bradilko Posted June 21, 2018 Posted June 21, 2018 bogdanovići su savršeni šuteri, rubio fenomenalan asistent.. dončić dobar u svemu.. šarić dobar u svemu ali i visok pa može da igra to što igra..
booyaka Posted June 21, 2018 Posted June 21, 2018 Za Dončića bi bilo super da ne završi u raspalom Sakramentu, za Divca me baš zabole.+1000 Bolje za Luku da ne bude među prva tri picka. Za prvu godinu je bolje da ode u neku ekipu gde će dobiti prostor a koja je u procesu stvaranja tima, neki Memfis, na primer.
Joe D Posted June 21, 2018 Posted June 21, 2018 Da li je brat Miles rekao da mozemo da oceujemo da neko od ovih visokih zapravo bude taj fransizni igrac, posto ja takvog ne vidim medju njima. Svi se oni projektuju da budu sledeci Robinsoni i Goberi, a Doncic je valjda u 19 godina zavrsio sa svojim kosarkaskim razvojem.
theanswer Posted June 21, 2018 Author Posted June 21, 2018 14 minutes ago, Joe D said: Da li je brat Miles rekao da mozemo da oceujemo da neko od ovih visokih zapravo bude taj fransizni igrac, posto ja takvog ne vidim medju njima. Svi se oni projektuju da budu sledeci Robinsoni i Goberi, a Doncic je valjda u 19 godina zavrsio sa svojim kosarkaskim razvojem. čitaš mi misli. ko od ejtona očekuje da bude franšizni igrač u modernoj košarci a od Dončića ne, treba da pređe na drugi sport komotno
Amos Posted June 21, 2018 Posted June 21, 2018 Btw, procitah da niko zaista ne zna sta ce Kingsi uraditi jer su valjda blokirali sve informacije od proslog petka.
Amos Posted June 21, 2018 Posted June 21, 2018 16 minutes ago, Joe D said: Da li je brat Miles rekao da mozemo da oceujemo da neko od ovih visokih zapravo bude taj fransizni igrac, posto ja takvog ne vidim medju njima. Svi se oni projektuju da budu sledeci Robinsoni i Goberi, a Doncic je valjda u 19 godina zavrsio sa svojim kosarkaskim razvojem. Nije ga covek ni kudio ni pljuvao, upravo suprotno. Poslusaj poslednjih 15 minuta danasnjeg Open Floor podcasta ako imas vremena, dobro štivo i u skladu sa svim sto se pise ovde poslednjih par strana.
bradilko Posted June 21, 2018 Posted June 21, 2018 19 minutes ago, Joe D said: a Doncic je valjda u 19 godina zavrsio sa svojim kosarkaskim razvojem. ni prvi ni poslednji
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted June 21, 2018 Posted June 21, 2018 3 minutes ago, Mos said: Btw, procitah da niko zaista ne zna sta ce Kingsi uraditi jer su valjda blokirali sve informacije od proslog petka. Mislim da ni Kingsi jos uvek ne znaju
theanswer Posted June 21, 2018 Author Posted June 21, 2018 22 minutes ago, Host said: Great minds think alike. Vas dvojica ste na primer hajpovali Toronto. Pametnome dosta. Haha
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted June 21, 2018 Posted June 21, 2018 A sta bi Divac po vama trebalo da uradi da ne usere?
James Marshall Posted June 21, 2018 Posted June 21, 2018 Pa ako Finiks uzme Ejtona a oni neće Dončića, onda možda najbolje da trejduje
Recommended Posts