September 20, 20186 yr Tagliafico odradio posao za sve pare ko ga je imao 4.5 miliona a 17 poena. Pogbu razmatrao ali se odlucio da je bolje da imam dva jaca veznjaka nego jednog jaceg i jednog slabijeg pa sam stavio Rakitica i Kutinja. Krmencika ima lik iz moje sporedne lige, ali on igra prvi put i njega mu ubacio auto fill.
September 20, 20186 yr 2 hours ago, *edited by mod said: Tagliafico odradio posao za sve pare ko ga je imao 4.5 miliona a 17 poena. Pogbu razmatrao ali se odlucio da je bolje da imam dva jaca veznjaka nego jednog jaceg i jednog slabijeg pa sam stavio Rakitica i Kutinja. Krmencika ima lik iz moje sporedne lige, ali on igra prvi put i njega mu ubacio auto fill. auto fill je insader. to nije fer
September 21, 20186 yr Ne pamtim da sam ikada prosao grdje (ne racunam ono krlnje kolo EPLa kad se pobedjivalo i gubilo sa 10pts). Ladno sam poslednji sa sve Ronaldom kapitenom
September 18, 20195 yr ja juče ostavio Taljafica na klupi, više poena nego svi ostali zajedno prejebale me one zelene tačke za startere, proverio samo da nema njih na klupi gde se gasi nalog Edited September 18, 20195 yr by levi