bradilko Posted June 11, 2018 Posted June 11, 2018 (edited) mesina napustio evropske milione i kamione i otišao da uči i na kraju postaće trener jedne nba ekipe dok naši obradović i ivković traže ili su tražili nekakve posebne uslove. ovaj potonji je u pemziji a drugi će da se naosvaja već drugorazredne evrolige ko zna koliko puta. možda ode sad i šarunas. kako najbolji igrači tako će i najbolji evropski treneri preko bare. 1 je već trener finiksa.. neverovatan je uspeh da uđeš u to najelitnije društvo na planeti kao skaut, ma da nosiš peškire, a ne kao igrač ili još više headcoach Edited June 11, 2018 by bradilko
Joe D Posted June 11, 2018 Posted June 11, 2018 a ni mesina nije bas dominirao po evropi kad je odlazio da bude popov pomocnik. ne vidim kako nemaju boljih izbora od njega, nije bas ni u cvetu mladosti.
Calavera Posted June 11, 2018 Posted June 11, 2018 u nba je svako ko prodje pored popa uz aut liniju kandidat za glavnog trenera, tako se i becky hammon spominjala u tom pogledu letos.
theanswer Posted June 11, 2018 Author Posted June 11, 2018 56 minutes ago, Host said: Zato sto Toronto nema potencijal u vidu mladog mesa niti mogu nesto posebno da dobiju za glavne igrace. to dal mogu nesto da dobiju cemo videti a ima tu i zanimljivih mladih igraca vec u rosteru
iDemo Posted June 11, 2018 Posted June 11, 2018 Imaću velikih problema da navijam za Hjuston (protiv GSW ili bilo koga drugog) čak i kad/ako LbJ pređe kod njih...Sent from my SM-G900I using Tapatalk
booyaka Posted June 11, 2018 Posted June 11, 2018 Sledeći srpski trener u NBA je Pera Božić, sarkazma bez.
pbg12345 Posted June 12, 2018 Posted June 12, 2018 On 11.6.2018. at 19:28, bradilko said: mesina napustio evropske milione i kamione i otišao da uči i na kraju postaće trener jedne nba ekipe dok naši obradović i ivković traže ili su tražili nekakve posebne uslove. ovaj potonji je u pemziji a drugi će da se naosvaja već drugorazredne evrolige ko zna koliko puta. možda ode sad i šarunas. kako najbolji igrači tako će i najbolji evropski treneri preko bare. 1 je već trener finiksa.. neverovatan je uspeh da uđeš u to najelitnije društvo na planeti kao skaut, ma da nosiš peškire, a ne kao igrač ili još više headcoach o jebemu bradilko to sto pises stoji sad mnogo se promenilo u vezi nba-evropska kosarka poslednjih godina i jos se menja kao sto nekorece jbg ivkovicu se nije poklopilo vreme u vreme kad je on bio u najboljim trenerskim godinama i igraci su mnogo manje isli, za evropksog trenera tad u nba bas stosta se moralo pogoditi obradovic, opet kao sto neko rece, niti on bas deluje kao neko ko bi se prilagodio nba tesko da bi i dobio tamo uslove (o statusu je suludo i pricati) koje ima u evropi plus jbg, nije slucajno sto oradovic bira grcku, tursku... ima naravno i drugih razloga, ali ni blizina cacka morave nije zanemariva a i najvaznije, nema obradovic 35-40 godina, on je blizu 60
Peter Fan Posted June 12, 2018 Posted June 12, 2018 Ima na Jubitou intervju sa Dudom (cini mi se kod one dvojice sa Arene) gdje kaze da je sa Kikijem Vanderwegheom imao vec usmeni dogovor da preuzme Denver, ali da je vlasnik nesto poceo otezati, i onda uletio CSKA sa konkretnom ponudom koju Duda nije htio odbiti. Tako nekako, ako me memorija sjecanja ne vara.
pbg12345 Posted June 12, 2018 Posted June 12, 2018 ja sam bio ubedjen da je to sa denverom bilo neku godinu ranije sad kad si napisao, proverim i zaista jeste taj period pred njegov odlazak u cska
Giggsy Posted June 12, 2018 Posted June 12, 2018 29 minutes ago, Peter Fan said: Ima na Jubitou intervju sa Dudom (cini mi se kod one dvojice sa Arene) gdje kaze da je sa Kikijem Vanderwegheom imao vec usmeni dogovor da preuzme Denver, ali da je vlasnik nesto poceo otezati, i onda uletio CSKA sa konkretnom ponudom koju Duda nije htio odbiti. Tako nekako, ako me memorija sjecanja ne vara. Jeste. Secam se toga kao da je juce bilo. Zapravo je potpisao ugovor sa CSKA, a ovi su ga posle par dana cak zvali da mu kazu da je dobio posao
Apollo Creed Posted June 14, 2018 Posted June 14, 2018 Sam Amick ✔@sam_amick There’s a very real chance the Kings would take Michael Porter Jr. at No. 2, but it’s unclear how the canceling of the Friday workout in Chicago might impact the process. They want more intel on medical and another look. Teams are being told that the workout will be rescheduled.
Joe D Posted June 14, 2018 Posted June 14, 2018 jos jedan koji je oducio stolicu od kosarke na treningu
1n54jd3r Posted June 14, 2018 Posted June 14, 2018 mislim da ce trejdovadi Vlade pick, jer biranje drugog pick-a nakon sto Sunsi uzmu Ejtona ce da bude zajeb u najavi...oni da odu i na mesto Dalasa mogu da uzmu ono sto im treba
Recommended Posts