Jump to content

Euroleague

Ko ce se najvise radovati u Beogradu? 69 members have voted

1. 1. Ko ce se najvise radovati u Beogradu?

• Fenerbahce
      29
    • CSKA
      6
    • Real Madrid
      8
    • Olympiacos
      10
    • Panathinaikos
      0
    • neko sesti
      16
  2. 2. Kako prolazi Crvena Zvezda?

• maj, Arena, final4
      8
    • poslednja stanica playoff
      2
    • borba za playoff ali kao i prosle sezone za malo
      17
    • samo statista, topovsko meso
      42

This poll is closed to new votes

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

11 minutes ago, nahbar said:

Vrlo jasnu predikciju sam napisao glede Sarasa na F4

napisao si "fener ima krater od glavnog trenera"; ne znam, ja ne mislim da je neki vrj ali ni da je kanta

uostalom, logika fenera u semis nije bila losa, da uspore igru i slicno, samo sto su, kao i cele sezone, imali uzasne amplitude tokom jedne tekme a taj aspekt retko ide na dushu trenera.

Walter Tavares i Real produzili saradnju za narednih 5 sezona.

5 sezona mi se čini previše, već ove godine je usporio u odnosu na prethodnu. No Real ima para za bacanje pa im se može.

Dubai će na kraju da igra sa nekim Miljanom Pavkovićem i Džoom Vukosavljevićem.

Eto, blizu sam bio :D 

A znači neće igrati Evrokup ove godine? Šta su onda ono silno potpisivali sa upravom EL?

27 minutes ago, goofs said:

5 sezona mi se čini previše, već ove godine je usporio u odnosu na prethodnu. No Real ima para za bacanje pa im se može.

Dubai će na kraju da igra sa nekim Miljanom Pavkovićem i Džoom Vukosavljevićem.

Gore od ovoga je visina ugovora koja je navodno konstantna godisnje tokom tih svih 5 sezona (navodno 3 miliona godisnje i to celih 3 miliona za igraca, ne 3 miliona racunajuci sa porezom sto je navodno slucaj kod Kampaca), dobro je njegov agent ispregovarao imajuci iz sebe "strasila" u vidu Janakopulosa koji opet trosi nemilice, Arapskog novca koji ulazi u kosarku i mozda cinjenice da su se "prosuli" na F4 pre neki dan i da zele da budu sto jaci u buducnosti.

Edited by Borca

Bas usazan ugovor po mom misljenju, misljenja sam da ce Tavares od sledece sezone biti u prilicnom decline-u

Njima generalno sledi ozbiljan remont u nerednih godinu-dve, gro tima im je u poznim igrackim godinama, nemaju (trenutno) nekog novog Doncica u smislu kvaliteta i godinama pred njim, nosiocima igre ugovori isticu (Hezonja, Musa sledece sezone), ali verujem da ce se ozbiljno pojacati koliko vec ovo leto 

pa ni sa dončićem nisu imali ništa od godina koje su pred njim, pošto je sa 19 otišao u nba

jebiga, platili čoveka za još 2-3 sezone a preostale 2.3 su hvala što je celu euro karijeru proveo kod njih, plus ovo što @Borca kaže, da mu ne padne na pamet da pojača konkurenciju

naravno, to za real nije nikakav problem, dodaće oni još 3 do 5 milki godišnje ako im zafali

Pišanje po nenovaku

20240528_234618.jpg.6596dc854ecf016278cea229de6e9f1c.jpg

Nešto se mislim, sve i da se premotamo u idealnu 202X godinu gde su svi ratovi stali a EL se proširila, pitanje je koliko ima zainteresovanih i nešto dugoročnije platežno sposobnih klubova koji bi igrali EL.

Neka bude svih 18 iz ove sezone + 3-4 ruske ekipe, Pariz, Dubai, London, finalisti EK i neka bude da časte Špance sa još jednim Huventudom/GC to je opet nekih 26-28 klubova što se da hendlati u dve divizije. Tako da je sledeća godina možda i najbolja prilika da se bolje poslože stvari po pitanju ponude i potražnje jer ovo plaćanje pozivnica u EL nema smisla na više nivoa, na kraju krajeva nije kao da brdo ekipa čeka da uleti u EL i obogati se kao što je to slučaj u fudbalu.

6 hours ago, Nikodije said:

Pišanje po nenovaku

20240528_234618.jpg.6596dc854ecf016278cea229de6e9f1c.jpg

S tim što ako je Tavares Bijons, dobri Majk je pre neka Milica Todorovic nego Rijana.

3 hours ago, kralj said:

S tim što ako je Tavares Bijons, dobri Majk je pre neka Milica Todorovic nego Rijana.

Tavares je prehajpovano i do bola forsirano smeće? Ne bih baš rekao.

Milica Todorović >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Rijana

6 minutes ago, copkillah said:

Tavares je prehajpovano i do bola forsirano smeće? Ne bih baš rekao.

Biće faktor još sezonu-sezonu ipo. Da biram svakako bi pre Poarjea uzeo nego Edija.

9 hours ago, *edited by mod said:

Nešto se mislim, sve i da se premotamo u idealnu 202X godinu gde su svi ratovi stali a EL se proširila, pitanje je koliko ima zainteresovanih i nešto dugoročnije platežno sposobnih klubova koji bi igrali EL.

Neka bude svih 18 iz ove sezone + 3-4 ruske ekipe, Pariz, Dubai, London, finalisti EK i neka bude da časte Špance sa još jednim Huventudom/GC to je opet nekih 26-28 klubova što se da hendlati u dve divizije. Tako da je sledeća godina možda i najbolja prilika da se bolje poslože stvari po pitanju ponude i potražnje jer ovo plaćanje pozivnica u EL nema smisla na više nivoa, na kraju krajeva nije kao da brdo ekipa čeka da uleti u EL i obogati se kao što je to slučaj u fudbalu.

To je ono što pričamo već godinama, EL novčano ne napreduje, nije samoodrživa i dokle god je tako biće na staklenim nogama.

Imaju tim sa A licencom koji je ove godine promenio tri trenera, bio poslednji u ligi, a za narednu najavio skromniji budžet. O čemu da pričaš nakon toga…