Jump to content
IGNORED

FPL Draft 2017/18

Recommended Posts

Posted (edited)

Mogao je neko iskopirati i ceo draft drugoligaša da vidimo, valja malo šale na ovu vrućinu :fantom:

Btw recite mi koji vam je bio pogba na spisku i reći ću vam koliki ste nemači pojma   ^_^

edit:

neka ga nek ima i on cime da se hvali... :fantom:

Da se hvali time što ima tim jeftiniji za samo 9,5 od aždahe?  -_-

Edited by Ruxin
  • Replies 679
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• malkin

88

• Прслин

81

• Pokojni Ruxin

68

• John Coltrane

67

Posted (edited)

Malkine jel može ono o vejverima i free agentima za nas lenje? Jel sam dobro pohvatao da vejverujemo do 24h pred početak kola, pa kad se ti vejveri obrade onda su transferi u ta 24h ko prvi devojci za ono što ostane na tržištu?

Edited by Ruxin
Posted

Samo aždaju i mene, ostalo je boranija...na 96,5 sam tačno. :lolol:

Sad sam več pomalo zabrinut :s_w:

Rućo popio sam par čaša vina i moram da priznam da mi godi tvoja zainteresovanost.. /giggle

Ahahhha

Posted

Rućo popio sam par čaša vina i moram da priznam da mi godi tvoja zainteresovanost.. /giggle

Ahahhha

Posted

Hm moj tim vredi 103.5, interesantno.

U principu nisam zadovoljan samo napadom,, Batshuayi, Rooney i Gabbiadini, sad kad malo bolje pogledam. Ali šta je tu je.

Posted

Из неког разлога сам велики оптимиста поводом имања Ихеанача. Сада само да оде Варди и прсли сте. :fantom:

Posted

fakin žreb, prvo kolo i odma protiv ducce :isuse:

Posted (edited)

Saće arsenal da se raspadne, pa će wenger da digne ruke od 3-4-3, pa mi remzi neće doneti onih 250 poena koje sam već upisao već bliže tipa 25 :dry:

Edited by Ruxin
Posted

Lakazet, deseti pik, gol u trecem minutu :) odma za njim i velbek... Moji napadaci :D

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Posted

Saće i kelechi posle ramseya, čisto da poništi assist maguirea. Odlično je ovo krenulo :dry: