Jump to content
IGNORED

NBA 2017/18

theanswer

66 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Mnogo lakse GSW dolazi do poena...CLE ide ocigledno da uspori tempo koliko je moguce

Posted

jebeni Klarkson i njegova selekcija suta...

Posted

KD mnogo lepse igra
Manje mu treba da odreaguje u napadu, ne smara loptu toliko i dosta su tecniji napadi GSW-a sto odmah daje +10

Posted

Livingston je odlican
Jako gotivan igrac

Posted

Ne vredi ovako...cim masis otvorene suteve i prepustis up tempo tranziciju dabsima, onda nemas cemu da se nadas...pogadja i Stef i KD i Livingston...za minut mogu da naprave 10 razlike

Posted

JR ima toliko nizak kosarkaski IQ da vec pocinjem da ga sazaljevam, koliko god me iritirao

Posted
3 minutes ago, Host said:

Lebrona koji je okukao svaku odluku kod sudija.

istini za volju sudije i danas dosta grese

Posted (edited)

uzasno je ovo u sta se NBA razvija...Hou i Gsw dominiraju jer imaju pristojne prangijase na vise pozicija i igra se svela na to da imas zadovoljavajuci procenat za 3 i odigras pristojnu odbranu

Cle ne moze to da isprati odbrambeno pre svega

Edited by 1n54jd3r
Posted

girl_mad.gif 

aj da kindapujemo Karija i da mu zalepimo zvaku na djonove od patika 

Posted
girl_mad.gif&key=27554f3e2ebe45181235cf6b74fbdbf672dba595d0364ec51ff70c0bd58b4fe6 

aj da kindapujemo Karija i da mu zalepimo zvaku na djonove od patika 
Malo je jedna žvaka...

Sent from my SM-G900I using Tapatalk

Posted

kad su igrali prvo finale dabsi su mi bili mnogo gotivna ekipa (jedino prljavstine Green-a su bile negativna stavka)...kada je dosao i KD to je vec bilo too much...sada me cak i Karijeva magija i dno mrezice iz svih pozicija iritiraju

Posted

1 specijalna zvaka koja bi radila na daljinski upravljac bi bila i vise nego dovoljna

Posted
1 hour ago, 1n54jd3r said:

uzasno je ovo u sta se NBA razvija...Hou i Gsw dominiraju jer imaju pristojne prangijase na vise pozicija i igra se svela na to da imas zadovoljavajuci procenat za 3 i odigras pristojnu odbranu

Jeste, osim sto skroz nije, GSW i Hou su spas kosarke. Prvo poluvreme GSW je bila poezija, svaki sut je bio izgradjen i skoro svaki sut Clevelanda nije. U drugom je Cle otprilike odustao pa je Step krenuo da se malo izivljava, no dobro, to sto je ovaj vanzemaljac a ne koristi to precesto je druga prica.

Posted

Pristojne prangijase. Zadovoljavajuci procenat. Mislim je l' ti nas zajebavas, ono je bilo totales nepristojno, na stranu sto je igra GSW toliko vise od samo prangijanja.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...