Jump to content
IGNORED

Španija i Katalonija

Lord Protector

Recommended Posts

Pa ciljem se carstvu privoleti :D

Obican avredz srb se nasladjivao bez problema, al profi su cutali do podne, a onda krenuli da se oglašavaju sa podrškom spaniji

Послато са F3311 уз помоћ Тапатока

A plus su ovi fejk njuz klik bajt portali iskopali onog katalonca sto je bio dobrovoljac u hosu, i sad svi avredzi komentarisu aaaaa vidite ovo aaaaa eeee

Srpski narod stvarno treba jebati

Послато са F3311 уз помоћ Тапатока

I meni isto fascinantno... Ako se pod time misli da im JEBO PAS MATER RUŽNU. Jebote, iznervirah se na brzinu gledajući ove klipove sa ovom bagrom policijskom kako bije narod. Inače nemam bas simpatija za Katalonce, ili generalno za separatističke pokrete, ali kad vidim ovako nešto, skoro da bih išao da demonstriram za njih

Šališ se, ne? 

Recimo da to lose izgleda u eri tvitera i fejsbuka. Mislim, Spanija nije Turska. 

Naravno da se zezam  :)

Ali ti ipak povedi racuna  :mad:

Prvo, ovi nisu nikakvi frankisti, drugo, turci (kao ni frankisti) za ovakve stvari ne mlate. 

Dostojni naslednici. Da ovo nije Turska pobrinuli su se miroljubivi Katalonci a ne centralna vlast i njeni eskadroni. Jer bi im Kurdi na ovo već odgovorili sa desetinama  mrtvih policajaca...

Edited by dillinger

Dostojni naslednici. Da ovo nije Turska pobrinuli su se miroljubivi Katalonci a ne centralna vlast i njeni eskadroni. Jer bi im Kurdi na ovo već odgovorili sa desetinama  mrtvih policajaca...

Verovatno zato što su u "malkice" gorem položaju nego Katalonci u Španiji

Ne razumes - sve je to isto...

Da, jbt, sad ja treba da branim Rajoya, koji je moron, samo zato što neko želi da ga poredi sa nečim sa čime je ipak neuporediv. Ovo što je bilo danas je žalosno, i poražavajuće po Španiju, ali nije bilo tragično. A razlika je velika. 

Edited by MancMellow

Da, jbt, sad ja treba da branim Rajoya, koji je moron, samo zato što neko želi da ga poredi sa nečim sa čime je ipak neuporediv. Ovo što je bilo danas je žalosno, i poražavajuće po Španiju, ali nije bilo tragično. A razlika je velika. 

Velika sreca je sto niko nije poginuo. S ovim nivoom policijske brutalnosti to je lako moglo da se desi. Mene plasi da je prosao trenutak za politicka resenja, da su glave usijane i da sledi vrlo gadan period za Spaniju koja se taman malo trgla iz krize i depre.

• Create New...