Jump to content
IGNORED

NBA 2017/18

theanswer

66 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

pa reaguje liga stalno, ubedljivo je najbolje vodjena i zato nema opasnosti da se tako nesto desi.

Jeste nikad bolji basket i jeste dobro vodjena liga. No to ne znaci da ne treba da kenjam kad mi se nesto ne svidja.

Posted

pa kenjaj, ko ti brani.

Posted

znaci ja ne verujem da su i OKC i NOP i SAS dobili... more mrs! aj jasno mi je za SAS, oni su igrali protiv Portlanda, a ta govna nista vise ne bi volela nego Denver da sjebu. nekako i NOP da shvatim, GSW nisu dobili tekmu protiv playoff tima tamo negde od decembra. ali da nas i brada prodao?! to mu Koki javio garant, samo mene da nervira :(

nista. moracemo sve sami... prvo Portland da dobijemo(onda i Utah da ih dobije, da zavrse sedmi ili koji vec), pa onda protiv Minnesote kom u odbojci a kom u kosarci

Posted

A jeste kvalitetno govnarsko veče ispalo :lolol:

Posted

Moracu da vas razocaram, Portland ce sutra eliminasati Denver iz plejofa. Death lineup - PCon, Papa G, Wade Baldwin IV, Layman i Biggie Swannigan ce ih skrcati. Ako su napravili +17 protiv najbolje petorke lige za manje od 4 minuta, mogu da zamislim sta ce uraditi onim indijancima. 

Posted

Vreme je da Jokara izdominira Jurkaru...hard core style

Posted

nema šanse. redovno gube od portlanda, a i ovaj niz od 5 pobeda je preveliko čudo. dobro su se i držali do kraja sa nekim šansama. 

Posted

I still believe...samo da ih umor nije stigao...u dobroj su formi

Posted (edited)

O jbt ne može me niko ubijediti da sudije ne gledaju igrače kojima će da sude pa da se ne spreme za ovako nešto 

Baš me zanima kakvo li će suđenje biti u PO ove godine.

Edited by James Marshall
Posted
6 hours ago, Кристофер Лумумбо said:

pa reaguje liga stalno, ubedljivo je najbolje vodjena i zato nema opasnosti da se tako nesto desi.

suđenje u nba je ove godine najgore u zadnjih x godina. pola stvari sude po automatizmu

Posted (edited)

znaci, ako minnesota dobije memphis, denver mora dobiti obe, jer u slucaju poraza od portlanda gubi tiebreaker zbog losijeg skora protiv ekipa u konferenciji (protiv timova u diviziji bi bio isti). 

Edited by Timmi
Posted
1 hour ago, James Marshall said:

O jbt ne može me niko ubijediti da sudije ne gledaju igrače kojima će da sude pa da se ne spreme za ovako nešto 

Baš me zanima kakvo li će suđenje biti u PO ove godine.

naravno da gledaju!

zato i sude kako sude... ako pogledas Hardena, to je faul. tako pise u pravilima.

3 hours ago, J.R. Cash said:

Moracu da vas razocaram, Portland ce sutra eliminasati Denver iz plejofa. Death lineup - PCon, Papa G, Wade Baldwin IV, Layman i Biggie Swannigan ce ih skrcati. Ako su napravili +17 protiv najbolje petorke lige za manje od 4 minuta, mogu da zamislim sta ce uraditi onim indijancima. 

nece videti terena... Portland mora da igra inace ce ih Utah naguziti u poslednjem mecu i pa-pa trece mesto. znaci guzice Murray Dame-a kao poslednju put kada su igrali u Denveru, a Nurkiceve suze ce biti teske, muske(iako je ceo Portland zenski tim) 

mrzim Blazerse! mrzim! mozemo da ispadnemo od Minnesote i popusimo playoff... ali da nas ovi mamlazi opet izbace iz playoffa? pa to bi bas bilo previse...

Posted (edited)

Prosli put vas™ je izbacio Russ, ove godine ce najbolji Wade u ligi. 

I Portland ce isamarati Jutu ako bude bilo potrebe. A nece.

Usput, jesi li gledao sinocnu utakmicu sa Spursima il bogoradis napamet?

Edited by J.R. Cash
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...