Redoran Posted December 16, 2017 Posted December 16, 2017 Hrišćanine od Svaroga, Kada sam onomad podizao bedeme ispred svog gola nisam računao da će jedan od njih biti precrtan novim GUP-om a drugi morati na tromesečnu rekonstrukciju jer sam izgradnju i nadzor poverio čokalijama. Sad, to mi je što mi je, umesto belih kula i granitnih bedema poslagao sam neke bale od slame i šta sam već mogao da nađem, pa se sve nešto mislim da je tvojim vitezovima ispod časti da bacaju tešku konjicu na sirotinju. Uz to, čujem da će tvoje hrišćanske armije voditi silne bitke tokom Božić Bajrama i bez predaha jurišati na dušmane. S tim u vezi, želeo bih da ti prijateljski preporučim da danas i sutra odmoriš elitne snage a moju boraniju rešiš uz pomoć svojih rezervi. Da, znam da su u pitanju seljaci koji još nisu naučili koplje da drže kako treba ali ove moje preostale mučenike bi lagano počistila i četa đaka prvaka. Uzgred, blago iz gradske riznice smo potrošili na rahmetli heroje poput Hajrudin-kana i Lanzini-bega, tako da ćeš se do kase lako probiti ali u njoj nećeš naći ništa osim stoletne prašine. Svi vojni i ekonomski indikatori ukazuju da je mnogo bolje da zaobiđeš ovu moju mahalu i jurneš pravo na Prslina i njegovu prestonicu. Neka te vode reči Prorokove.
cvrlle Posted December 16, 2017 Posted December 16, 2017 eee moj malkine, nisi mi cak ni cvece doneo a ja ti dam igraca fore u zelenom polju
Svarog Posted December 16, 2017 Posted December 16, 2017 (edited) 5 hours ago, Redoran said: Hrišćanine od Svaroga, Kada sam onomad podizao bedeme ispred svog gola nisam računao da će jedan od njih biti precrtan novim GUP-om a drugi morati na tromesečnu rekonstrukciju jer sam izgradnju i nadzor poverio čokalijama. Sad, to mi je što mi je, umesto belih kula i granitnih bedema poslagao sam neke bale od slame i šta sam već mogao da nađem, pa se sve nešto mislim da je tvojim vitezovima ispod časti da bacaju tešku konjicu na sirotinju. Uz to, čujem da će tvoje hrišćanske armije voditi silne bitke tokom Božić Bajrama i bez predaha jurišati na dušmane. S tim u vezi, želeo bih da ti prijateljski preporučim da danas i sutra odmoriš elitne snage a moju boraniju rešiš uz pomoć svojih rezervi. Da, znam da su u pitanju seljaci koji još nisu naučili koplje da drže kako treba ali ove moje preostale mučenike bi lagano počistila i četa đaka prvaka. Uzgred, blago iz gradske riznice smo potrošili na rahmetli heroje poput Hajrudin-kana i Lanzini-bega, tako da ćeš se do kase lako probiti ali u njoj nećeš naći ništa osim stoletne prašine. Svi vojni i ekonomski indikatori ukazuju da je mnogo bolje da zaobiđeš ovu moju mahalu i jurneš pravo na Prslina i njegovu prestonicu. Neka te vode reči Prorokove. Janjičaru, Ja kad sam ti nudio onomad u fantaziju regularnom da posedimo i bodove podelimo ti me nisi ni odgovora udostojio. Zato kada zađe Sunce večeras, a ti kosu reži, lice grdi, oči vadi... al bodovi ostaju kod mene !!! I ne brini ti za grdnoga Prslina, taj ko njega nije pobedio - taj u Draft naš još nije ni stigao. S. Edited December 16, 2017 by Svarog
Redoran Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 Dan potamni, sunce zađe 15p na klupi ostavih dušmaninu da se nađe.
Svarog Posted December 22, 2017 Posted December 22, 2017 drustvo, ajd da vas zamolim da mi nakon ovog kola, sto ce biti kraj polusezone, posaljete svi screenshot-ove svojih timova. i to po sledeca dva: - "My Team" tab, tako da vam se vidi trenutni sastav - "Transaction History", do kojeg se dolazi sa "My Team" taba, a gde vam se vide svi transferi koje ste napravili takodje, treba mi neko da posalje i stanje na tabeli (isto moze screenshot) lige koje nisam clan. imam ideju za neke statistike, pa da probam to da uradim u narednim danima.... fala vi unapred.
Redoran Posted December 23, 2017 Posted December 23, 2017 Imajući u vidu šta mi Pantelia trenutno radi nadam se da ćeš razumeti moje razloge da obilato fotošopujem sve te skrinove pre slanja.
John Coltrane Posted December 24, 2017 Posted December 24, 2017 53:51 u derbiju lige za mirnu zavrsnicu jesenjeg dela lige.
Прслин Posted December 24, 2017 Posted December 24, 2017 On 12/16/2017 at 4:08 PM, Svarog said: I ne brini ti za grdnoga Prslina, taj ko njega nije pobedio - taj u Draft naš još nije ni stigao. Mkhi Mkhi veliki Prslin Kresic 46 - 43 Veseli Cekicari San Epifanio Mkhi Mkhi veliki Prslin Kresic 61 - 44 Veseli Cekicari San Epifanio Eво и за статистику, али и за историју:
cvrlle Posted December 24, 2017 Posted December 24, 2017 (edited) izvini svaroze, tek sad vidim da sam duplirao sliku sa transakcijama. evo dodjem ti i ovu fotku Edited December 24, 2017 by cvrlle
John Coltrane Posted December 24, 2017 Posted December 24, 2017 (edited) Edited December 24, 2017 by John Coltrane zaboravih tabelu
John Coltrane Posted December 24, 2017 Posted December 24, 2017 Znam, tukao sam te oba puta, kurciti se mora
Svarog Posted December 26, 2017 Posted December 26, 2017 (edited) @ducca@keljans @Bogotac@Ruxin @adasevic ajd potvrdite mi kako vam se zovi timovi. ne mogu da povezem nickove ovde, sa skracenicama koje su se videle u vreme drafta i imena timova na tabeli lige Edited December 26, 2017 by Svarog
Recommended Posts