Jump to content
IGNORED

Championship 2017/2018

Mercuzzio

Recommended Posts

Posted

Cisto da se prisjetimo mudrih rijeci...

+1

mozes ko Toma Nikolic u sabrana dela.

• Replies 472
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Sandens

49

• MiddleClass

45

• Mercuzzio

37

• renne

27

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ne znam, za mene je vreme stalo, nego ti vidim podsecas na mudrost svako malo, pa da ti ucinim uslugu  :fantom:

Posted (edited)

Fulham je prodao Sonea Alukoa Readingu za 7.5 mil funti (dosao prosle sezone za dzabe), a kao zamenu najverovatnije za slicne pare dovodi Jotu iz Brentforda koji je uz Cairneya bio najbolji ofanzivni vezni (moze podjednako dobro da igra i desno krilo) u Championshipu prosle sezone.

Edited by Sundance Kid
  • 2 weeks later...
Posted

Dje Jokan nastavlja karijeru? Pitam za druga... :fantom:

Posted

Fulam opet nereseno. Ovaj put protiv lidera.

Posted

Dje Jokan nastavlja karijeru? Pitam za druga... :fantom:

U Fulhamu, nemoj drug da brine...  :fantom:

Posted

Wednesday najzad izdominirao, doduše protiv Foresta koji deluje kao ozbiljan krš od tima. Sredina deluje baš uigrano (kostur tima je praktično nepromenjen već treću sezonu) tako da je prosipanje bodova u prethodnim kolima verovatno došlo iz zadnje linije.

Od imena sa EPL iskustvom, došli su Boyd i Butterfield. Tim ima kvalitet za Top 6, a kako će da ispadne na kraju to samo Buda zna.

Posted

Kako će se Leeds lagano prošetati ovim takmičenjem, a onda i tzv premier ligom :fantom:

Posted

Bilo bi dobro videti Lids opet u PL. Nakrcala se PL krsevima od klubova dok u nizim ligama cami dosta istorijskih velicina...

Posted (edited)

Da notiramo jos jednu pobedu Jokanovog Fulama. Pobedjen je Hal sa 2:1.

Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока

Edited by San Epifanio
Posted

Ne vredi. Ovi Jokanovi nekako uspevaju da gube na vrucem gostovanju od uvek neugodnog Barton Albiona

Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока

Posted

Jokan noga u dupe do kraja septembra. Mmw

:fantom:

Posted

kakav penal je retard svirao protiv Fulhama, ja nesto nebuloznije nisam video skoro. tesko da neka liga ima gore sudije od Championshipa, ogadili su mi tu ligu.

plus Jokanovi ne umeju da daju gol, mase sa 5 metara, dva verovatno najbitnija igraca (Cairney i Fonte) su im povredjena i generalno igraju na 30% mogucnosti.