Кристофер Лумумбо Posted June 8, 2018 Posted June 8, 2018 pa zato sto se nije poajvila nikakva opcija ispod radara vec ringer i sef im fantaziraju.
1n54jd3r Posted June 8, 2018 Posted June 8, 2018 8 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: pa zato sto se nije poajvila nikakva opcija ispod radara vec ringer i sef im fantaziraju. stoji da je Simons navijac Bostona, ali sta ti se ne uklapa u prici...kao mogucnost ti je neizvodljivo?
1n54jd3r Posted June 8, 2018 Posted June 8, 2018 11 minutes ago, Host said: Zašto bi cavsi uzeli preplacenog igrača posle katastrofalne povrede? Bolje im je da uvaljaju LeBrona za gomilu pikova i sačekaju dve godine da isteknu svi loši ugovori. Za to vreme razvijaju klince ili odmah udju u rebuilding. Prica se i o sixersima što isto nema mnogo smisla. zar moze Cle tek tako da uvalja Lebrona? On bi pristao na sign&trade valjda samo ako bi pomogao tome da dodje u najjaci i najbolji tim za njega?
189- Posted June 8, 2018 Posted June 8, 2018 najvise bih voleo da ode u spurse pa da igra sa leonardom. lakersi, sixersi (ako postave griffina kao gm-a vrlo moguce), houston... bilo bi ekstra i da ode u utah.
booyaka Posted June 8, 2018 Posted June 8, 2018 Ispod radara pojavila se nova destinacija za Lebrona i kreiranje legitimne sledece dinastije - Boston! Na prvu loptu deluje kao win-win za oba tima, a mozda i NYK ako se ukljuce u trejd masinu. Bilo bi dobro i za ligu jer bi imali potencijalno kompetitivno finale za promenu. https://www.google.com/amp/s/www.theringer.com/platform/amp/nba/2018/6/8/17440192/lebron-james-boston-celtics-offseasonPonovo sa Kajrijem? Nema šanse. Možda pre neki Sixersi.U međuvremenu KD rekao da ostaje u GSW-u. Da dovedu Love-a umesto Zaze i to je to. [emoji41]
1n54jd3r Posted June 8, 2018 Posted June 8, 2018 12 minutes ago, booyaka said: Ponovo sa Kajrijem? Nema šanse. Možda pre neki Sixersi. U međuvremenu KD rekao da ostaje u GSW-u. Da dovedu Love-a umesto Zaze i to je to. procitaj ceo tekst...ima opcija da Boston u nekom paketu da Kajrija
booyaka Posted June 8, 2018 Posted June 8, 2018 Ne znam, deluje mi kao prilično suicidalna ideja da se odreknu GH, Kajrija i picka iz prve runde zbog LBJ-a, koji se sve više ispostavlja kao kancer ekipe. Mislim da su imali ovu dvojicu da bi Boston došao do finala. Imaće tu priliku sledeće sezone bez nekih velikih promena u ekipi.
1n54jd3r Posted June 8, 2018 Posted June 8, 2018 7 minutes ago, booyaka said: Ne znam, deluje mi kao prilično suicidalna ideja da se odreknu GH, Kajrija i picka iz prve runde zbog LBJ-a, koji se sve više ispostavlja kao kancer ekipe. Mislim da su imali ovu dvojicu da bi Boston došao do finala. Imaće tu priliku sledeće sezone bez nekih velikih promena u ekipi. ili Kajri ili GH...ne bi dali obojicu
booyaka Posted June 8, 2018 Posted June 8, 2018 Ok, opet mi deluje kao loš deal. Kad prođe draft biće jasnija situacija, ne verujem da će se nešto dešavati pre toga.
1n54jd3r Posted June 9, 2018 Posted June 9, 2018 Trpa GSW iz svih pozicija...LBJ poprilicno u kanalu, dosta gresaka pravi Stef oprao ruke u Moravi, kao da je resio da ipak uzme MVP nagradu...
1n54jd3r Posted June 9, 2018 Posted June 9, 2018 Vratio se Cle i poveo...ne znam kako uz JR-a na terenu to uspevaju...ne znam nikoga ko ima manji basket IQ od njega...u vise situacija je ocajan u komunikaciji na preuzimanju, a to GSW inteligentno eksploatisu
booyaka Posted June 9, 2018 Posted June 9, 2018 Ovu su izgleda odlučili da Klej odmori. Do kraja jedina neizvesnost, po svemu sudeći, ko uzima titulu MVP-a, Stef ili KD.
1n54jd3r Posted June 9, 2018 Posted June 9, 2018 Dzevejl ce moci da se hvali deci kako je dao aktivan doprinos u osvajanju prstena...btw, Hill je bezmud da je to fascinantno...a Tristan muceni niti skok moze da pokupi, niti da ubaci nesto...siluje GSW trecu deonicu standardno
Recommended Posts