Have_Fun Posted June 1, 2018 Posted June 1, 2018 Zasto Cavsi ne pruzaju sansu Hoodu? Definitivno bi im znacio Covek moze i za sebe da iskreira napad, odmori LBJ-a, opali koju trojku. Sigurno nije toliko nesposoban da ima 0min na mecu
bradilko Posted June 1, 2018 Posted June 1, 2018 35 minutes ago, Have_Fun said: Zasto Cavsi ne pruzaju sansu Hoodu? Definitivno bi im znacio Covek moze i za sebe da iskreira napad, odmori LBJ-a, opali koju trojku. Sigurno nije toliko nesposoban da ima 0min na mecu ranije nije hteo u igru jer je nezadovoljan minutazom.sjajan lik nema sta..
Have_Fun Posted June 1, 2018 Posted June 1, 2018 Pa normalno da je nezadovoljan kad igra 0min To me i cudi, sto mu ne daju minute ili mu daju nesto sitnoI pre tog konflikta je bio isti slucajAli dobro.. eto im onda JR pa neka se zabavljajuSent from my Redmi 3 using Tapatalk
bradilko Posted June 1, 2018 Posted June 1, 2018 (edited) 34 minutes ago, Have_Fun said: Pa normalno da je nezadovoljan kad igra 0min To me i cudi, sto mu ne daju minute ili mu daju nesto sitno I pre tog konflikta je bio isti slucaj Ali dobro.. eto im onda JR pa neka se zabavljaju Sent from my Redmi 3 using Tapatalk poenta je da hood nije zaslužio ni da bude nezadovoljan.. čudna je ova briga. jel to treba podržati svakog igrača da sam kroji svoju minutažu i odbija da uđe u igru kad mu trener odredi? vidim i krem odbrane zapada zaustavio le brona. toliko o tome kako bi se proveo tamo ako ode.. bolje bi bilo da se zabrinu navijači gsw kako ono govno od grina ide da povredi le brona po licu. jednu titulu mogu da zahvale zazi.. Edited June 1, 2018 by bradilko
lazni Posted June 1, 2018 Posted June 1, 2018 za smita mogu da shvatim da se izgubio, ali sta je sa onim mekgijem . covek dva puta prima loptu na zicer sam kao duh, oba puta je spusta na parket, prvi put nekako daje kos, drugi put ga blokira obruc. cini se da su sudije malo pogurale golden stejt veceras ...
Amos Posted June 1, 2018 Posted June 1, 2018 Kao i prsti u oci jamesu, ali nema veze bar smo imali izjednacenu utakmicu a ne blow out. Samo ako moze da ne poredimo LBJ-a i Duranta do kraja serije, neumesno je.
goofs Posted June 1, 2018 Posted June 1, 2018 Ja ne znam sta je ovo, pre pet dana Karijus, sad ovaj, smejurija. Najjace sto posle novinarima kaze da je znao da je egal utakmica i smislja neke debilne poluizgovore sto je uradio ono sto je uradio.
Sandens Posted June 1, 2018 Posted June 1, 2018 draymond green je zasluzio dobre batine. kakvo govno moras biti da nabijes coveku prst u oko, a onda ga bedno provociras celu tekmu. ispresavijace ga neko pre ili kasnije, ne pamtim takvog lika u nba zaista.
goofs Posted June 1, 2018 Posted June 1, 2018 37 minutes ago, MiddleClass said: Nisu imali TO? Valjda su imali, to mu je izgovor kao, isao je da se oslobodi i da trazi TO. Lebron je pokusao da trazi umesto njega, ali valjda mora samo igrac sa loptom. A da nisu imali, a ovaj trazio, dobili bi tehnicku. Pisijada.
MiddleClass Posted June 1, 2018 Posted June 1, 2018 Da, da. Na stranu sto je imao skoro pa zicer da poentira.
Recommended Posts