Jump to content
IGNORED

NBA 2017/18

theanswer

66 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted
20 minutes ago, 1n54jd3r said:

Ako Medzik uspe nekako da dovede i LBJ i PG i Lenarda onda LAL 

A kako to izgleda istovremeno na terenu, po pozicijama? Je li izvodljivo?

Posted

Smolbol sa Lebronom na centru :D

Posted

Liga se pretvorila u zelje i cestitke igraca, sto mi je drago sa jedne strane zbog debilnih generalnih menadzera i pojedinih ogavnih vlasnika ali je bezveze jer cemo imati supertim za supertimom u nedogled. Kawhi ima jos godinu dana ugovora sto znaci da ce prakticno moci da bira gde ce jer ko ce smeti da ga renta na godinu dana bezvoljnog kakav jeste.

Posted

Dabogda ga trejdovali u Memfis ili Orlando, posto mi ne padaju na pamet besmislenije fransize. Ili Nikse, da zavrsi u sivilu vecnog mediokriteta. Cuj, on ce da bira gde ce da ga trejduju.

Posted
Liga se pretvorila u zelje i cestitke igraca, sto mi je drago sa jedne strane zbog debilnih generalnih menadzera i pojedinih ogavnih vlasnika ali je bezveze jer cemo imati supertim za supertimom u nedogled. Kawhi ima jos godinu dana ugovora sto znaci da ce prakticno moci da bira gde ce jer ko ce smeti da ga renta na godinu dana bezvoljnog kakav jeste.

Bilo bi zanimljivo da ga Pop ponudi Voriorsima za Kleja. Kapiram da tu ima dosta prepreka jer bi prethodno morali da postignu dogovor da ce obojica produziti ugovore a onda su Voriorsi verovatno u problemu sa kepom. To mi onako deluje kao najvise sto bi Pop mogao da pokusa da dobije ako nece u rebuilding sa Kuzmom i Ingramom.
Posted (edited)
14 minutes ago, Zinedine Zidane said:

Bilo bi zanimljivo da ga Pop ponudi Voriorsima za Kleja. Kapiram da tu ima dosta prepreka jer bi prethodno morali da postignu dogovor da ce obojica produziti ugovore a onda su Voriorsi verovatno u problemu sa kepom. To mi onako deluje kao najvise sto bi Pop mogao da pokusa da dobije ako nece u rebuilding sa Kuzmom i Ingramom.

GSW  ionako zbog SC od sezone 2019/2020 gubi 1 all-star igraca tako da ne bih bio iznenadjen takvim trejdom

Edited by Bogotac
Posted (edited)

Jedino ako Kawhi kaze da ce potpisati sa njima sledece godine. Kao sto rekoh, on bira jer ga niko nece uzeti bez garancije o potpisu dogodine. Cela furtutma ove godine je u tome sto su ga nalozili da predje u LA i pravi svoj brend™ onako mutav,

Edited by Mos
Posted

Gotovo je izvesno da Pop nakon 2020te nece biti vise trener u SAS (mozda predje na neku front office funkciju). Ako zadrze Lenarda, sta im je najveci domet naredne sezone? Finale konferencije? Najlogicnije je da mu dozvole trejd i krenu u rebuilding...gledace da izvuku neke buduce pickove plus dva ili tri mlada prospecta...ako se odluce da deal odrade sa LAL fokus ce biti vise na igracima nego na pickovima jer ce LAL biti contenderi...

Posted (edited)

Резултат слика за radonjić san antonio

:fantom:

Edited by Apollo Creed
Posted

ne vidim zasto bi Lakersi dali Kuzmu, Ingrama i picka... ako daju, SA oma da prihvati. i onda SA potpise Georga i popisa se svima u racunicu :D

Posted

Zato sto je pitanje para, biznisa i supertimova u Los Angelesu™ a ne logike i sporta.

Posted

Pa ne znam, iz perspektive sportatm, dobili bi jednog od tri najbolja igraca lige, i vrv najkorisnijeg two-way igraca, u zamenu za prospekte? digao bi im plafon instantno za dve klase

Posted
31 minutes ago, Host said:

Otkud to? Samo ako vlasnici odluce da nece da placaju luxury tax.

pa cap ne dozvoljava timovima da imaju 4 max ugovora...pri tome Green ima sansu i za super max...dakle definitivno ostaju bez jednog all stara u najboljem slucaju

Posted
16 minutes ago, 1n54jd3r said:

pa cap ne dozvoljava timovima da imaju 4 max ugovora...pri tome Green ima sansu i za super max...dakle definitivno ostaju bez jednog all stara u najboljem slucaju

proverih, pogresio sam...ipak je moguce ako vec imas igrace u timu i ponudis im produzenje...

Posted

The brother of Sacramento Kings star Zach Randolph was shot and killed outside of a bar in Marion, Indiana, early Saturday morning, police said.

Roger Randolph, the brother of the NBA power forward, was killed following a shooting outside Hop’s Blues Room in downtown Marion, the Marion Police Department said.   

http://www.foxnews.com/us/2018/06/16/nba-star-zach-randolphs-brother-killed-in-shooting-outside-indiana-bar.html

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...