teacher Posted February 7, 2018 Posted February 7, 2018 ja sam mislio da će trejdovati o‘quinna, a ne hernangomeza, ali sve je to smešno. ono što nije smešno je to što je neko dao 2 pika za hernangomeza.
theanswer Posted February 7, 2018 Author Posted February 7, 2018 a i o brajant je imao par solidnih partija, nista specijalno ali vise nego sto je vili imao ove sezone enivej, lu vil je dobio ekstenziju na 2 plus 1 godinu, ta plus 1 je timska opcija
189- Posted February 7, 2018 Posted February 7, 2018 2 hours ago, Mos said: Odlican posao. 24/3. nije mu se islo iz la izgleda...ili njegovim devojkama.
theanswer Posted February 7, 2018 Author Posted February 7, 2018 24/3 je sjajno za kliperse. ostaje ovaj ugovor vredan trade chip
Joe D Posted February 7, 2018 Posted February 7, 2018 smesne pare, verovatno je dobio nesto ispod stola.
Calavera Posted February 7, 2018 Posted February 7, 2018 i sad ga ne mogu trejdovati sledecih sest meseci. pa kako to sad, zar clippersi ne idu u rebuilding?
Joe D Posted February 7, 2018 Posted February 7, 2018 bas ce ih ugovor koji je ispod mid-levela sprecavati da rebilduju
Calavera Posted February 7, 2018 Posted February 7, 2018 da su toliko zapeli za tu ideju, trejdovali bi ga sad kad mu je cena na vrhuncu.
Joe D Posted February 7, 2018 Posted February 7, 2018 (edited) sta, trejdovali bi ga za klivlendov otpad i to bi bio rebild? ili mislis da bi neko zapravo dao nesto od vrednosti za igraca na samom isteku ugovora koji pri tom nije u top igracima u ligi pa da vredi taj rizik preuzimati? mislim, ovo je ugovor koji nije nikakvo opterecenje za cap, mozes i da ga trejdujes kad hoces, mozes i da ga zadrzis, traje u sustini samo dve godine. fenomenalan posao. Edited February 7, 2018 by Joe D
Calavera Posted February 8, 2018 Posted February 8, 2018 ma ja sam zapravo hteo malo da pecnem iversona koji je tvrdio da je griffinov trejd samo uvod u totalnu rasprodaju clippersa, sto se ocito nije desilo.
theanswer Posted February 8, 2018 Author Posted February 8, 2018 1 hour ago, Calavera said: ma ja sam zapravo hteo malo da pecnem iversona koji je tvrdio da je griffinov trejd samo uvod u totalnu rasprodaju clippersa, sto se ocito nije desilo. tako mi delovalo, u svakom slucaju respekt za ova dva poteza, mada trejd dedlajn nije gotov jos. ocito da nista za lu vila nisu mogli da dobiju bolje. trziste se dosta zateglo.
Giggsy Posted February 8, 2018 Posted February 8, 2018 (edited) Uh, al je LeBron svuko Butlera. Jeste ovaj bio u padu malo, ali svejedno I sad trojka za pobedu Edited February 8, 2018 by Giggsy
theanswer Posted February 8, 2018 Author Posted February 8, 2018 nije trojka ali koliko mu je prostora ostavio batler, užas
Recommended Posts