MiddleClass Posted March 26, 2018 Posted March 26, 2018 Mislio sam da je NBA imuna na te stvari. Ko iks na talijane pred kraj sezone sto je bio 1.50... bzvz.
Fins fleet Posted March 26, 2018 Posted March 26, 2018 Razmisljam se koliko se moze ciniti da su idioti ovi iz Miamija. NJima su 4 glavna igraca 28-31, dakle bolje od ovoga sa njima nece igrati. I oni umesto da trejduju Dragica I Whiteside-a za saku kikirikija, kao tu nesto igraju kosarku. MIslim gledam sta je Fila uradila. Nakon playoff godine, raskurcaju core tima Jrue Turner Young koji je ionako bio zakurac i krenuli da tankuju. I iz danasnje perspektive se "cini" da im se isplatilo, obzirom da su u mnogo boljoj poziciji nego onda. I sada imas 10 ekipa koje pokusavaju da urade isto i mnogo su losi u tome. A realno Fila je i masila pickove i trejdovala rizicno sa Embiidom i sada ce svi da misle da je to lako. Zlo. Sa druge strane imas u Juti primer kako mozes da igras draftujes dobro i ako nemas lottery pick. I da mozes da nadjes dobre FA iako nisi veliki market i da se vredi boriti, jer oni realno jesu u mnogo boljoj poziciji nego miami.
Amos Posted March 26, 2018 Posted March 26, 2018 Strah me sta ce sve Embid da radi Jokicu i Milsapu veceras.
Mil@n Posted March 26, 2018 Posted March 26, 2018 Jako je tužno koliko je Bobi podcenjen. Uz neku pristojnu minutažu imao bi, siguran sam, sjajne brojke.
Grandilof Posted March 26, 2018 Posted March 26, 2018 Eto ga i Fultz nazad, za mene totalno neocekivano, ocekivao sam ovde nesto a la Kawhi.
ToniAdams Posted March 26, 2018 Posted March 26, 2018 9 hours ago, Mil@n said: Jako je tužno koliko je Bobi podcenjen. Uz neku pristojnu minutažu imao bi, siguran sam, sjajne brojke. Meni bas milo zbog vucicevca
salerokada Posted March 27, 2018 Posted March 27, 2018 Minijatura Jokića za 5 poena Filadelfije.Prvo se izgubi u odbrani i Embid zakuca, a onda mu posle skoka u napadu Embid sa zemlje ukrade loptu i Fila iz kontre pogodi trojku
Recommended Posts