1n54jd3r Posted June 1, 2018 Posted June 1, 2018 Koliko gluposti u zavrsnici regularnog dela...mogli su da rutiniraju ali KL pravi faul za and1 na Stefu, pa Green masi otvorenu trojku, pa Hill masi slobodno pa brainfart JR-a...nije mi jasan LBJ koji u nadrealnoj partiji ne uzima poslednji sut nego asistira Hill-u...ako si alfa dog, resavas partiju sam, pogotovo kada imas ovakav skup saigraca...ovo im je bila prilika da ucine finale koliko toliko neizvesnim...bukvalno su eksploatisali missmatch na James-u do iznemoglosti, konstantno su trazili da Looney ili Stef ostanu na njemu...to ce biti neuporedivo teze kada se vrati Iggy...
Кристофер Лумумбо Posted June 1, 2018 Posted June 1, 2018 hill sam utrcava na polaganje, tu nema dileme sta treba da radi.
1n54jd3r Posted June 1, 2018 Posted June 1, 2018 2 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: hill sam utrcava na polaganje, tu nema dileme sta treba da radi. jasno, u normalnim okolnostima to apsulutno stoji...ne i u ovom timu Cavsa mada, da je bio bas sam na tom utrcavanju, ne bi mogao da ga cuvar stigne, napravi faul bez da uopste izbacis loptu i pokusas da iznudis pogodak plus slobodno bacanje...kapiram da ce Lebron u narednim mecevima da uzima sudbinu u svoje ruke kad se bude resavalo - ukoliko uopste budu u toj situaciji
Cane Vukic Prebranac Posted June 1, 2018 Posted June 1, 2018 11 hours ago, Lasciate Ogni Speranza said: Слика године. Можда и деценије.
Кристофер Лумумбо Posted June 1, 2018 Posted June 1, 2018 35 minutes ago, 1n54jd3r said: jasno, u normalnim okolnostima to apsulutno stoji...ne i u ovom timu Cavsa mada, da je bio bas sam na tom utrcavanju, ne bi mogao da ga cuvar stigne, napravi faul bez da uopste izbacis loptu i pokusas da iznudis pogodak plus slobodno bacanje...kapiram da ce Lebron u narednim mecevima da uzima sudbinu u svoje ruke kad se bude resavalo - ukoliko uopste budu u toj situaciji utrcavao je ka kosu, klej ga je faulirao pre nego sot je uospte primio loptu zato sto su pomogli na lebronu i klej je morao da stane izmedju njega i korvera. da ga nije faulirao polozio bi loptu. da je lebron spustio loptu na parket udvojili bi ga iste sekunde.
MiddleClass Posted June 1, 2018 Posted June 1, 2018 Na b92 vele da je LBJ trazio TO da bi dobio tehnicku. Kao moze da trazi samo igrac sa loptom.
Lasciate Ogni Speranza Posted June 1, 2018 Posted June 1, 2018 https://pbs.twimg.com/media/Dele-IEX0AAPeZI.jpg
Shaq Posted June 1, 2018 Posted June 1, 2018 nisam fen lbj-a i cavsa, al da sam bio na utakmici usao bi na teren i lupio samar jr-u.. kakv bizgov
Grandilof Posted June 1, 2018 Posted June 1, 2018 Ja se malo zainteresovah za onaj faul LBJ, mislim po meni jeste faul od obrane, pomerao se u bloku, vise su navukli kad nisu sudili ocigledan faul nad njim u napadu par akcija pre. Nego razmisljam, ja nikada u zivotu nisam video da sudije gledaju da li je block ili charge van polukruga. Video sam gledanje par puta da li je u polukrugu i promene da nema faula dok igrac stoji u polukrugu, da to preiance, ovaj slucaj od sinoc nikada... Procitao sam i rules, stoji sve malo je sketchy i samo kazem da nikada nisam video da to gledaju (a sinoc su isli da gledaju da li je van polukruga pa su tek posle dodali da li je block/charge), a vala nagledao sam se svega i svacega, svaka utakmica se produzi po 15ak min zbog gluposti. Restricted Area Block/Charge Review Since the 2012-13 season, referees have reviewed all block/charge calls when they are not reasonably certain as to whether the defender was inside or outside of the restricted area. For more information about what constitutes a block or a charge, click here). Restricted area replays are conducted only during the last two minutes of the fourth period and during all of overtime. When conducting their review, referees attempt to confirm or overturn their original call. The call is deemed a block if referees deem the defender was: Not in a legal guarding position, or In a legal guarding position, but inside the restricted area The call is deemed a charge if the defender was in a legal guarding position and outside the restricted area. Referees also determine if any unsportsmanlike acts or unnecessary contact occurred.
eumeswil Posted June 1, 2018 Posted June 1, 2018 "I'm taking the vet's minimum next season, the internet is gonna explode."
pbg12345 Posted June 1, 2018 Posted June 1, 2018 5 hours ago, goofs said: Ma ljudi, ne mozete da krivite Lebrona, Lua i klupu, bilo je 4 sekunde do kraja, nikome nije bilo jasno skk ovaj radi. De oni da zovu TO, lik treba da se zabode nogama u pod, zagrli loptu i vice TO. Nego je on mislio da vode, pa bezao od faula. A nisu vodili. A sad se pretvara kao da je znao da nisu vodili. U finalu NBA lige da budes ovako neskoncentrisan. Robija bi mu krv ispio na licu mesta. a na takvo razmisljanje ga je naterao hil jebes semafor. kad vidis onako izvedeno bacanje istripujes da saigrac namerno masi ne bi li ukrao koju sekundu dakle slucaj resen, kriv je hil
goofs Posted June 1, 2018 Posted June 1, 2018 Jeste, a Hilu je zapravo kriv LBJ, sta koj moj dodaje loptu u tako vaznim trenucima i remeti njegovu uljuljkanu ulogu nemog posmatraca. Dakle ona slika je naopaka, JR treba da pizdi na ovoga.
pbg12345 Posted June 1, 2018 Posted June 1, 2018 ima i toga a verujem da se i sam lebron u tom trenutku to zapitao (koji kurac sam im i dao loptu)
Recommended Posts