Jump to content
IGNORED

NBA 2017/18

theanswer

66 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

bogdanovići su savršeni šuteri, rubio fenomenalan asistent..

dončić dobar u svemu..

šarić dobar u svemu ali i visok pa može da igra to što igra..

Posted
Za Dončića bi bilo super da ne završi u raspalom Sakramentu, za Divca me baš zabole.:fantom:
+1000 Bolje za Luku da ne bude među prva tri picka. Za prvu godinu je bolje da ode u neku ekipu gde će dobiti prostor a koja je u procesu stvaranja tima, neki Memfis, na primer.
Posted

Da li je brat Miles rekao da mozemo da oceujemo da neko od ovih visokih zapravo bude taj fransizni igrac, posto ja takvog ne vidim medju njima. Svi se oni projektuju da budu sledeci Robinsoni i Goberi, a Doncic je valjda u 19 godina zavrsio sa svojim kosarkaskim razvojem.

Posted
14 minutes ago, Joe D said:

Da li je brat Miles rekao da mozemo da oceujemo da neko od ovih visokih zapravo bude taj fransizni igrac, posto ja takvog ne vidim medju njima. Svi se oni projektuju da budu sledeci Robinsoni i Goberi, a Doncic je valjda u 19 godina zavrsio sa svojim kosarkaskim razvojem.

čitaš mi misli. ko od ejtona očekuje da bude franšizni igrač u modernoj košarci a od Dončića ne, treba da pređe na drugi sport komotno

Posted

Btw, procitah da niko zaista ne zna sta ce Kingsi uraditi jer su valjda blokirali sve informacije od proslog petka.

Posted
16 minutes ago, Joe D said:

Nije ga covek ni kudio ni pljuvao, upravo suprotno. Poslusaj poslednjih 15 minuta danasnjeg Open Floor podcasta ako imas vremena, dobro štivo i u skladu sa svim sto se pise ovde poslednjih par strana.

Posted
19 minutes ago, Joe D said:

a Doncic je valjda u 19 godina zavrsio sa svojim kosarkaskim razvojem.

ni prvi ni poslednji

Posted
3 minutes ago, Mos said:

Btw, procitah da niko zaista ne zna sta ce Kingsi uraditi jer su valjda blokirali sve informacije od proslog petka.

Mislim da ni Kingsi jos uvek ne znaju :D

Posted

Divac će naravno da usere, po običaju.

Posted
22 minutes ago, Host said:

Great minds think alike. Vas dvojica ste na primer hajpovali Toronto. Pametnome dosta.

Haha

Posted

A sta bi Divac po vama trebalo da uradi da ne usere?

Posted

Pa ako Finiks uzme Ejtona a oni neće Dončića, onda možda najbolje da trejduje

Posted

zar se nije krenulo upravo od suprotnih tvrdnji?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...