September 15, 20213 yr ali imao sam ovog Bellinghama do valjda deset minuta prije dedlajna i onda ma neće on ništa daj nekog drugog od 7 evo može de Jong Barcelona ovo ono i tako već godinama svaka last minute izmjena u raznim fantazijima mi je fijasko ali ne odustajem magarac Edited September 15, 20213 yr by Zis interpunkcija
September 16, 20213 yr Ja u utorak izbacim Kamavingu u minut do 12 i ubacim Andera Ereru. Nije strašno.
October 19, 20213 yr E, vidi li mi se ekipa (Zarjavele Trobente) u PPP ligi? Odjednom mi je nestao račun (There is no user with that username or email ) a prije uru je sve bilo okej. Edited October 19, 20213 yr by Zis
October 22, 20213 yr I tako, nakon što mi je usred utakmice u utorak nestao račun, u srijedu se i dalje nisam mogao logirati (nepostojeći korisnik) i uvesti zamjene, jučer sam mogao ući u profil (ZisPPP) al nije bilo ekipe a ni PPP lige. Jutros je sve ok, sa 7 punti Azpilicuete i 18 Jorghina na klupi... Jel moguće da...da neko me sabotira?
May 30, 20222 yr Čestitke Pavllu na CL fantazi tituli. Takmičenje polako ali sigurno odumire, valjda bude malo boljeg odziva u septembru.
September 2, 20222 yr Umjesto na FPL bookmark kliknuo sam na FCL, pa kad sam već tu da obnovim ligu... Prošlosezonski sudionici bi valjda trebali upasti čim se logiraju, a evo i kod: 36MMSNHK02 Edited September 2, 20222 yr by Zis
September 6, 20222 yr Hvala Terziću što je izbacio Humelsa i UEFA što je Dortmund u ranom terminu. Inače nema šanse da bi razmatrao Guereira
September 8, 20222 yr Ja sam mislio da imam dobar skor, kad ono. Edited September 8, 20222 yr by Miljenko