Jump to content

Euroleague

Ko ce se najvise radovati u Beogradu? 69 members have voted

1. 1. Ko ce se najvise radovati u Beogradu?

• Fenerbahce
      29
    • CSKA
      6
    • Real Madrid
      8
    • Olympiacos
      10
    • Panathinaikos
      0
    • neko sesti
      16
  2. 2. Kako prolazi Crvena Zvezda?

• maj, Arena, final4
      8
    • poslednja stanica playoff
      2
    • borba za playoff ali kao i prosle sezone za malo
      17
    • samo statista, topovsko meso
      42

This poll is closed to new votes

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Majk Dzejms pokazao Nanu i Vezenkovu ko je pravi MVP.

• Replies 11.3k
  • Views 601.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

ma bice dobro finale. I jedni i drugi igraju odlicno. grcima

26 minutes ago, kralj said:

Igraju sa manje igrača serije sa nabijenijim rasporedom, utakmice od 48 minuta, a o intezitetu da ne govorim. Ovima Šekil Mekisik koji bi bio strater u 99% timova igra 2 minuta, Vildoza 6, Dorsi i silni Mitru-longovi se ne skidaju. NBA ima petorku, 3-4 rezervista i ostalo je popunjavanje broja. I zbog hemije, i zbog hijerarhije, a ne samo zbog para.

Ali samo neka nastave ovako.

Za ostale se slažem, EL je inficirana idiotskom strategijom sa rosterima od po 15 igrača relativno sličnog statusa, krštenica, zarada i kvaliteta. Našmrkani Janakopulos diktira trend, mogli bismo da mu doakamo kad bi DJ Žeks uzeo da vodi večite (mada nisu ni oni izopšteni iz trenda, posebno Zvezda).

ne znaju gde udaraju u svakom smislu, a ovaj trend sa vrhunskim igracima u najboljim godinama koji se ne skidaju a imaju milionske ugovore je samo poslednji ekser u kovceg evrolige. spas im je bio da krenu u suportonom smeru, ka smanjivanju rashoda i koriscenju lokalnih igraca, guranja nekih igraca mladjih od 25 godina sa kojima ce se ljudi identifikovati i koji ce manje kostati i slicno. nula specificnosti, gledamo nba skartove, uglavnom amerikance i ponekog evropskog matorana sve isprekidano petominutnim pauzama za pregledanje lo-fi snimaka uz kriterijum i pravila koje ni sami igraci ne razumeju. krajnji rezultat - kurac od kosarke koji smo danas gledali i minus od 200 miliona za jednu sezonu. i onda kao kosarka nije profitabilan sport haha. ovo gledaju samo emotivno involirani u neki klub, a i ta privrzenost se sve vise smanjuje i teski fanatici iz nekoliko zemalja sa velikom tradicijom domace kosarke u kojima se f4 po inerciji i dalje smatra za veliki dogadjaj.

Edited by Heaviside

mislim da preterujete u gnevu; f4 tekme su retko kada kvalitetne, preveliki je ulog tj cela sezona stane u 1+1 tekmu

malo puta ispadne bas spektakl, da obe ekipe odvaljuju i sl

Naravno da se preteruje, uvek je drama na F4 i tu je kvalitet u drugom planu

Evo pratio sam kompletne serije Denvera protiv Klipersa i Oklahome i ono je jezivo kakva kosarka se igrala, na stranu labavija pravila, ono su bili festivali cigli i izgubljenih lopti i mali milion glupih poteza ali je bilo zanimljivo svakako

On 6. 5. 2025. at 22:57, Ratamahatta said:

Monako osvaja

Jepte se Grci violina

Edited by Ratamahatta

11 hours ago, Zli Gli said:

Naravno da se preteruje, uvek je drama na F4 i tu je kvalitet u drugom planu

Evo pratio sam kompletne serije Denvera protiv Klipersa i Oklahome i ono je jezivo kakva kosarka se igrala, na stranu labavija pravila, ono su bili festivali cigli i izgubljenih lopti i mali milion glupih poteza ali je bilo zanimljivo svakako

11 hours ago, uini said:

mislim da preterujete u gnevu; f4 tekme su retko kada kvalitetne, preveliki je ulog tj cela sezona stane u 1+1 tekmu

malo puta ispadne bas spektakl, da obe ekipe odvaljuju i sl

nama koji i dalje pratimo EL i gledamo utakmice i u kojima ne igra tim za koji navijamo nije ni ovo lose. prihvatamo ovo sto uini kaze - kvalitet kosarke je po pravilu nizak, ali drama je tu. nadjemo nesto za sta se moze uhvati, nervira nas ovaj ili onaj vlasnik pa navijamo protiv njega i slicno

samo sto nas nema mnogo tj. dovoljno da bi se cela ta zajebancija isplatila, zato se liga i raspada

11 hours ago, Heaviside said:

ma bice dobro finale. I jedni i drugi igraju odlicno. grcima

ne znaju gde udaraju u svakom smislu, a ovaj trend sa vrhunskim igracima u najboljim godinama koji se ne skidaju a imaju milionske ugovore je samo poslednji ekser u kovceg evrolige. spas im je bio da krenu u suportonom smeru, ka smanjivanju rashoda i koriscenju lokalnih igraca, guranja nekih igraca mladjih od 25 godina sa kojima ce se ljudi identifikovati i koji ce manje kostati i slicno. nula specificnosti, gledamo nba skartove, uglavnom amerikance i ponekog evropskog matorana sve isprekidano petominutnim pauzama za pregledanje lo-fi snimaka uz kriterijum i pravila koje ni sami igraci ne razumeju. krajnji rezultat - kurac od kosarke koji smo danas gledali i minus od 200 miliona za jednu sezonu. i onda kao kosarka nije profitabilan sport haha. ovo gledaju samo emotivno involirani u neki klub, a i ta privrzenost se sve vise smanjuje i teski fanatici iz nekoliko zemalja sa velikom tradicijom domace kosarke u kojima se f4 po inerciji i dalje smatra za veliki dogadjaj.

Ima u ovoj i ovakvoj evro košarci solidan treš potencijal i ta neka haotičnost koju si opisao i ludilo vlasnika, trenera, navijača, ima to neku svoju draž, ali da, previše košta i nije održivo. Ovo što su napravili od EL nije ni tradicionalni evropski model, nije ni NBA, neli čudan hibrid sa kojim ne znaju šta će i trajaće dok se ne pojavi neko ko zna šta će i kako da napravi pare.

7 minutes ago, Heaviside said:

nama koji i dalje pratimo EL i gledamo utakmice i u kojima ne igra tim za koji navijamo nije ni ovo lose. prihvatamo ovo sto uini kaze - kvalitet kosarke je po pravilu nizak, ali drama je tu. nadjemo nesto za sta se moze uhvati, nervira nas ovaj ili onaj vlasnik pa navijamo protiv njega i slicno

samo sto nas nema mnogo tj. dovoljno da bi se cela ta zajebancija isplatila, zato se liga i raspada

ja samo kažem da, kada prebiram po f4 sećanjima, ne mogu da se setim plethore ludih zbog kvaliteta tekmi. ne računam one sezone kada kinder, barca, real ili neko treći, dođe i omala sve redom, nego ono, baš kvalitetno kraljanje

obično bude jako, u kost štonokažu, tenzija ali tanko sa kvalitetom

bilo je ono pao-cska, željko, šiškauskas, dijamantidis

bilo je povremeno i sporadično tih nekih sudara titana ali u npr 7 od 10 slučajeva, to bude ovako ili guđće u rezultatu ali jednako slabog kvliteta

to je bar neko moje sećanje, koje je svakako krhko.

Pa da, takvi su f4 uvek, recimo u četvrtfinalnom plej-ofu se igrala jako dobra košarka

Uf kako bi bilo dobro da Monako dobije gadnog Šarasa i malomudog Gudurića.

ne dršte me za reč, ali valjda od uvođenja ligaškog formata prvoplasirani nije osvojio EL

also this

IMG_4598.jpeg

6 minutes ago, napadaj said:

Uf kako bi bilo dobro da Monako dobije gadnog Šarasa i malomudog Gudurića.

ja bih voleo da gudura vozdigne trofej ali su mi vrlo gotivni i ASM bez R.

25 minutes ago, goofs said:

ne dršte me za reč, ali valjda od uvođenja ligaškog formata prvoplasirani nije osvojio EL

also this

IMG_4598.jpeg

Al kako je Bili svoj šampionski nervpreneo na Monako. Sumnjam da je on baš neki vrhunski trener, ali je pobednik.

28 minutes ago, Nikodije said:

Sumnjam da je on baš neki vrhunski trener, ali je pobednik.

možda jeste možda nije, bilijevo srce tajnu krijee.

međutim, dovoljno je za sada da zna šta radi & da ume da prenese ključne poruke, jer, bio ti i gregg popovich, igrači na kraju sprovode tvoje ideje ili aspiracije.

bili ima autoritet, tako da to sigurno pomaže, kao i kod saleta đ, kada je repka igrala onu joga bonito u presudnim tekmama