Jump to content

Championship 2017/2018

Featured Replies

Mitar za 2:0. :)

Samo sam povremeno bacao pogled na Fulam-Lids jer se gledale dve tekme LŠ u kladionici, da li mi se učinilo ili sam video Moyesa na tribinama?

Jeste. Kaze komentator gleda Mitra, hoce da ga dovede. Mozda.

Ma jok. Ceka maj da Jokan dobije nogu u dupe i lijepo preuzme Fulam. :fantom:

18 hours ago, MiddleClass said:

Ma jok. Ceka maj da Jokan dobije nogu u dupe i lijepo preuzme Fulam. :fantom:

Jokan = Bora Milutinovic Championshipa.

:D

Митар у конкуренцији за играча месеца у  Броду!:wub:

Нама и навијачима Фулама свакако јесте, али мислим да ће награду добити Шон Магвајер. Месецима повређен, онда се враћа у великом стилу... Романтичнији је него овај наш луди главоња. :lol:

15 hours ago, Прслин said:

Нама и навијачима Фулама свакако јесте, али мислим да ће награду добити Шон Магвајер. Месецима повређен, онда се враћа у великом стилу... Романтичнији је него овај наш луди главоња. :lol:

:Hail::Hail:

Само да упишем тренутак када сам замрзео Кардиф.

Два (2) пенала им свирају у надокнади времена, први 50:50 ситуација, а други ван 16 метара и слепурде промаше оба. Тачније, голман одбрани први, а други звекну у пречку. И сада она џукела Ворнок неће да се поздрави са гостујућим играчима и тренером, као да су му они криви што му судије намештају бод а његови папани не умеју да га узму.

Текма иначе екстремно досадна, радим и погледавам на ТВ све време, али овај продужетак међу најлуђим икада које сам гледао. :Hail: 

...a Митар да ме се сети како сам му ово искусно изџинксовао. :fantom:

neil warnock, sta reci. to je covek koji na svakoj mogucoj tekmi uskace u uvo cetvrtog sudije i konstantno vrsi pritisak i takav lik se nasao da spocitava nesto nuno espirito santu. koji je prisao da se izvini dripcu iako nije morao.

Edited by Sundance Kid

• Author

Cardiff je uvek bio izuzetno odvratan tim. Tvrdi, disciplinovani ali uvek sa makar jednim vrhunskim napadačem... pa na silu

usla je voda u usi cardiffu zato warnock ovoliko i vileni. stize ih fulham.

• Author

pa da... za 3 dana u gostima protiv Aston Vile. to im je sad ključna utakmica sezone