Jump to content
IGNORED

NBA 2017/18

theanswer

66 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Ma uzimaju oni Doncica izvesno, cim svi izvori pominju neke druge igrace. 

Posted

Deluju mi sigurno 2 (do 3:fantom:) stvari glede drafta...

Prvo,Aytonara u Suns-ima i Trae u Orlandu.

Drugo,od tipa prvih 10 na draftu jedino je sigurno da Luka neće biti promašaj.

Otprilike tako nekako...:D

Posted

Gospode Bože, aman zamijenili Bibija nekim terminatorom

Posted (edited)

Edited by 189-
Posted
On 13.6.2018. at 0:55, Host said:

Ne znam bas da li je to tacno. U to vreme sam pisao za neke americke novine i poslao sam vest korespondentima kad se ovde pojavio trac. Novinar je zvao Kikija da ga pita koliko je to tacno i Kiki mu je rekao da je pricao sa Ivkovicem, ali oko asistentskog mesta.

Nedavno je Ivkovic ponovio da je sve dogovorio sa Denverom da prve sezone bude asistent,nominalno prvi,glavnog trenera,i da upozna sve u klubu i samu ligu,pa da sezonu posle toga preuzme ekipu.U trenutku kada su se dogovorili doslo je do promene glavnog sponzora ili su pregovarali sa starim oko pruduzetka,tako nesto,i da su odlozili potpis za desetak dana.Pojavio se CSKA,on im obecao,a dan posle ga zovu Nagetsi da potpise.Posto je dao rec Rusima...

Posted

Lenardov kamp je pustio leak a da nisu informisali SA, dovoljno govori kakvi su im odnosi

SA može da ga trejduje sad ili da ga produži1,ži pa onda da ga trejduje. Lenard bi možda pristao na ovo drugo jer bi dobio 5 godina i max. SA bi to uradio jer bi više dobio od tima koji zna da ga ima na 5 godina umesto na 1

Posted

bzvz

cela ta situacija sa njim, a i bas dugo traje

nadam ce da se spursi izvuci nesto dobro za njega

jbg, godine su stigle, ima tu dosta i prilicno upitnih ugovora, ako im ode on za nista, ne pise im se bas dobro

subjektivan sam, ali nekako spursi trebaju ligi

jel se zna koliko popovic planira jos da radi? do kad ima ugovor uopste?

Posted

navodno ne planira da bude trener posle OI 2020

Posted

aaa, pa ja sam i zaboravio da je on njima sad glavni kouc

pu jebemti sise, namerno su nam to uradili sad kad napokon (ponovo :fantom:) imamo ekipu da ih ruzno...

ali nece im pomoci :)

Posted
58 minutes ago, theanswer said:

SA može da ga trejduje sad ili da ga produži1,ži pa onda da ga trejduje. Lenard bi možda pristao na ovo drugo jer bi dobio 5 godina i max. SA bi to uradio jer bi više dobio od tima koji zna da ga ima na 5 godina umesto na 1

Ako potpise taj supermax sa Spursima, ne moze biti trejdovan u prvoj sezoni.

Meni bi bilo kul da zavrsi u Hornetsima da vidim da li ce i on postati mediokritet kod MJ-a.

Posted

Ako Medzik uspe nekako da dovede i LBJ i PG i Lenarda onda LAL postaje showtime ponovo...prica se da cak i da sva trojica pristanu na neki cut ugovora (malo verovatno), mogli bi to da nadoknade od sponzorskih ugovora koji su dosta jaci kada igras na prime trzistu kao sto je LA

Posted

Ja  mislim da je LA poslednje mesto u koje ce Pop zeleti da posalje Kawaia

Posted

Well, Ingram + Kuzma + pikovi nije los trejd za igraca koji vise ne zeli da igra za tebe. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...