Rick.James Posted April 15, 2018 Posted April 15, 2018 Vidim da opet Ilija komentarise na SK, pa ipak radije stream sa 2 minuta kasnjenja na ljaptopu. Lance
Grandilof Posted April 15, 2018 Posted April 15, 2018 1 minute ago, omiljeni said: Pa za to vreme im je i igrao pošteno, sad je drugo vreme, drugi je max i vreme za drugi ugovor. Da samo sto si ti napisao kao da ga je Pop zajebao za ugovor, a nije.
arheolog1981 Posted April 15, 2018 Posted April 15, 2018 Pa za to vreme im je i igrao pošteno, sad je drugo vreme, drugi je max i vreme za drugi ugovor.Kad dođe vreme za drugi ugovor dobiće svoje... Nivo Teletabisa sa monda i b92 kad pominju da je Jokić najbolji ubedljivo u Denveru a plaćen samo 1.5m po godini. I kako bi trebao da, ne znam, štrajkuje glađu možda Ugovor je potpisan i nema šta tu igrač da se buni... a kamoli da neće zbog toga da igra. Ako je to razlog uopšte... Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
Joe D Posted April 15, 2018 Posted April 15, 2018 ako je to razlog onda je izuzetan retard. kariju nije smetalo da igra za male pare i bude mvp lige.
Venom Posted April 15, 2018 Posted April 15, 2018 (edited) Cavsi jedino na Lebronovo divljanje. Otkako je seo na klupu, opet nista. Pojedose ih u odbrani. Edited April 15, 2018 by Venom
Djolle Posted April 15, 2018 Posted April 15, 2018 5 minutes ago, arheolog1981 said: Kad dođe vreme za drugi ugovor dobiće svoje... Nivo Teletabisa sa monda i b92 kad pominju da je Jokić najbolji ubedljivo u Denveru a plaćen samo 1.5m po godini. I kako bi trebao da, ne znam, štrajkuje glađu možda Ugovor je potpisan i nema šta tu igrač da se buni... a kamoli da neće zbog toga da igra. Ako je to razlog uopšte... Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka +1
omiljeni Posted April 15, 2018 Posted April 15, 2018 7 minutes ago, arheolog1981 said: Kad dođe vreme za drugi ugovor dobiće svoje... Nivo Teletabisa sa monda i b92 kad pominju da je Jokić najbolji ubedljivo u Denveru a plaćen samo 1.5m po godini. I kako bi trebao da, ne znam, štrajkuje glađu možda Ugovor je potpisan i nema šta tu igrač da se buni... a kamoli da neće zbog toga da igra. Ako je to razlog uopšte... Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka neće štrajkovati glađu, ali će štrajkovati neigranjem pa ti budi #7 ili #8 seed i neka te metlaju i svima lepo. Nije to Kosta Koufos pa GM-a briga šta igrač misli. Leonard zaslužuje mnogo bolji ugovor i ima leverageTM da se za to izbori. a jedini teletabis tu je average fan koji zna šta je u igračevom najboljem interesu i koliko mu je para dovoljno.
pbg12345 Posted April 15, 2018 Posted April 15, 2018 ovo je jako skoro kao kad se "navijaci" zvezde/partizana zale sta ima da se isplacuju tamo neki ugovori pickama koji nisu odigrali na nivou njihovih ocekivanja covek ima jebenih 20 miliona po sezoni ako je zaista to u pitanju onda je potpuni idiot
Grandilof Posted April 15, 2018 Posted April 15, 2018 8 minutes ago, omiljeni said: neće štrajkovati glađu, ali će štrajkovati neigranjem pa ti budi #7 ili #8 seed i neka te metlaju i svima lepo. Nije to Kosta Koufos pa GM-a briga šta igrač misli. Leonard zaslužuje mnogo bolji ugovor i ima leverageTM da se za to izbori. a jedini teletabis tu je average fan koji zna šta je u igračevom najboljem interesu i koliko mu je para dovoljno. Ko bre dobija novi ugovor na 2.5 godine od petogodisnjeg maxa. Popickali su se sto ovaj nece da rizikuje nista do novog ugovora i pauzira celu sezonu. Samim tim sto ne ostaje u Spursima gubi dosta para, a videcemo kolike ce pare dobiti sledece sezone.
Moća Posted April 15, 2018 Posted April 15, 2018 Ja sam malo laik za ugovore u NBA jel to moze igrac da trazi poboljsani ugovor pre isteka aktuelnog? Nisam znao da to moze. Ja sam mislio kad ga potpises to je to.
number_9 Posted April 15, 2018 Posted April 15, 2018 Indijana ubija, a vi brinete da li Lenard ima dovoljno para [emoji5]Sent from my SM-J320FN using Tapatalk
Rick.James Posted April 15, 2018 Posted April 15, 2018 Negde sam procitao da ce LAC da ponudi za Lenarda paket Jordan plus hrpu nekih pikova.
Recommended Posts