Jump to content
IGNORED

NBA 2017/18

theanswer

66 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted
A sta bi Divac po vama trebalo da uradi da ne usere?
Za početak visoki pick da iskoristi za trejd za nekog allstara, uz još nekog i eventualnu kintu. Previše mladih, neiskusnih i igrača sa manjkom kvaliteta ima u timu.
Nije bitna čak ni pozicija tog allstara jer nema nijedno kvalitetno rešenje ni na jednoj poziciji.
Posted

Znaci da da drugog pika za Kazinsa :D

Posted
1 hour ago, Apollo Creed said:

Za Dončića bi bilo super da ne završi u raspalom Sakramentu, za Divca me baš zabole.:fantom:

+1

Posted
1 hour ago, booyaka said:
1 hour ago, Apollo Creed said:
Za Dončića bi bilo super da ne završi u raspalom Sakramentu, za Divca me baš zabole.:fantom:

+1000 Bolje za Luku da ne bude među prva tri picka. Za prvu godinu je bolje da ode u neku ekipu gde će dobiti prostor a koja je u procesu stvaranja tima, neki Memfis, na primer.

Memfis planira da se trka za ulazak u PO i pokusa da iskoristi Gasola i Konlija koji se vraca...najzagrejaniji za Doncica je Dalas...

sigurno ce biti pick trejdova veceras...mislim da nista nije zacementirano osim da Feniks uzima Ejtona...licno voleo bih da Kingsi trejduju 2. pick i biraju sa neke nize lottery pozicije i da po mogucstvu ne biraju Portera Jr. u bilo kom scenariju

Posted

sto da ne biraju portera?

Posted
45 minutes ago, pbg12345 said:

zar se nije krenulo upravo od suprotnih tvrdnji?

naravno da jeste ali lakse je ovako napraviti poentu

Posted
36 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

sto da ne biraju portera?

slusao sam ga...iskreno, ne deluje mi da je povreda ledja skroz iza njega...prica ono sto mu agent kaze, ali mislim da i on sam zna da mu je upside znacajno ogranicen povredom...a i vreme je da Kingsi krenu da biraju bez hazardiranja

Posted
2 hours ago, Mos said:

Nije ga covek ni kudio ni pljuvao, upravo suprotno. Poslusaj poslednjih 15 minuta danasnjeg Open Floor podcasta ako imas vremena, dobro štivo i u skladu sa svim sto se pise ovde poslednjih par strana.

Ma stvar je u tome da to moze da se kaze za bilo kog igraca. Da se tako lako ubadaju fransizni, uvek bi ih birali u prva dva-tri pika, ali to u praksi retko biva. Ako ubodes nekog kvalitetnog igraca sa kojim moze da se pravi dobar tim, dobro si draftovao, velika vecina prospekata ne moze da bude cornerstone fransize. Ne vidim da neko u startu ima vece sanse za to od Doncica na ovom draftu, ali zato Doncic sigurno ima najbolju startnu poziciju da bude kvalitetan NBA igrac. A i to da ce neko iza njega biti bolji je veoma verovatno. Ali pogoditi ko je taj neko je zajebani deo.

Posted

Netsi idu ka buy out sa Dvajtom...nece im on ni zaci u svlacionicu...otarasili se odvratnog ugovora koji je imao Mozgov, progutali odvratan zalogaj sa Dvajtom ali sledece sezone ce moci vec da iskoriste cap space i urade nesto sa fransizom

Posted

Kad pocinje draft i ima li kakav strim?

Posted

U 1 posle ponoci, probaj na NBA reddit streams.

Posted

sad i woj kaze da su kingsi pikirali bagleya, da li je moguce da ce vlade i ovo zasrati :D

Posted

Izgleda da ce Atlanta uzeti Dončića i onda ga sa Bazemorom poslati u Dalas za Trae Young-a i Wes Matthewsa jebo ih ludi bog. To sve ako Sakramento propusti Doncica.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...