Jump to content

Euroleague

Ko ce se najvise radovati u Beogradu? 69 members have voted

1. 1. Ko ce se najvise radovati u Beogradu?

• Fenerbahce
      29
    • CSKA
      6
    • Real Madrid
      8
    • Olympiacos
      10
    • Panathinaikos
      0
    • neko sesti
      16
  2. 2. Kako prolazi Crvena Zvezda?

• maj, Arena, final4
      8
    • poslednja stanica playoff
      2
    • borba za playoff ali kao i prosle sezone za malo
      17
    • samo statista, topovsko meso
      42

This poll is closed to new votes

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

17 hours ago, Jimmy Kowalski said:

I Jabusele je bio NBA otpadak. I da nije bilo OI ostao bi u Realu..

Kako sad, pricalo se da su NBA skautinzi daleko ozbiljniji i da se igraci ne dovode na osnovu FIBA turnira.

7 hours ago, ZokiAsov said:

Dobro za sad se obojica drze van kkp teme, sto je veliki korak za njih a mali za covecanstvo. Pitanje je dokle ce izdrzati

shvaticu ovo kao notifikaciju da vam puno x2 nedostajem.

1 hour ago, Hele said:

Kako sad, pricalo se da su NBA skautinzi daleko ozbiljniji i da se igraci ne dovode na osnovu FIBA turnira.

Pričalo se u kontekstu Alekse i Smitovog triple double na prijateljskoj utakmici. Jabusele je već bio u ligi i bez FIBA turnira, sada je verovatno malo poguralo priču, al svakako nije odlučujuće.

U poslednje vreme forum je abortirao jako interesantne teze - izjednačavanje Vase i Bogdana, Radmana i PSDa, Panatinaikos i Aleksu Avramovića u NBA plejofu, neki dan je trebalo dokazivati da je Ibaka na izdisaju....

Zajedničko za sve te kreativnosti je da se forumaši polomiše objašnjavajući, vade silne argumentacije i sl. a zapravo je dovoljan letimičan pogled na košarkašku utakmicu i okeanske razlike umesto znaka jednakosti su sasvim očigledne.

8 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

+ bogdanović = gudurić

Bolji je Gudra, Bogi nije klac

18 minutes ago, nahbar said:

Bolji je Gudra, Bogi nije klac

Opet tura ovog kako Bogi nije klač :laugh:

Realno nije

Član prve petorke u Hawksima u većini utakmica, što je solidan uspeh ali zna se kome ide lopta u crunch time-u

3 hours ago, kralj said:

U poslednje vreme forum je abortirao jako interesantne teze - izjednačavanje Vase i Bogdana, Radmana i PSDa, Panatinaikos i Aleksu Avramovića u NBA plejofu, neki dan je trebalo dokazivati da je Ibaka na izdisaju....

Zajedničko za sve te kreativnosti je da se forumaši polomiše objašnjavajući, vade silne argumentacije i sl. a zapravo je dovoljan letimičan pogled na košarkašku utakmicu i okeanske razlike umesto znaka jednakosti su sasvim očigledne.

Oni koji izjednacavaju Vasu i Bogdana, Radmana i PSD-a i pisu da je Ibaka na izdisaju zaista srozavaju nivo diskusije, ali sta ces demokratsko pravo je da svako pise pa makar i zabavljao druge glupostima..

To sa Ibakom me i nagnalo da napišem citirani post. Iskren da budem, do pre neki dan ne znam da li sam pogledao 10 minuta Ibake u Bajernu. Naivno sam se po automatizmu rukovodio logikom da ga je operacija leđa, nogatanje iz kluba u klub i naposletku pridruživanje 1 Bajernu dovelo do smiraja karijere.

I onda uzeh da gledam minhenske hajlajte. Bog mi se lično ukazao, međugalaktiči portal se otvorio. Ko bi rekao da će od one žetve individualnih nagrada, najboljeg defanzivca sveta i nosioca igre u pohodima za NBA titulu, izaći ovakav bavarski late bloomer. 

Izgleda šašavo, ali ne bih se iznenadilo da Smajli izdominira.

Iskreni ljubitelji basketa bi trebali za Zalgiris da navijaju.

Odličnu sezonu je imao Serž, samo nema snage za previše minuta, rikne brzo, pa ti je neophodan i dobar bekap centar. Na kraju, nije bez razloga završio u Realu.

9 minutes ago, goofs said:

Odličnu sezonu je imao Serž, samo nema snage za previše minuta, rikne brzo, pa ti je neophodan i dobar bekap centar. Na kraju, nije bez razloga završio u Realu.

Kad govorim o smiraju karijere imam u vidu igrača koji je pre 12-13 godina bio najbolji defanzivac sveta i lepio svaki drugi šut, igrača koji je 4 godine pred tu dobru sezonu u Bajernu bio bitan šraf šampionske ekipe, uprkos tome što je bio već u padu. Posle toga se ispovređivao i tavorio po raznim klubovima dok nije došao na nivo da ga niko neće. Prelazak u Real za kriterijume koje je kroz karijeru postavio, nije nikakva referenca koja će da dovede u pitanje tezu da je na izmaku snage. Naprotiv.

Ja ne da se ne bih iznenadio da Smajli razbije, nego to i očekujem.

On i Trinki mi deluju kao idealan spoj. 

Shodno kvalitetu ostatka tima, očekujem da u najboljem mogućem slučaju izvuku 12. mesto, ali malo li je. Uostalom, da je tim bolji, i Smajli bi imao manju ulogu.

Edited by Milošica