Djolle Posted May 15, 2018 Posted May 15, 2018 4 hours ago, J.R. Cash said: Previse Duranta i Klaya, premalo odbrane u tranziciji. Nije ISO problem. Svaki FG Klaya sinoć je asistiran. Odlično se kreće bez lopte + kari i grin odličcni dodavači = gomila otvorenih pozicija za njega...
Malvo Posted May 15, 2018 Posted May 15, 2018 Ima li sanse da LeBron i Lenard sledece sezone zaigraju u istom timu? Uz solidnu pratecu trupu i dobrog trenera bi mozda mogli da se suprotstave GSW-u.
1n54jd3r Posted May 15, 2018 Posted May 15, 2018 Lenard valjda juri max ugovor koji ce da ga obezbedi finansijski...pitanje je da li Lebron juri prsten, kes ili sve
Apollo Creed Posted May 15, 2018 Posted May 15, 2018 1 hour ago, Malvo said: Ima li sanse da LeBron i Lenard sledece sezone zaigraju u istom timu? Uz solidnu pratecu trupu i dobrog trenera bi mozda mogli da se suprotstave GSW-u. Uvek izvanredno obavešteni Mondo ih vidi zajedno... http://mondo.rs/a1103702/Sport/Kosarka/Filadelfija-Lebron-Dzejms-Pol-Dzordz-ili-Kavaj-Lenard.html
Кристофер Лумумбо Posted May 15, 2018 Posted May 15, 2018 4 hours ago, Mos said: Kudos za Majka Brauna i Rona Adamsa, Ker je tu zbog atmosfere i mimova. gotovo nebitan lik :D ker je mastermajnd, ovo je njegov pecat.
Amos Posted May 15, 2018 Posted May 15, 2018 Ja ne mislim da je Ker neki fenomenalan trener, taj isti tim je kidao i pod Luke Walton-om. Po mom misljenju u pitanju je kombinacija svega (organizacija, igraci, treneri) koja je sa Kerom jos bolje kliknula. Cisto sumnjam da bi Ker uradio ovo sto radi Stevens da je na njegovom mestu, recimo. Mozda gresim, nije da je bitno :)
theanswer Posted May 15, 2018 Author Posted May 15, 2018 jbg, ker je postavio sistem koji je funkcionisao i to neko vreme pod voltonom, kurac bi moj volton napravio takav sistem. kad ti u istorijski dominantnu ekipu dođe i kevin durent, sigurno da ne odmaže.
Кристофер Лумумбо Posted May 15, 2018 Posted May 15, 2018 10 minutes ago, Mos said: Ja ne mislim da je Ker neki fenomenalan trener, taj isti tim je kidao i pod Luke Walton-om. Po mom misljenju u pitanju je kombinacija svega (organizacija, igraci, treneri) koja je sa Kerom jos bolje kliknula. Cisto sumnjam da bi Ker uradio ovo sto radi Stevens da je na njegovom mestu, recimo. Mozda gresim, nije da je bitno 4 finala (odrace hou verovanto) za 4 godine i ti ne mislis da je fenomenlaan trener? bas visoke kriterijume imas. taj isti tim je kidao naravno, ali taj sistem je postavio ker. videlo se da ce biti dobar trener jos dok je komentarisao utakmice.
Amos Posted May 15, 2018 Posted May 15, 2018 Pa cekaj onda mozemo tako da kazemo da i nesretni Lue ima 4 finala za 4 godine? Nemam visoke kriterijume i ne mislim da je Ker los trener, samo mislim da nije uredio nesto sto neki drugi pristojan trener (kao recimo Karlajl ili Spoliestra) ne bi uradio sa tako dobrim igracima na njegovom mestu. Nek ode da trenira Milvoki pa da ga vidimo
Кристофер Лумумбо Posted May 15, 2018 Posted May 15, 2018 pa ne mislim da je lue los trener, daleko od toga. sto se karlajla i spolstre tice, pa to su sve vrhunski treneri, istao kao i ker.
Amos Posted May 15, 2018 Posted May 15, 2018 Zajebah se za Lua, ima dva finala, prvu godinu je jos bio Blat.
goofs Posted May 15, 2018 Posted May 15, 2018 Dzekson (Mark, ne Fil) je vodio GSW i ispao u prvom kolu plejofa, 2014. je to bilo. Godinu dana kasnije GSW sampion pod Kerom, sa manje-vise istim sastavom.
Recommended Posts