Lancia Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 Cisto da se prisjetimo mudrih rijeci... +1 mozes ko Toma Nikolic u sabrana dela.
Lancia Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 Ne znam, za mene je vreme stalo, nego ti vidim podsecas na mudrost svako malo, pa da ti ucinim uslugu
Sandens Posted August 29, 2017 Posted August 29, 2017 (edited) Fulham je prodao Sonea Alukoa Readingu za 7.5 mil funti (dosao prosle sezone za dzabe), a kao zamenu najverovatnije za slicne pare dovodi Jotu iz Brentforda koji je uz Cairneya bio najbolji ofanzivni vezni (moze podjednako dobro da igra i desno krilo) u Championshipu prosle sezone. Edited August 29, 2017 by Sundance Kid
MiddleClass Posted September 9, 2017 Posted September 9, 2017 Dje Jokan nastavlja karijeru? Pitam za druga...
San Epifanio Posted September 9, 2017 Posted September 9, 2017 Fulam opet nereseno. Ovaj put protiv lidera.
Sandens Posted September 9, 2017 Posted September 9, 2017 Dje Jokan nastavlja karijeru? Pitam za druga... U Fulhamu, nemoj drug da brine...
Redoran Posted September 10, 2017 Posted September 10, 2017 Wednesday najzad izdominirao, doduše protiv Foresta koji deluje kao ozbiljan krš od tima. Sredina deluje baš uigrano (kostur tima je praktično nepromenjen već treću sezonu) tako da je prosipanje bodova u prethodnim kolima verovatno došlo iz zadnje linije. Od imena sa EPL iskustvom, došli su Boyd i Butterfield. Tim ima kvalitet za Top 6, a kako će da ispadne na kraju to samo Buda zna.
gervasius twinkleminkleson Posted September 10, 2017 Posted September 10, 2017 Kako će se Leeds lagano prošetati ovim takmičenjem, a onda i tzv premier ligom
samo_opusteno Posted September 10, 2017 Posted September 10, 2017 Bilo bi dobro videti Lids opet u PL. Nakrcala se PL krsevima od klubova dok u nizim ligama cami dosta istorijskih velicina...
San Epifanio Posted September 13, 2017 Posted September 13, 2017 (edited) Da notiramo jos jednu pobedu Jokanovog Fulama. Pobedjen je Hal sa 2:1. Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока Edited September 13, 2017 by San Epifanio
San Epifanio Posted September 16, 2017 Posted September 16, 2017 Ne vredi. Ovi Jokanovi nekako uspevaju da gube na vrucem gostovanju od uvek neugodnog Barton Albiona Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока
MiddleClass Posted September 16, 2017 Posted September 16, 2017 Jokan noga u dupe do kraja septembra. Mmw
Sandens Posted September 16, 2017 Posted September 16, 2017 kakav penal je retard svirao protiv Fulhama, ja nesto nebuloznije nisam video skoro. tesko da neka liga ima gore sudije od Championshipa, ogadili su mi tu ligu. plus Jokanovi ne umeju da daju gol, mase sa 5 metara, dva verovatno najbitnija igraca (Cairney i Fonte) su im povredjena i generalno igraju na 30% mogucnosti.
Recommended Posts