Jump to content

Euroleague

Ko ce se najvise radovati u Beogradu? 69 members have voted

1. 1. Ko ce se najvise radovati u Beogradu?

• Fenerbahce
      29
    • CSKA
      6
    • Real Madrid
      8
    • Olympiacos
      10
    • Panathinaikos
      0
    • neko sesti
      16
  2. 2. Kako prolazi Crvena Zvezda?

• maj, Arena, final4
      8
    • poslednja stanica playoff
      2
    • borba za playoff ali kao i prosle sezone za malo
      17
    • samo statista, topovsko meso
      42

This poll is closed to new votes

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

2 minutes ago, harper lee said:

Gudura pronasao mojo iz juniorskih dana kad je resavao i svetska prvenstva. Kakav momenat da se pojavi.

Kad nisi Džordan, onda sanjaš da se bar jednom ovako nešto desi ... sjano.

• Replies 11.4k
  • Views 605.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Cestitke ovom klincu sa slike koju drzim oduvek na osvajanju najveceg klupskog trofeja u karijeri, nije tako davno bio golobradi klinac a sada sa svojim detetom u rukama i ogrnut zastavom Srbije na trofejnom slikanju.

Takodje svaka cast za gest kapitena Meliha da mu prepusti cin podizanja pehara.

MVP je za ceo turnir pa je zato Hejs-Dejvis uzeo ali realno zna se ko je MVP finala i svaka čast Mahmutogluu što je ispoštovao Guduru. Hol je isto bio odličan u oba meča.

Fedoričev kupio Mirotića, biće dobrog mačevanja narednog leta.

giphy.gif

14 minutes ago, Borca said:

Cestitke ovom klincu sa slike koju drzim oduvek na osvajanju najveceg klupskog trofeja u karijeri, nije tako davno bio golobradi klinac a sada sa svojim detetom u rukama i ogrnut zastavom Srbije na trofejnom slikanju.

Takodje svaka cast za gest kapitena Meliha da mu prepusti cin podizanja pehara.

Chema de Lucas javlja da je vrlo moguce da su Nigel Hayes-Davis i Tarik Biberovic odigrali poslednju utakmicu u Evroligi u dosadasnjoj karijeri i da bi mogli potpisati ugovore u NBA.

Za Biberovica pominje Memfis, a jos ostaje da se vidi gde ce zavrsiti Hayes-Davis, dok ce poziciju 4 u Fenerbahceu popuniti Jantunen.

Drago mi je zbog Gudure i ovakve partije u finalu pošto su zli jezici počeli da pišu da nema muda a svi znamo da to nije tačno.

2 hours ago, MeanM@ said:

Koikurac ovom Meliju pa place?

Guduri jedino Hall da skine mvpija. HejsDejvis puni kolone sad kad je reseno

Meli je na drugom mestu večne liste igrača koji su odigrali najviše utakmica (341) bez da su osvojili trofej EL. Ispred njega je samo Jankunas.

Navijao za Monako (odnosno, više protiv fenera), ali svaka čas, sve pošteno...

Gudra riješio utakmicu, realno pokraden za MVP. serem im se u ton film PIR i koji god metod/kriterijum koriste kod dodjeljivanja tog prestižnog zvanja... da ne ponavljam ovo što ste već pisali o garbidž-tajm bacanjima, onaj antipatični lažni rekorder EL po broju poena na jednom meču je, do tih bacanja, bio zapažen samo po tome što mu je neki frizer prosuo kofu nafte po kikicama... ništa važno nije pogodio, čini mi se da su u jednom trenutku izbacili da mu je šut iz igre bio 2/8

Realno me zabolje i za Monako i za fener, ali sam više simpatisao monegažane jer su bili autsajderi u odnosu na ostale na F4, a i Spanulis mi je simpatičniji od litvanskog drekavca (kao da je to neki problem). Ali jbg, kad se Majk Đejms nije pojavio u drugom (odnosno, pojavio se njegov zli blizanac koji ne može ništa da pogodi)...

A što se tiče Gudre, koliko god me nerviralo što je cigan koji se raspomami protiv nas, mislim da je onim polufinalom OI protiv amera zaslužio da mu se briše istorija bezmudosti koja je svoj neslavni vrhunac dosegla u onom finalu SP protiv njemaca... igra kao 1 zmaj, i možemo realno očekivati (nadati se) da će se u tom obliku pojaviti i na EP

Hoce li Gudura biti starter na EP ili ce da dominira sa klupe?

neka o tome brigu vodi naš mladi & perspektivni selektor