cvrlle Posted November 1, 2017 Posted November 1, 2017 moco, da si za svaki post u kome si zakukao dobio po neki dinar ti bi sad bio jaci od palme
Velocipede Posted November 2, 2017 Posted November 2, 2017 Rezultati 4 kola... http://www.haxball.gr/group/view/30795 Zaboravio sam da napravim izmene i izgubio 11 poena i izgubio zbog toga...
levi Posted November 2, 2017 Posted November 2, 2017 Pošto sam pobedio imam pravo da predložim da ne priznamo ovo izmotavanje Turaka sa termninima, i da upišemo svima poene sa klupe. Pa kakav je to način <_<
ubibobi Posted November 21, 2017 Posted November 21, 2017 (edited) Zaboravila sam 3 kola. +1 a mozda cu i pored ovog obavestenja Edited November 21, 2017 by ubibobi
ubibobi Posted November 22, 2017 Posted November 22, 2017 +1 a mozda cu i pored ovog obavestenja Ipak sam stigao...i to da promenim BenYedera za Adrijana
Velocipede Posted November 23, 2017 Posted November 23, 2017 Upisani rezultati petog kola... http://www.haxball.gr/group/view/30795 Kako ćemo kad dva tima imaju isti broj bodova? Međusobni susreti? Average će skoro sigurno da prođe dalje, možemo da ubacimo najboljeg po ukupnom broju poena kao zamenu.
Velocipede Posted December 7, 2017 Posted December 7, 2017 Možda neko i dalje igra ... Rezultati poslednjeg kola: http://www.haxball.gr/group/view/30795 Nosioci u žrebu su prvoplasirani i dva najbolja drugoplasirana, a prošla su i ostala četiri drugoplasirana, tri najbolja trećeplasirana i Pantelia Stars sa wild card-om, jer ima najviše poena od svih timova koji se nisu plasirali po plasmanu (zamenjuje jednog averaga koji je prošao kao jedan od četiri trećeplasiranih). Rezultati žreba: Argentina Utd - Zhabari Leteci Magarci - stidne dlake Zarjavele Trobente - Ubogi ubijevci Foobar - Sokolovici UTD FC Ronin - MocaNemaPojma RasenBall RamBo - EON PPP Trotters Inc. - Pantelia Stars No Totti - no party - Minut do 20:45 Po ovom žrebu se igra do kraja: igraju pobednici prvog i drugog meča, trećeg i četvrtog...
pantelia Posted December 7, 2017 Author Posted December 7, 2017 Kakav sam lucky looser Hvala Velocipede! Igramo se, kako ne
ubibobi Posted December 7, 2017 Posted December 7, 2017 2 minutes ago, pantelia said: Kakav sam lucky looser Hvala Velocipede! Igramo se, kako ne Hvala Velo,iz naše grupe znači svi prošli.Jedina zamerka je to da sam ja drugi a ne treći jer imam i više poena i bolji H2H u odnosu na mister Zhabara.😉
Lo Zingaro Posted December 7, 2017 Posted December 7, 2017 I jbt, ja poslednja 2 kola totalno zaboravio, nije mi jasno kako moji zhabari prodjose.
Velocipede Posted December 7, 2017 Posted December 7, 2017 20 minutes ago, ubibobi said: Hvala Velo,iz naše grupe znači svi prošli.Jedina zamerka je to da sam ja drugi a ne treći jer imam i više poena i bolji H2H u odnosu na mister Zhabara.😉 Da, ti si drugi, ne mogu ja da utičem na raspored u tabeli, ne znam koji kriterijum koristi haxball. U ovom slučaju je nebitno ko je drugi, a ko treći jer je 9 bodova nedovoljno za prvi šešir, pa ste obojica u drugom. Nije dobar raspored ni u D grupi, Z.Trobente je prvi.
ubibobi Posted December 8, 2017 Posted December 8, 2017 13 hours ago, Velocipede said: Da, ti si drugi, ne mogu ja da utičem na raspored u tabeli, ne znam koji kriterijum koristi haxball. U ovom slučaju je nebitno ko je drugi, a ko treći jer je 9 bodova nedovoljno za prvi šešir, pa ste obojica u drugom. Nije dobar raspored ni u D grupi, Z.Trobente je prvi. A,onda ok.posto bi svakako zavrsili u istom sesiru,hvala Velo
Recommended Posts