Jump to content

NBA 2017/18

66 members have voted

1. 1. prsten

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

16 minutes ago, Joe D said:

nema zasta, ima highlightsi ujutru.

opusteno, kuckacemo pbp ovde...da imas dok ne okace

Barton sipa li sipa...na drugoj strani Batler liderski motivisan 

Bjelica dobar u ovih par minuta

• Author

biće ovo 20 razlike za minesotu denver igra sa previše grešaka

Ponekad imam utisak da Denver igra jednu jedinu akciju svaki put, Jokic primi loptu na vrhu u prolazu je da jednom od bekova i onda taj ili ide do kraja ili vraca njemu za sut/dodavanje nekome na trojci. 

wiggins ni u ovakvoj tekmi nece da proba s centra za tri da ne pokvari procente :dry:

Sixersi 40p prva cetvrtia ima jos 2 min.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Batler vrti pik sa KAT na Jokicu do iznemoglosti...i prolazi im

• Author

izgubljene lopte i to one žive u igri koje su otvorile lake poene minesote su razlika za sada

Na pocetku tekme su izbacili iskustvo kao kljucni faktor koji moze da presudi...plus duza klupa, mislim da ce Plamli u nastavku minimalno minuta da dobije - KAT preko njega poentira kad god pozeli

• Author

kat-u su prvo oprostili jedno 4 faula posle svog prvog, a onda su mu svirala onakva 2 u poslednjem minutu

a na istoku filadelfija znači 3 a klivlend 4. indijana za uspešnu sezonu koju niko živ nije očekivao dobija kao nagradu klivlenda u prvoj rundi

Edited by theanswer

Jokic je ocajan u odbrani, ali bez njega Denver gubi i napad...jbg, u drugom poluvremenu mora Milsap da se ukljuci u napadu...da Barton ne igra ovako ludacki ne bi li zabo jak ugovor, ovo bi vec bilo reseno

mrzi me da trazim, ako dobiju minesota i nola, ko je 7. a ko 8. ?

Lebron zabio 10 poena cisto da nastavi niz i ubelezi 82 nastupa ove sezone...i onda odmor, klupa :)

25 minutes ago, theanswer said:

izgubljene lopte i to one žive u igri koje su otvorile lake poene minesote su razlika za sada

ove zive nastavljaju da poklanjaju i u nastavku

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout