porucnik vasic Posted October 1, 2017 Share Posted October 1, 2017 И ко ће да подржи ове хипстере? Link to comment
Tsai Posted October 1, 2017 Share Posted October 1, 2017 Ne znam, ali bi bilo ok da ih bar ne tuku bez ikakvog razloga Link to comment
porucnik vasic Posted October 1, 2017 Share Posted October 1, 2017 Пустио си сузу, ону мушку, најтежу? Link to comment
iDemo Posted October 1, 2017 Share Posted October 1, 2017 Nego, je l' imaju ovi "sto hoce da se ocepe" a ovi drugi im "ne daju" negde nekog kralja u shteku?? Ili makar prestolonaslednika? Ako nemaju ne znam cemu se realno nadaju... Link to comment
dragance Posted October 1, 2017 Share Posted October 1, 2017 Niko ne zasluzuje onakvo maltretiranje. Nicim do sada nisu dali povod da policija onako reaguje i to smatram sramnim ponasanjem. Imam dosta prijatelja u Spaniji, nekoliko vise iz predgradja Barselone i niko od njih nije bio za nezavisnost, ali ovo sada je nesto drugo. Mislim da je ta neka nevidljiva crta predjena ovim batinjanjem. Vecine na referendumu ne bi bilo, trebali su da odrze zvanican referendum sa kontrolom iz Madrida i Barselone i to bi bilo to. Ovako je otvorena pandorina kutija. Link to comment
MancMellow Posted October 1, 2017 Share Posted October 1, 2017 Nije ni Katalonija izgleda :D izgleda da ipak jeste https://twitter.com/govern/status/914623892710395905/photo/1 Link to comment
Krošek Posted October 1, 2017 Share Posted October 1, 2017 izlaznost je ispod 50%, propo referendum Link to comment
uros_s78 Posted October 1, 2017 Share Posted October 1, 2017 (edited) Niko ne zasluzuje onakvo maltretiranje. Nicim do sada nisu dali povod da policija onako reaguje i to smatram sramnim ponasanjem. Imam dosta prijatelja u Spaniji, nekoliko vise iz predgradja Barselone i niko od njih nije bio za nezavisnost, ali ovo sada je nesto drugo. Mislim da je ta neka nevidljiva crta predjena ovim batinjanjem. Vecine na referendumu ne bi bilo, trebali su da odrze zvanican referendum sa kontrolom iz Madrida i Barselone i to bi bilo to. Ovako je otvorena pandorina kutija. Udaranje demonstranata po glavi i nogama je metod falange i po Evropskoj konvenciji i praksi ESLJP se smatra mučenjem i nečovečnim postupanjem,Španija je danas sramota Evrope. A pravo na zabranu mučenja i nečovečnog postupanja se ne ukida i ne ograničava ni za vreme ratnog, vanrednog ili opsadnog stanja i vojne vladavine... Edited October 1, 2017 by uros_s78 Link to comment
Niveamen Posted October 1, 2017 Share Posted October 1, 2017 (edited) Roars at the end of Catalan President's speech in central square. Hinted a declaration of Independence is incoming. Dakle proglasili su pobedu. Edited October 1, 2017 by Niveamen Link to comment
bosque Posted October 2, 2017 Share Posted October 2, 2017 to je to kad nema hleba daj terorista separatista i sta (god) Link to comment
porucnik vasic Posted October 2, 2017 Share Posted October 2, 2017 Udaranje demonstranata po glavi i nogama je metod falange i po Evropskoj konvenciji i praksi ESLJP se smatra mučenjem i nečovečnim postupanjem,Španija je danas sramota Evrope. A pravo na zabranu mučenja i nečovečnog postupanja se ne ukida i ne ograničava ni za vreme ratnog, vanrednog ili opsadnog stanja i vojne vladavine... Link to comment
porucnik vasic Posted October 2, 2017 Share Posted October 2, 2017 Ова либарашка смарачина прелази у шизофренију. Link to comment
Recommended Posts