Lancia Posted May 16, 2018 Posted May 16, 2018 10 minutes ago, Zico said: Vratili ceremoniju na teren, ono guranje na tribinama je bilo presmesno. +1
crtamOrasi Posted May 16, 2018 Posted May 16, 2018 1 hour ago, levi said: i ko sad uzima ovo mesto u CL, pošto Atleticu ne treba? Mislim da ako LE uzme ekipa koja se plasirala u CL kroz prvenstvo mesto ide prvaku Češke (11om savezu po koef, odnosno prvom ko nema već jednog predstavnika direktno). Ako se osvajač CL plasira kroz prvenstvo (kao što jeste u svakom slučaju) ide direktno treći iz Francuske. Ni jedno ni drugo ne menja mnogo, sem što neke druge ekipe u oba slučaja počinju kvalifikacije jedno kolo kasnije da bi se ispeglali kosturi, i u šampionskom i ovom drugom.
Facundo Orellana Posted May 16, 2018 Posted May 16, 2018 Razlika u kvalitetu je ogromna. Atletiko zasluženo, zalutali su u ovo takmičenje. Direktno u LŠ: Barselona, Atletiko, Real, Valensija Siti, Junajted, Totenhem, Liverpul Bajern, Šalke, Hofenhajm, Dortmund Juventus, Napoli, Roma, (Lacio/Inter) Psž, 2 od (Monako/Lion/Marsej) Lokomotiva Moskva, CSKA Moskva Šahtjor Porto Briž (Galatasaraj/Fenerbahče/Bašakšehir) (Plzen/Slavija Prag)
levi Posted May 17, 2018 Posted May 17, 2018 (edited) 9 hours ago, crtamOrasi said: Mislim da ako LE uzme ekipa koja se plasirala u CL kroz prvenstvo mesto ide prvaku Češke (11om savezu po koef, odnosno prvom ko nema već jednog predstavnika direktno). Ako se osvajač CL plasira kroz prvenstvo (kao što jeste u svakom slučaju) ide direktno treći iz Francuske. Ni jedno ni drugo ne menja mnogo, sem što neke druge ekipe u oba slučaja počinju kvalifikacije jedno kolo kasnije da bi se ispeglali kosturi, i u šampionskom i ovom drugom. pa dobro, Česima menja, Plzen se znači sinoć plasirao u grupu. nije mala stvar u stvari u sledećem kolu treba da clinchuju prvo mesto zato se sve vreme provlači da prvak Češke ide direktno, iako sve tabele pokazuju drugačije a oni su u stvari računali na ovu mogućnost. i čekali do poslednje utakmice Edited May 17, 2018 by levi
crtamOrasi Posted May 17, 2018 Posted May 17, 2018 (edited) Bilo je maltene izvesno da će Simeone uzeti ovo, red veličine su ozbiljnija ekipa od svega ostalog u takmičenju. Meni je drago samo da se pokojni Arsenal nije provukao kroz ovo u CL Edited May 17, 2018 by crtamOrasi
MiddleClass Posted May 17, 2018 Posted May 17, 2018 (edited) ^ Jos dok smo igrali kvalifikacije sa Spartom rekli su da prvak Ceske ide direktno. Zar nije Plzen vec sampion? Edited May 17, 2018 by MiddleClass
crtamOrasi Posted May 17, 2018 Posted May 17, 2018 Praštajte, pobrkao sam Česi su zavisili od ishoda CL, treći iz Francuske od EL.
renne Posted May 17, 2018 Posted May 17, 2018 54 minutes ago, MiddleClass said: ^ Zar nije Plzen vec sampion? nije još
Lancia Posted May 17, 2018 Posted May 17, 2018 26 minutes ago, MayDay said: Sta sad kacis Ljubicu a nisi ni gledala tekmu¿
MayDay Posted May 17, 2018 Posted May 17, 2018 Jesam sinoc u kafani uz kobasice i bezalkoholno pivo prvo poluvreme, a onda sam kod kuce stigla na onaj treci Gabijev gol. Ako te jos zanima, brzo sam otisla da se istusiram da stignem da vidim dodelu pehara.
MayDay Posted May 17, 2018 Posted May 17, 2018 Pitanje je ko najvise voli Ljubicu. Midl, Vini ili ja, haha.
Recommended Posts