu vrednost na trzistu a sta ce posle raditi sa njim zavisi od gomile faktora verujem da vlade kao i obicno nece pogresiti i da ce doneti najbolju mogucu odluku :fantom:
1n54jd3r Posted June 21, 2018 Posted June 21, 2018 Sta mislite o ovim pricama da Doncic ostaje u Realu jos godinu dana ukoliko mu se ne svidi tim koji ga izabere? Meni to zvuci kao nebuloza i protracena godina... Bilo bi do yaya da ga uzmu Sunsi...Vlade bi onda morao da uzme Ejtona a ne Bagleya koji ima nizak IQ, odbrana ga ne zanima osim lozenja da udari bananu, pas igra mu je nula...glavni kvalitet mu je ofanzivni skok nakon sopstvenih promasaja i zavrsavanje nakon lob pasa...uopste mi se ne dopada
1n54jd3r Posted June 21, 2018 Posted June 21, 2018 I samo jos jedno pitanje za one koji prate Wojnarowskog...jasno je da je jedan od najobavestenijih insajdera u NBA ali kako se istorijski pokazao sa predvidjanjem drafta?
pbg12345 Posted June 21, 2018 Posted June 21, 2018 3 minutes ago, 1n54jd3r said: Sta mislite o ovim pricama da Doncic ostaje u Realu jos godinu dana ukoliko mu se ne svidi tim koji ga izabere? Meni to zvuci kao nebuloza i protracena godina... Bilo bi do yaya da ga uzmu Sunsi...Vlade bi onda morao da uzme Ejtona a ne Bagleya koji ima nizak IQ, odbrana ga ne zanima osim lozenja da udari bananu, pas igra mu je nula...glavni kvalitet mu je ofanzivni skok nakon sopstvenih promasaja i zavrsavanje nakon lob pasa...uopste mi se ne dopada prvi put cujem tako nesto, mada iskreno i ne pratim te insajdere ili "insajdere" zvuci kao potpuna nebuloza. decko je osvojio (i izdominirao) bukvalno sve u evropi, protracio bi godinu jednostavno, kako da napreduje u takvoj konkurenciji? a u toj situaciji gde doncic ide kod kokoskova, divcu bi bila ucinjena nevidjena usluga mogao bi birati igraca kakav nedostaje njegovoj ekipi i za kog vecina u americi smatra da je najveci talenat u generaciji imao bi savrsen alibi sve i da ovaj ima karijeru kao milicic posle mada, nas vlade bi u toj situaciji verovatno birao nekog treceg! a kao sto vec nekad ranije pomenuh, nekako mi se cini da bi za samog doncica (neovisno od ekipe) bilo i bolje da ide sa sto nize pozicije, da bi se malo skinula paznja javnosti mnogo je hajpa oko njega. decko ima 19 godina, menja takmicenje, kontinent, kulturu, treba to sve izneti na pravi nacin
1n54jd3r Posted June 21, 2018 Posted June 21, 2018 2 minutes ago, Host said: Bagley se i meni po hajlajcima cini kao bust u najavi. Meni je neverovatno da ga Divac uzme sa drugog mesta. Pa sve i da nema nikakve skaute, analiticare kod sebe u timu, danas je bar lako skupiti informacije...na yt samo da ode i pogleda par analiza, u najmanju ruku bi morao biti sumnjicav prema ovom pajseru Ako on i Stojakovic imaju predrasude prema sansama da evropsko cudo ovog veka uspe u NBA, onda bolje nek zatvaraju radnju...ne kapiram uopste, nece da im neko ugrozi njihov legacy?!?
Moća Posted June 21, 2018 Posted June 21, 2018 Ja mislim da im je frka i da ce lakse sebe opravdati ako im propadne igrac Amer nego Doncic.
1n54jd3r Posted June 21, 2018 Posted June 21, 2018 5 minutes ago, Moća said: Ja mislim da im je frka i da ce lakse sebe opravdati ako im propadne igrac Amer nego Doncic. ima i reversed logic...sta ako Doncic bude pun pogodak u nekom drugom timu...kako ce to da opravdaju ako ga propuste uz svo znanje o evropskoj kosarci i konekcijama tamo
Moća Posted June 21, 2018 Posted June 21, 2018 Jbg ko zna i kakav pritisak trpe od gazde posto je Vlade usrao sa par pikova iz evrope. Onda mogu da mu nabiju na nos da su oni hteli Luku ali da je on zapeo za Amera i eto mu ga sad.
1n54jd3r Posted June 21, 2018 Posted June 21, 2018 2 minutes ago, Moća said: Jbg ko zna i kakav pritisak trpe od gazde posto je Vlade usrao sa par pikova iz evrope. Onda mogu da mu nabiju na nos da su oni hteli Luku ali da je on zapeo za Amera i eto mu ga sad. ima i toga...gazda im je "neobican"...sjajan spoj istini za volju, drugacija je situacija...sada je na stolu potvrdjen, dokazan igrac, sampion
Amos Posted June 21, 2018 Posted June 21, 2018 More from Sacramento team source: He fits in with our goal of positionless basketball. He’s a big, he rebounds, he can pass, he’s not boxed into one spot. It will be an attacking lineup. Not minimizing shooting, but the pressure on opposing defense with our attack will be fun to watch.
1n54jd3r Posted June 21, 2018 Posted June 21, 2018 Ok, Luka je razbio onu nebuloznu dilemu od ranije...dolazi odmah u NBA ko god da ga odabere
Recommended Posts