duda Posted October 6, 2017 Share Posted October 6, 2017 jbmti ljudsku pamet ovo je sve ludo pa imaju primer tako reći jučerašnji da vide šta se to dobija usitnjavanjem države, ali jok, misle biće im super samima tužno mi načisto kad vidim one mlade ljude što demonstriraju ulicama šta oni misle da će da dobiju otcepljenjem, pametnice male Link to comment
mlatko Posted October 6, 2017 Share Posted October 6, 2017 Prgavi su previse da bi im bilo vazno sta ce dobiti a sta tek izgubiti. Trebao bi sad jedan Majdan u Barseloni. Link to comment
Tribun_Populi Posted October 6, 2017 Share Posted October 6, 2017 pa imaju primer tako reći jučerašnji da vide šta se to dobija usitnjavanjem države, ali jok, misle biće im super samima Misle, a sva je prilika da bi ga najebali. No na stranu oni, njima na volju, pravi problem je što bi uz to i ostale po zemlji povukli u dubok mulj, ni krive ni dužne. Razlika je od tog jučerašnjeg primera utoliko što nema "spoljnog faktora" ozbiljno zainteresovanog da do toga i dođe. Jebo mu ja mater. Link to comment
duda Posted October 6, 2017 Share Posted October 6, 2017 Razlika je od tog jučerašnjeg primera utoliko što nema "spoljnog faktora" ozbiljno zainteresovanog da do toga i dođe. Jebo mu ja mater. tim pre nisu zdravi +1 na ovaj drug red Link to comment
Redoran Posted October 6, 2017 Share Posted October 6, 2017 nema traktora na fuerteventuri Kad sam bio klinac, Juga još bila u komadu, vodili me na Lanzarote. Sećam se kao juče, uzduž i popreko ostrva plakati i baneri: "Vota independencia". Sećam se i kako se zvao lider: Antonio Cubillo. Ne znam da li su nešto napravili na izborima ali sećam se da sam onako klinački konstatovao da ceo svet želi nezavisnost i da moja reputacija štrebera koji može napamet da nabroji sve države i glavne gradove sveta neće još dugo trajati. Link to comment
Miralem Posted October 6, 2017 Share Posted October 6, 2017 Vazi negde kod tvojih cetnika - kao kada bi sada Katalonija prvo pobila i ocistila jedno 40% spanskog stanovnistva pa onda krenula na referendum. aha. a donjeck, lugansk i krim? ^Ti to o Hrvatskoj? Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka mozda misli na kosovo. Link to comment
Lancia Posted October 6, 2017 Share Posted October 6, 2017 Kad sam bio klinac, Juga još bila u komadu, vodili me na Lanzarote. Sećam se kao juče, uzduž i popreko ostrva plakati i baneri: "Vota independencia". Sećam se i kako se zvao lider: Antonio Cubillo. Ne znam da li su nešto napravili na izborima ali sećam se da sam onako klinački konstatovao da ceo svet želi nezavisnost i da moja reputacija štrebera koji može napamet da nabroji sve države i glavne gradove sveta neće još dugo trajati. :) Pre dve godine sud je morao da zabrani da se separatisticka zastava Kanara kaci na opstini u Fuerteventuri Link to comment
pbg12345 Posted October 6, 2017 Share Posted October 6, 2017 cek bre jel ima neki deo spanije koji je zaista spanija i zeli da ostane spanija? :O sve sam separatista do separatiste! Link to comment
MancMellow Posted October 6, 2017 Share Posted October 6, 2017 Dobro biju ti španski sudovi. Inače. džaba vam ta poređenja. U Španiji nije na vlasti Milošević, nego Koštunica. Link to comment
Lord Protector Posted October 6, 2017 Author Share Posted October 6, 2017 Ne znam da li su nešto napravili na izborima ali sećam se da sam onako klinački konstatovao da ceo svet želi nezavisnost i da moja reputacija štrebera koji može napamet da nabroji sve države i glavne gradove sveta neće još dugo trajati. Link to comment
MancMellow Posted October 6, 2017 Share Posted October 6, 2017 Na sreću, novo gradivo je bilo mahom lako za pamćenje Link to comment
Lancia Posted October 6, 2017 Share Posted October 6, 2017 cek bre jel ima neki deo spanije koji je zaista spanija i zeli da ostane spanija? :o sve sam separatista do separatiste! Castilla i Madrid:) ma sve je to ustvari prenapumpano, ne verujem da je to uvrh glave vise od 20% stanovnistva. Link to comment
hazard Posted October 6, 2017 Share Posted October 6, 2017 Dobro biju ti španski sudovi. Inače. džaba vam ta poređenja. U Španiji nije na vlasti Milošević, nego Koštunica. 20 godina stariji Vuk Jeremić ^_^ Link to comment
hazard Posted October 6, 2017 Share Posted October 6, 2017 http://www.ikusle.com/politica/05/10/2017/la-espana-balcanica-polemico-mapa-la-yugoslava-compara-al-pais-vasco-bosnia-herzegovina/ [emoji173] Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka Loše. Srbija - Kastilja i okolina, OK. Hrvatska - Katalonija, OK. Slovenija - Galicija, aj može da prođe, što da ne. Crna Gora bi morala da bude Aragon u toj podeli. Bosanci ne mogu da budu Baski. Baski mogu biti Albanci (jezički kriterijum) ili Mađari (jezički kriterijum + ekonomski kriterijum). Bosna više Valensija, kao svojataju ih Hrvati, ali oni su svoji...ili tako nešto. Ili neki križanac Extramadure, Valensije i Mursije. La Rioha - Hercegovina. :D Makedonija kao Andaluzija, aj može recimo... :D Link to comment
Recommended Posts