May 27, 20186 yr Cestitke svima sem feiju pederu posto nece da pise ovde.Titule u klasiku me je kostalo to sto jedno kolo nisam namestio tim i jbg.Sent from my Le X620 using Tapatalk
May 27, 20186 yr 15 hours ago, levi said: hvala Tolii i Velocipedu koji su sve ovo organizovalii održavali u životu Zahvalnica samo Velocipedu, posto ja nisam imala vremena uopste da se bavim ovim. Cestitke leviju i Feiju.
September 6, 20186 yr Ove sezone osvajam taj Soni :P https://gaming.uefa.com/en/uclfantasy/create-team
September 7, 20186 yr Uefa i interfejs. Pa majku vam nesposobnu, jel toliko tesko uciniti da bude pregledno.
September 17, 20186 yr On 7.9.2018. at 18:12, Timmi said: Uefa i interfejs. Pa majku vam nesposobnu, jel toliko tesko uciniti da bude pregledno. Ja pola igraca ne mogu ni da nadjem.
September 17, 20186 yr 2 hours ago, ducca said: Sta je ovo za klasik ppp se ceka prijem, request to rejoin fazon? koliko ja kontam ceka se da se reaktivira liga od prosle sezone, a @Tolaa ocigledno bole dupe nek neko nacne nov topic sa novom ligom i novom sifrom
September 18, 20186 yr Bolje da neko drugi otvori ligu, ja ne stizem i necu ni igrati ove sezone. :( Edit: Na CL se ne obnavlja liga, vec mora svake godine da se pravi nova. Edited September 18, 20186 yr by Tolaa
September 18, 20186 yr Moja neka privatna sto igram s drustvom obnovljena automatski... Kreirao sam novi klasik pa upadajte dok nije kasno. Kod je: IAZ7WUXRAK Kapiram da za h2h nema vremena a ni dovoljno interesenata.