Jump to content
IGNORED

NBA 2017/18

theanswer

66 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Džaba sam se navijački nadao :) Ne može SA ništa protiv GS kad ovi hoće da igraju basket :)

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Posted

bas bedno izgledaju spursi za sad. matori i bez ideje.

Posted

nekako mi zao kad vidim manua, parkera i gasola kako vise ne mogu

Posted (edited)
6 minutes ago, ToniAdams said:

nekako mi zao kad vidim manua, parkera i gasola kako vise ne mogu

Kontam da im je ovo trebao biti poslednji push, ali Kawhi ih zajebao. Bas je ispao nevidjena gnjida da to uradi ovom timu, ovim igracima i ovom treneru. Ako jeste bilo namerno, ostavljam mogucnost da stvarno jeste povredjen i da ce se vratiti u Spurse dogodine.

Edited by Fins fleet
Posted

Sta bi Lejkersi mogli da ponude za Kawhija? Ingram je neki minimum, pretpostavljam. 

Posted

i gsw igra neku odradjivacku kosarku u napadu, bas su postali dosadni za gledanje.

Posted
23 minutes ago, Joe D said:

i gsw igra neku odradjivacku kosarku u napadu, bas su postali dosadni za gledanje.

Zato su odigrali odlucnu odbranu. :)

Posted

Ovo je gotovo. Za pola sata Toronto-Wash. Retko kada navijam za visi seed, ali ovaj put moram. Washington je jedan od ogavnijih timova trenutno.

Posted

Toronto je nekako underdog kao prvi nosioc. Niko ih ne shvata ozbiljno.

Posted

Izgleda je jebeni Elfrid Payton konacno osisao onu grivu od kose. Treba da potpise negde ovog leta, to je verovatno razlog...

Posted

Dobija Vašington [emoji5]

Sent from my SM-J320FN using Tapatalk

Posted

Kasni utakmica. U Torontu je jos uvek zima. Prokisnjava im krov, pada ledena kisa, vidi se da imaju i snega na ulici...

Posted

Gortat je napravio faul pri skoku za loptu na pocetku utakmice :D

Posted

Lowry i Derozan se tradicionalno jos nisu pojavili...

Posted (edited)

geldao sam malo prognoze na topiku i vidim da mogo potcenjujete majami, ne znam na koji fazon oni mogu da izgube 4-0. solinda ekipica i vrhunski trener.

Edited by Кристофер Лумумбо
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...