Jump to content

Fantasy Champppions League

Featured Replies

Beijing Sq

ali imao sam ovog Bellinghama do valjda deset minuta prije dedlajna i onda ma neće on ništa daj nekog drugog od 7 evo može de Jong Barcelona ovo ono i tako već godinama svaka last minute izmjena u raznim fantazijima mi je fijasko ali ne odustajem magarac

Edited by Zis
interpunkcija

Ja u utorak izbacim Kamavingu u minut do 12 i ubacim Andera Ereru. Nije strašno.

• 1 month later...

E, vidi li mi se ekipa (Zarjavele Trobente) u PPP ligi? Odjednom mi je nestao račun (There is no user with that username or email ) a prije uru je sve bilo okej.

Edited by Zis

I tako, nakon što mi je usred utakmice u utorak nestao račun, u srijedu se i dalje nisam mogao logirati (nepostojeći korisnik) i uvesti zamjene, jučer sam mogao ući u profil (ZisPPP) al nije bilo ekipe a ni PPP lige. Jutros je sve ok, sa 7 punti Azpilicuete i 18 Jorghina na klupi...:huh:

Jel moguće da...da neko me sabotira?

• 7 months later...

Čestitke Pavllu na CL fantazi tituli. Takmičenje polako ali sigurno odumire, valjda bude malo boljeg odziva u septembru. 

• 3 months later...

Umjesto na FPL bookmark kliknuo sam na FCL, pa kad sam već tu da obnovim ligu...

Prošlosezonski sudionici bi valjda trebali upasti čim se logiraju, a evo i kod:

36MMSNHK02

Edited by Zis

...

Edited by Zis

autofill lepo predložio Mislava, ali ja ne slušam

Hvala Terziću što je izbacio Humelsa i UEFA što je Dortmund u ranom terminu. Inače nema šanse da bi razmatrao Guereira :)

@ducca prvi u 🇷🇸

Ja sam mislio da imam dobar skor, kad ono.:laugh:

Edited by Miljenko

:nobles:

• 9 months later...

Screenshot_20230611_082608_Chrome.thumb.jpg.2a27a61aea426369a37022a0a8f5d460.jpg