John Coltrane Posted February 3, 2018 Posted February 3, 2018 Zoki me proslo kolo skinuo sa trona, a vec ovo kolo duel titana.
zoki Posted February 3, 2018 Posted February 3, 2018 Nisam pogledao tim tri GW-a, eto ko vodi u našoj ligi Sad sam čak i napravio dva transfera, neće na dobro da izađe
Redoran Posted February 3, 2018 Posted February 3, 2018 Ducco, brate, čime si im hakovao sajt. Celu noć sam osvežavao prozor i kada se ovaj baksuz najzad pojavio bio sam siguran da nije prošlo više od 30 sekundi otkako su ga ubacili. I ladno pušiona Uzmem Mouru da ne bude totalna propast, kad jutros eno ga sa crvenim trouglom. Otvorim, piše "lični razlozi". E pa stvarno...
John Coltrane Posted February 3, 2018 Posted February 3, 2018 4 hours ago, zoki said: Nisam pogledao tim tri GW-a, eto ko vodi u našoj ligi Sad sam čak i napravio dva transfera, neće na dobro da izađe Ne brini, resicemo i to.
ducca Posted February 3, 2018 Posted February 3, 2018 3 hours ago, Redoran said: Ducco, brate, čime si im hakovao sajt. Celu noć sam osvežavao prozor i kada se ovaj baksuz najzad pojavio bio sam siguran da nije prošlo više od 30 sekundi otkako su ga ubacili. I ladno pušiona Uzmem Mouru da ne bude totalna propast, kad jutros eno ga sa crvenim trouglom. Otvorim, piše "lični razlozi". E pa stvarno... Ja i dalje nisam skapirao kako im funkcioniše prioritetisanje kod transfera tj onih wavera, ali mislim da nema veze ko ga je pre zapljunuo nego se redosled prioriteta valjda vrti u krug pa sam ovo kolo pretpostavljam bio pri vrhu, čist user. Ali kako mi je i Giroud prošao to mi je već misterija.
John Coltrane Posted February 6, 2018 Posted February 6, 2018 Zoki oduvan duplo, tron zauzet posle kratke pauze
cvrlle Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 uuuuuu @ducca nisi human! naughton, gylfi i kun su se potrudili da mi iskopaju duboku raku u koju ce noske samo da me zatrpa
Redoran Posted February 13, 2018 Posted February 13, 2018 Ono kad te u kebap pretvore razni Naughtoni... Čestitke Svarog-kralju čiji krstaši su najzad izašli trezni na bojno polje i lako pregazili moje pomoćno osoblje. Dok mi se heroji ne vrate sa onog sveta realno nemam čemu da se nadam.
Svarog Posted March 4, 2018 Posted March 4, 2018 kakvu carsku klupu imam u ovom kolu Liverpool Karius 8 Chelsea Azpilicueta 2 Burnley Barnes 7 Watford Janmaat 6
John Coltrane Posted March 6, 2018 Posted March 6, 2018 Nastavlja se klackalica na vrhu, bravo Zoki! Sledece kolo ukrstamo protivnike ja na Praslina (kog je Zoki tukao), a Zoki na Beowla (koji je tukao mene).Sent from my SM-T365 using Tapatalk
Прслин Posted March 6, 2018 Posted March 6, 2018 Прошло коло за два бода, ово за бод... Не вреди, ову сезону ћу морати да потиснем довољно дубоко да ми направи бар један тик.
zoki Posted March 6, 2018 Posted March 6, 2018 Nastavlja se klackalica na vrhu, bravo Zoki! Sledece kolo ukrstamo protivnike ja na Praslina (kog je Zoki tukao), a Zoki na Beowla (koji je tukao mene).Sent from my SM-T365 using Tapatalknisam dirao tim od meča sa tobom šta ti je dobra selekcija na početku
Pokojni Ruxin Posted March 6, 2018 Posted March 6, 2018 Ja sam davno praktično batalio. Izvinjavam se svima, šaban sam, neću sigurno igrati sledeće sezone.
Behemoth Posted March 7, 2018 Posted March 7, 2018 Mene Averiđ redovno delje, a aktivan sam i vršim transfere...
Recommended Posts