San Epifanio Posted August 12, 2017 Posted August 12, 2017 Aiiii, Dini ni na klupi. To je vec treci koji nije u kombinaciji za ovo kolo. Necu imati ni jedanaest startera za prvo kolo. Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока
malkin Posted August 12, 2017 Author Posted August 12, 2017 Aiiii, Dini ni na klupi. To je vec treci koji nije u kombinaciji za ovo kolo. Necu imati ni jedanaest startera za prvo kolo. Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока jbg znalo se za Dinija. veći je problem što su posle drafta doveli fakin Greja, tek treba da se vidi šta to znači za Trojarino mesto u timu...
malkin Posted August 12, 2017 Author Posted August 12, 2017 Брат Переира наговештава зашто је доведен. šta je uradio? ti si nov u fantaziju pa ne znaš, ja sam ga sredinom prošle sezone doveo u regularan tim kao iznenađenje i diferencijal (tako iskusni fantazisti zovu igrače koje malo ko drugi u igri poseduje i išta od njih očekuje a koji zatim eksplodiraju) jer sam video da je kraljevao sredinom terena i imao taj jedan neki vic kretnju i pas ali istrolovao me mučki i podatio samo par kartona...
malkin Posted August 12, 2017 Author Posted August 12, 2017 Pre drafta malkine a jbg meni je pre drafta i posle isto kad sam u fakin džungli
Pokojni Ruxin Posted August 12, 2017 Posted August 12, 2017 (edited) Tebi možda i jeste svejedno, ali svakako moramo priznati da dodaje na genijalnosti mog trećeg pika u špicu Edited August 12, 2017 by Ruxin
malkin Posted August 12, 2017 Author Posted August 12, 2017 jbg u odsudnom trenutku sam bio odsečen od sveta. al videćemo, igrao je brat Trojara u tandemom sa fpl legendom Igalarom pa je i penale pucao i sve... neće valjda kapitena da suše na klupi
San Epifanio Posted August 12, 2017 Posted August 12, 2017 Ma ostaje im Dini broj 1, nego sam mislio da ce ipak igrati danas Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока
Прслин Posted August 12, 2017 Posted August 12, 2017 šta je uradio? . Повредио се, па на миру могу да вејверујем™. Што? Да ниси помислио да сам се упецао на онај његов несмешни виц у кретању? Па на то падају само немачи појма.
malkin Posted August 12, 2017 Author Posted August 12, 2017 (edited) @Epi ja se uopšte ne bih kladio, al neka bude po tvom Edited August 12, 2017 by malkin
malkin Posted August 12, 2017 Author Posted August 12, 2017 Повредио се, па на миру могу да вејверујем™. Што? Да ниси помислио да сам се упецао на онај његов несмешни виц у кретању? Па на то падају само немачи појма. haha pa nisam stvarno imao Pereiru ne vredi, nisi igrao prošle sezone, ne možeš da skapiraš
malkin Posted August 12, 2017 Author Posted August 12, 2017 jel ovo na zvaničnom sajtu ne može da se prati kolko poena imaju neprijatelji ili mene nešto zeza Inter-Net?
Pokojni Ruxin Posted August 12, 2017 Posted August 12, 2017 Ne vidim ni ja, ali mi ni nije toliko bitno jer igram protiv cvrleta
Recommended Posts