Jump to content

Euroleague

Ko ce se najvise radovati u Beogradu? 69 members have voted

1. 1. Ko ce se najvise radovati u Beogradu?

• Fenerbahce
      29
    • CSKA
      6
    • Real Madrid
      8
    • Olympiacos
      10
    • Panathinaikos
      0
    • neko sesti
      16
  2. 2. Kako prolazi Crvena Zvezda?

• maj, Arena, final4
      8
    • poslednja stanica playoff
      2
    • borba za playoff ali kao i prosle sezone za malo
      17
    • samo statista, topovsko meso
      42

This poll is closed to new votes

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

3 minutes ago, garmonbozia said:

Neki bi rekli da Monako dovodi skupe igrače, ali pogledaj im halu, nemaju oni para, pravi underdog.

Sve sirotilja iz favela Monakoaoa

face crying GIF

Ono kad se više uzbuđenja očekuje u meču za bronzu

• Replies 11.2k
  • Views 600.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

On 29. 4. 2025. at 23:09, kud u maglu Simoviću said:

^ma da, fener je prvi favorit

lagano

fantom

šteta što se ne vide lajkovi

Kako god, bitno da su Grci ispali. Sumanuta prenatrpanost rostera još jednom se pokazala kao pucanj u vlastito međunožje.

Sve u svemu, ono što sam uhvatio je plač majke božije od košarke.

Šaras je za klasu bolji trener od ostalih. Mada meni Fener od početka najsmislenije igra, pisao sam verovatno više puta da su mi prvi favorit još prošle godine. Posle me je Boban malo pokolebao.

profi su odigrali i fener i monako, svaka cast.

Rodjeni pobednik Vasilis Spanulis.

27 minutes ago, Heaviside said:

kakva bezmuda partija Vezenkova. promasio 4 trojke u prvih 5 minuta i nije se vise mesao u svoj posao

Vlade ga ispoliva cisternom, #nofilter

2 minutes ago, kralj said:

Kako god, bitno da su Grci ispali. Sumanuta prenatrpanost rostera još jednom se pokazala kao pucanj u vlastito međunožje.

nije kao da monako ima nesto manje kvalitetnih i skupih igraca u rosteru.

plus su i ovaj semis odigrali sa 9 igraca, oly sa valjda 10

mora se imati sirok roster, ni nba kapitalci nisu vise u stanju da guraju sezonu pa cak ni plejof sa npr 7-8 igraca

Pobeda timske igre u obe utakmice. Namerno ili ne, Nan i Furnije oladili saigrače. Da li je problem psihološka priprema samih utakmica ili građenje poverenja tokom sezone - rekao bih ovo drugo.

"Mnogi su priželjkivali duel Panatinaikosa i Olimpijakosa u finalu"

Screenshot_20250523_221851_app_revanced_android_youtube_MainActivity.jpg

Drago mi je zbog Pao i onolikog kurčenja.

27 minutes ago, uini said:

nije kao da monako ima nesto manje kvalitetnih i skupih igraca u rosteru.

plus su i ovaj semis odigrali sa 9 igraca, oly sa valjda 10

mora se imati sirok roster, ni nba kapitalci nisu vise u stanju da guraju sezonu pa cak ni plejof sa npr 7-8 igraca

Igraju sa manje igrača serije sa nabijenijim rasporedom, utakmice od 48 minuta, a o intezitetu da ne govorim. Ovima Šekil Mekisik koji bi bio strater u 99% timova igra 2 minuta, Vildoza 6, Dorsi i silni Mitru-longovi se ne skidaju. NBA ima petorku, 3-4 rezervista i ostalo je popunjavanje broja. I zbog hemije, i zbog hijerarhije, a ne samo zbog para.

Ali samo neka nastave ovako.

Za ostale se slažem, EL je inficirana idiotskom strategijom sa rosterima od po 15 igrača relativno sličnog statusa, krštenica, zarada i kvaliteta. Našmrkani Janakopulos diktira trend, mogli bismo da mu doakamo kad bi DJ Žeks uzeo da vodi večite (mada nisu ni oni izopšteni iz trenda, posebno Zvezda).

Oba trenera su potukli timove sa kojima su uzimali EL kao igrači

I prilika da se ponovi 93' kad su Olimpik Marsej i Limož postali evropski prvaci

Još u predsezoni se videlo da sa Montejunasom i Papajanisom nema nade za najviši plasman. Mada je Grk izvukao onu jednu sa Barsom.

On 27. 9. 2024. at 10:46, smooth.Op said:

6. Monako (6.)
Ne može više zbog centarske linije. Od Montejunasa, Papajanisa i Žaitea će njima zavisiti domet u ovoj sezoni. Ja nemam vere u taj centarski trio i mislim da samo igrački iskorak Žaitea to može da okrene na dobro. Alfa Dialo i Blosongejm su kičma ove ekipe i zato ih stavljam ispred Barselone.