August 12, 20177 yr Hvala cvrle! Nem pojma kako mi stoji skor u globalu, ali prihvatiću bilo kakvu pobedu za početak.
August 12, 20177 yr Zoki, moze ovo vec sada da se cestita. Ocajan pocetak sezone. Valjda ce naredna kola biti bolja.Hvala lepo, videćemo sutra
August 12, 20177 yr usro mi se ducca u život, jbg. a i ja draftujem isusa prevaru ozilaru zahu i dinija moje pikove da upišu u udžbenike kako ne treba Sam ja lud ili ne moze da se vidi koliko protivnik ima poentsa? Ne bih rekao da je ovo finito... Ja na samo 25p plus Mata.
August 13, 20177 yr Author Sam ja lud ili ne moze da se vidi koliko protivnik ima poentsa? Ne bih rekao da je ovo finito... Ja na samo 25p plus Mata.kako jbt... ja sam posle Aguera mislio da sam skroz gotov. bukvalno jedino Pikford i Bertrand uzeli poene, vezni red: 2, 1, 2, 3, 2 imam 27, ostali Dejvis i Lukakara...
August 13, 20177 yr Јуче Лаказет, данас Ериксен... Чекам Мкхија и Погбу, на ошту радост и ползу отечеству и Руксину.
August 13, 20177 yr Ja reko prevario me zlotvor juče da sam dobio Zbunjuju dva topica, tola nije ođe Edited August 13, 20177 yr by Ruxin
August 13, 20177 yr šteta što se moja navala Giroud-Vardy-Alli iživljavala na sirotom Averageu, a ne na nekom od vas, pa sad ne mogu da se seirim ovde.