Zis Posted September 15, 2021 Posted September 15, 2021 (edited) ali imao sam ovog Bellinghama do valjda deset minuta prije dedlajna i onda ma neće on ništa daj nekog drugog od 7 evo može de Jong Barcelona ovo ono i tako već godinama svaka last minute izmjena u raznim fantazijima mi je fijasko ali ne odustajem magarac Edited September 15, 2021 by Zis interpunkcija
John Coltrane Posted September 16, 2021 Posted September 16, 2021 Ja u utorak izbacim Kamavingu u minut do 12 i ubacim Andera Ereru. Nije strašno.
Zis Posted October 19, 2021 Posted October 19, 2021 (edited) E, vidi li mi se ekipa (Zarjavele Trobente) u PPP ligi? Odjednom mi je nestao račun (There is no user with that username or email ) a prije uru je sve bilo okej. Edited October 19, 2021 by Zis
Zis Posted October 22, 2021 Posted October 22, 2021 I tako, nakon što mi je usred utakmice u utorak nestao račun, u srijedu se i dalje nisam mogao logirati (nepostojeći korisnik) i uvesti zamjene, jučer sam mogao ući u profil (ZisPPP) al nije bilo ekipe a ni PPP lige. Jutros je sve ok, sa 7 punti Azpilicuete i 18 Jorghina na klupi... Jel moguće da...da neko me sabotira?
ducca Posted May 30, 2022 Posted May 30, 2022 Čestitke Pavllu na CL fantazi tituli. Takmičenje polako ali sigurno odumire, valjda bude malo boljeg odziva u septembru.
Zis Posted September 2, 2022 Posted September 2, 2022 (edited) Umjesto na FPL bookmark kliknuo sam na FCL, pa kad sam već tu da obnovim ligu... Prošlosezonski sudionici bi valjda trebali upasti čim se logiraju, a evo i kod: 36MMSNHK02 Edited September 2, 2022 by Zis 2
levi Posted September 6, 2022 Posted September 6, 2022 autofill lepo predložio Mislava, ali ja ne slušam
*edited by mod Posted September 6, 2022 Posted September 6, 2022 Hvala Terziću što je izbacio Humelsa i UEFA što je Dortmund u ranom terminu. Inače nema šanse da bi razmatrao Guereira
Miljenko Posted September 8, 2022 Posted September 8, 2022 (edited) Ja sam mislio da imam dobar skor, kad ono. Edited September 8, 2022 by Miljenko
Recommended Posts