Jump to content
IGNORED

FPL Draft 2017/18

Recommended Posts

• Replies 679
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• malkin

88

• Прслин

81

• Pokojni Ruxin

68

• John Coltrane

67

Posted

Aiiii, Dini ni na klupi. To je vec treci koji nije u kombinaciji za ovo kolo. Necu imati ni jedanaest startera za prvo kolo.

Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока

Posted

Брат Переира наговештава зашто је доведен. :fantom:

Posted

Aiiii, Dini ni na klupi. To je vec treci koji nije u kombinaciji za ovo kolo. Necu imati ni jedanaest startera za prvo kolo.

jbg znalo se za Dinija. veći je problem što su posle drafta doveli fakin Greja, tek treba da se vidi šta to znači za Trojarino mesto u timu...
Posted

Брат Переира наговештава зашто је доведен. :fantom:

šta je uradio? ti si nov u fantaziju pa ne znaš, ja sam ga sredinom prošle sezone doveo u regularan tim kao iznenađenje i diferencijal (tako iskusni fantazisti zovu igrače koje malo ko drugi u igri poseduje i išta od njih očekuje a koji zatim eksplodiraju) jer sam video da je kraljevao sredinom terena i imao taj jedan neki vic kretnju i pas ali istrolovao me mučki i podatio samo par kartona...
Posted

Pre drafta malkine :fantom:

a jbg meni je pre drafta i posle isto kad sam u fakin džungli
Posted (edited)

Tebi možda i jeste svejedno, ali svakako moramo priznati da dodaje na genijalnosti mog trećeg pika u špicu :fantom:

Edited by Ruxin
Posted

jbg u odsudnom trenutku sam bio odsečen od sveta. al videćemo, igrao je brat Trojara u tandemom sa fpl legendom Igalarom pa je i penale pucao i sve... neće valjda kapitena da suše na klupi :cry:

Posted

Ma ostaje im Dini broj 1, nego sam mislio da ce ipak igrati danas

Posted

šta je uradio? .

Повредио се, па на миру могу да вејверујем™. Што? Да ниси помислио да сам се упецао на онај његов несмешни виц у кретању? Па на то падају само немачи појма. :fantom:

Posted (edited)

@Epi

ja se uopšte ne bih kladio, al neka bude po tvom

Edited by malkin
Posted

Повредио се, па на миру могу да вејверујем™. Што? Да ниси помислио да сам се упецао на онај његов несмешни виц у кретању? Па на то падају само немачи појма. :fantom:

haha pa nisam stvarno imao Pereiru :fantom:

ne vredi, nisi igrao prošle sezone, ne možeš da skapiraš :fantom:

Posted

jel ovo na zvaničnom sajtu ne može da se prati kolko poena imaju neprijatelji ili mene nešto zeza Inter-Net?

Posted

Ne vidim ni ja, ali mi ni nije toliko bitno jer igram protiv cvrleta :fantom: