Amos Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 Preostale utakmice: 4. UTA (45-33): LAC, @LAL, GS, @POR 5. SA (45-33): @LAL, POR, SAC, @NO 6. OKC (45-34): @HOU, @MIA, MEM 7. MIN (44-34): @DEN, LAL, MEM, DEN 8. NO (43-34): MEM, @PHO, @GS, @LAC, SA 9. DEN (43-35): MIN, @LAC, POR, @MIN 10. LAC (42-36): @UTA, DEN, NO, LAL
salerokada Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 Neizvesno do kraja. Klipersi odbijaju d'umru. Mogli bi pomrsiti nekom račune, sve i da ne uđu u plejof.
theanswer Posted April 4, 2018 Author Posted April 4, 2018 Boban od odlaska u LA svesrdno prihvata ulogu koja mu je namenjena. Na terenu, al čini se više van njega.
Joe D Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 Dobro ga koristi Rivers, uglavnom ga ubacuje pred kraj kad opadne intenzitet u igri.
1n54jd3r Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 https://projects.fivethirtyeight.com/2018-nba-predictions/ sanse za PO na danasnji dan...Den 40%, Pelikansi 58% i Minesota na 88%
Time Crisis Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 5 minutes ago, Joe D said: Dobro ga koristi Rivers, uglavnom ga ubacuje pred kraj kad opadne intenzitet u igri. Mnogo pametnije nego Van Gandi
pbg12345 Posted April 5, 2018 Posted April 5, 2018 On 4/4/2018 at 3:03 PM, theanswer said: Boban od odlaska u LA svesrdno prihvata ulogu koja mu je namenjena. Na terenu, al čini se više van njega. u kom smislu? On 4/4/2018 at 3:17 PM, Joe D said: Dobro ga koristi Rivers, uglavnom ga ubacuje pred kraj kad opadne intenzitet u igri. kazem ja ajde rivers (odnosno, nije ajde rivers, od njega sve krece), ali ga i saigraci odlicno koriste sto u napadu, a vala i u odbrani, onih par sto sam ja gledao umeo je on i u pistonsima da nabije suludu statistiku, odnosno ponajvise poene ponekad, ali ovde ga mnogo pametnije koriste. po pravilu se menja tok desavanja na terenu u korist klipersa kad udje u igru, a uglavnom se to i jasno vidi u brojevima. zanimljivo bi bilo videti onaj +/- odnos u poenima za kliperse kad je on u igri u poslednjih nekoliko utakmica, ali sam siguran da je medju vodecima u ligi e sad da li bi se mogao koristiti i vise nisam siguran. ima dosta i do ovog sto kazes. mada kapiram da bi mogao dobiti i nekoliko minuta u prvom poluvremenu (mozda poslednjih 3,4 minuta poluvremena) sa eventualno neznatno slabijim ucinkom On 4/4/2018 at 3:20 PM, 1n54jd3r said: https://projects.fivethirtyeight.com/2018-nba-predictions/ sanse za PO na danasnji dan...Den 40%, Pelikansi 58% i Minesota na 88% pre nekoliko dana sam "video" gomilu ekipa sa zapada na 47 pobeda, izgleda da sam ih malo precenio. nocas gledam raspored, postoje sasvim solidne sanse da cak 6 ekipa zavrsi na 46 pobeda (svi po kandidati - sas). klipersi dobiju sve 4, denver tri uz poraz od klipersa, nju orleans dobije dve, gubi od klipersa i gsw u gostima, minesota dobije lejkerse i memfis izgubi obe od denvera, oklahoma izgubi od majamija i hjustona u gostima, dobije memfis i juta dobije lejkerse, a izgubi od gsw, portlanda i klipersa. realno™ nisam se udubljivao kakav bi raspored bio u tom slucaju ako bih mogao birati parove zapada, onda bi to bilo hju-lak gsw-okl por-den sas-min kakvo je stanje sa teodosicevom povredom? ako bi se nekim cudom plasirali u po, da li bi mogao zaigrati u nekom trenutku?
Amos Posted April 5, 2018 Posted April 5, 2018 Umesto da je ozbiljan kao ostatak lige koji strimuje Fortnite i PUBG. Bobija realno boli uvo, odigra par minuta, malo djuska sa Harrisom i Jordanom, da debilima intervju kad ga zovu kao cirkusku atrakciju, uzme lovu i to je to. Zapravo se prilicno uklopio u ceo NBA cirkus™.
samo_opusteno Posted April 5, 2018 Posted April 5, 2018 Umesto da je ozbiljan kao ostatak lige koji strimuje Fortnite i PUBG. [emoji3] Bobija realno boli uvo, odigra par minuta, malo djuska sa Harrisom i Jordanom, da debilima intervju kad ga zovu kao cirkusku atrakciju, uzme lovu i to je to. Zapravo se prilicno uklopio u ceo NBA cirkus[emoji769]. +1Mnogo je zabavniji od kada je nabacio ovaj vajb (a ocigledno mu je to i savetovano) nego dok je bio ozbiljan i mutav. Jbg Nba zna da je cilj da se ljudi zabave a Bobi nema nista protiv.
pbg12345 Posted April 5, 2018 Posted April 5, 2018 plus kapiram i da ne mora tu nista da se folira, neobicno bi bilo da nije nasmejan kad je pobegao iz detroida i pistonsa u la
Venom Posted April 5, 2018 Posted April 5, 2018 Zivi u LA, dobija masne pare, zajebava se i odradjuje posteno svaki minut na terenu. Jedino sto je vucicevac.
Recommended Posts