February 16, 20214 yr Da podsjetim, za uru i po se nastavlja CL, imate neograničen broj transfera, ajmo! Edited February 16, 20214 yr by Zis
June 11, 20213 yr 1 hour ago, *edited by mod said: Tu sam Jel se igra euro? Sent from my GM1913 using Tapatalk On 4.6.2021. at 23:12, John Coltrane said: Evo kod 143ZWQLK07 PPP corona EURO napraviću ujutru topic na pf ili ako nekoga ne mrzi moze i sad.
September 14, 20213 yr Ne kapiram koji je ovo racq ove godine, zar se prethodnih nisu lige same obnavljale kad kreator lige obnovi svoj tim, kao u PL fantasiju? Nema mi nijedne privatne lige aktivne, ni onih koje sam zasigurno ja kreirao... Tačno ću da obrišem i tim i ovo govno od igre Edited September 14, 20213 yr by ducca
September 14, 20213 yr 3 minutes ago, ducca said: Ne kapiram koji je ovo racq ove godine, zar se prethodnih nisu lige same obnavljale kad kreator lige obnovi svoj tim, kao u PL fantasiju? Nema mi nijedne privatne lige aktivne, ni onih koje sam zasigurno ja kreirao... Tačno ću da obrišem i tim i ovo govno od igre Pa da, kao i prošle sezone htio sam samo obnoviti ligu ali negdje je nestala
September 14, 20213 yr Ja sad prvi put za X godina da sam kucao kod za ligu na ovom fantaziju, obnavljale se sigurno automatski lige i prošle sezone.
September 14, 20213 yr Meni je link do lige radio bez problema, taman da izbegnem dosadno ukucavanje sifre.
September 14, 20213 yr Devet ekipa za sada (bilo nas je deset prošle sezone). Ajmo još troje, makar na auto pick, pa ča bog da !!!