Jump to content

Euroleague

Ko ce se najvise radovati u Beogradu? 69 members have voted

1. 1. Ko ce se najvise radovati u Beogradu?

• Fenerbahce
      29
    • CSKA
      6
    • Real Madrid
      8
    • Olympiacos
      10
    • Panathinaikos
      0
    • neko sesti
      16
  2. 2. Kako prolazi Crvena Zvezda?

• maj, Arena, final4
      8
    • poslednja stanica playoff
      2
    • borba za playoff ali kao i prosle sezone za malo
      17
    • samo statista, topovsko meso
      42

This poll is closed to new votes

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

43 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Nikada EL nije bila zasnovana na ravnopravnosti i iskljucivo sportskim motivima. Mislili su da ce jednog dana i oni da se goste sa glavne trpeze, ali ne ide to tako lako. A opet, sta im je alternativa? NBA nema nas region ni u planovima, tako da ni njima nismo interesantni. Pa onda gledas sta je najmanje losa opcija..

Neki su produzili, neki nisu (za njih se i prica da ce i preci u NBA Europe, ali jos nista zvanicno).

Pitanje je da li ce i dokle ce biti drugorazredno takmičenje. Ni jedan amer a vala ni većina Evropljana neće propustiti priliku da za mnogo veće pare igra manji broj utakmica i to bliže očiju NBA klubova.

Razlika u lovi je tolika da NBA može bar 10 godina da se zajebava po Evropi i posluje u minusu bez da to oseti, dok EL ni u najjačem sastavu sa sve Rusima ne posluje sa profitom. Još ako stvarno FIBA ozbiljnije uleti u saradnju sa NBA i pristane na ulogu večite druge lige (što je više nego što sada imaju) ne vidim kako i zašto bi EL uopšte i opstala.

Ne znam da li su već potpisali ili im nude da potpišu ali ugovori za klubove sa A licencom sada sadrže klauzulu o 10 godina učešća u EL ili plaćanju jakih penala.

@Midžeta jel može da se ukloni poll sa vrha ove teme?

Kad se obogatimo od litijuma kukace i NBA i ABA i EL za nama, a mi ćemo lepo da igramo srpsku profesionalnu ligu u inat dušmanima. Ko ih jebe

Koga briga za tv prava kad ce drzava pokriti razliku fantom

veći problem od aranžmana je to što naša 2 velikana rade tamo i šta ćemo dobiti od plaćanja toga. pogledajte ovaj statement upad pariza ove /pa i prošle godine u EK/, ne samo po igri nego po odnosu cena/kvalitet o kome možemo samo da sanjamo. partizan je imao neku šansu koju je sjebo panter dizanjem pesnaje, mada je za mene ovo što igra pariz svemirskim miljama ispred /ne patkometrišem/.

je ne bi ovo platio, igrao bi EK u pioniru i to bi bilo okej. kkp ima lakši put jer ima domaći roster na kome se može raditi, mi smo u dubokom kanalu što se tiče cheap and cheerful košarke.

a mislim inače da im ni AV neće dati pare posle svega, em se budžet prazni em mu pevaju nevaljale pesmice.

Mi i jesmo evrokup nacija, po tradiciji vrh, po finansijama dno, tako da je to neka zlatna sredina.

Ok mi je da neko uleti sa svojim novcem ili da mi navijaci iznesemo budzet koliki toliki, ali da drzava sipa pare, svakako ne. Da ne ulazimo sad u te price da novac iz budzeta ne treba da ide na profesionalni sport.

Naravno da ne treba da plate i naravno da će platiti. Pa kad istekne taj period neka im uzmu duplo kada mogu.

a i jak bi bio rad da odbijemo i tako nateramo odvratnog motejunasa da kao litvanac zove ruse da igraju, njima će putin da plati 5x veći fee nego što traži nama.

Niels Giffey i Bajern produzili saradnju do leta 2027-me, a Urbonas javlja da je Jack White koji je skoro zavrsio sezonu u Australiji (igrao za Melbourne United) blizu potpisa ugovora sa timom iz Minhena.

Andrejs Gražulis iz Virtusa otisao na pozajmicu u Huventud do kraja sezone.

Nije vesto o Evroligi ali je aktuelno ovih dana.

Pau Gasol navodno glavni kandidat za poziciju glavnog coveka (CEO) najavljene NBA Europe lige.

jbt barsa dala panteru 12 milki za tri godine huh

I to bas na 1. april..

Ako nije aprilili sranje, to je moj kapiten, get the bag

jebo ih 1. april, uopste nije neka fora

Pominje se ta cifra (12 mil za 3 godine) ali to je iznos sa porezom ocigledno tj koliko ce kostati Barselonu ugovor za 3 godine, izasla je negde informacija da ce visina plate biti nesto manja nego sto ima po sadasnjem ugovoru ali je u pitanju saradnja na 3 sezone pa je mozda logicno da je Panter pristao i na nesto manju platu od dosadasnje ali uz sigurnost dugorocnijeg ugovora (posebno ako nije imao nekih znatno vecih ponuda od drugih klubova).

Edited by Borca