Jump to content
IGNORED

NBA 2017/18

theanswer

66 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted
38 minutes ago, goofs said:

Je l to vcras draft? Hoce li Vlade usrati motiku?

Veceras. Bas razmisljam sta ce birati... Gledajuci ih ove sezone vise im treba visok igrac, ali ce Finix vrv Ejtona, mislim da koliko god Doncic bio dobar treba ga preskociti..bar tako deluje, ustvari ne znam ni ja:)

Posted (edited)

Svi sad vec kazu da Vlade uzima Bagley-a ali mu i ne zameraju. Givony malo ispada nefer sa onim da Doncic nece u Kingse i da im nije dao medical records kad zapravo nikome nije dao. Bice jako ako ga Sakramento ipak uzme jer ne mogu da zamislim kako gledam Atlantu sledece godine :isuse:

Edited by Mos
Posted

Ovo sve dosta podseća na draft '84 :D bilo bi carski kad bi Kokoskov izvadio Vladu iz govana i uzeo Luku. Posto ovaj nume sam da se izvadi, evidentno.

Posted

Mislim da i Atlanta juri nekog big man-a... 

A def bi bilo carski da Kokoskov uzme Luku:)

Posted

ako divac stvarno ne uzme dončića sa 2 treba ga ubiti momentalno

Posted

Ide Ayton-Doncic-JJJ-Bagley-Bamba, ako ne bude nekih trejdova u prvih 5. Givony preterano serenda ovih dana. 

Posted
Just now, theanswer said:

ako divac stvarno ne uzme dončića sa 2 treba ga ubiti momentalno

Ima previse niskih igraca koji su dobri i bice jos bolji, a pod kosem nikoga krstenog, mozda samo polukrstenog Koli-Stajna... Nije u zgodnoj situaciji Vlade.

Posted
1 minute ago, Joe D said:

Ide Ayton-Doncic-JJJ-Bagley-Bamba, ako ne bude nekih trejdova u prvih 5. Givony preterano serenda ovih dana. 

i ja mislim. givoniju je valjda to u opisu novog posla

Posted
1 minute ago, Joe D said:

Mislim da ce Bagley biti treci pik.

Posted

Pa moze da trejduje nekoga, nisu ti ljudi to zacementirani. Pri tom Luka deluje kao prospekt zbog kojeg bi imalo rezona odreci se bilo kojeg od tih spoljnih.

Posted

Najbolje bi bilo da mu ostane Ejton za drugog pika:)

Posted

Pa bi, posto je do sada pokazao da su mu selekcija igraca i sklapanje trejda slabije strane GMa (ne znam koje su mu dobre, tipa visok je i gotivan lik?), pa mu se time suzava prostor manevrisanja :D

Posted

odličan ovaj begli treći. ovaj može da se čeka a ima materijala da bude odličan..

šta će divcu dončić?

slažem se sa barklijem. evropska košarka je prejadna.

Posted

Za Dončića bi bilo super da ne završi u raspalom Sakramentu, za Divca me baš zabole.:fantom:

Posted (edited)

To rece brat C.J.Miles-a danas na podcastu, da ce biti puno razocaranih ako ocekuju od Doncica fransiznog igraca. Ako ocekuju nesto tipa Sarica u ekipi koja vec ima zvezdu onda ce biti brutalan.

Edited by Mos
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...