pantelia Posted August 9, 2017 Posted August 9, 2017 Pikford, Begovic, Vertongen, Lindelof, Mustafi, Soukros, Van Dajk, Ozli, Sane, Redmond, Filips, Volkot, Aguero, Rondon, Ostin
Gylfi Posted August 9, 2017 Posted August 9, 2017 Branioci classica:Heaton, EliotAzpi, Kolasinac ljudina, Kompany, Daniels, SmallingPogba, Son, Lanzini, Sterling, KnockaertFirmino, Morata, Giroud
Подсемафорска 20 Posted August 9, 2017 Posted August 9, 2017 Чех, Форстер; Баји, Трипије, Кошћелни, Седрик, Олсон; Мхитаријан, Редмонд, Фер, Ацу, Волтерс; Жесус, Сандро, Муние.
Pokojni Ruxin Posted August 9, 2017 Posted August 9, 2017 Odlićan si gilfy. Toliko odličan da baš bode oči što si naseo na prevaru
malkin Posted August 9, 2017 Author Posted August 9, 2017 što više gledam svoj tim sve mi se manje dopada pola ekipe mi je povređeno trenutno btw, vrednost 101 milion
Gylfi Posted August 9, 2017 Posted August 9, 2017 Generalno pristojno deluju timovi, 10 je otprilike prava mera. Da, i meni se čini da je 8 dosta ziheraški, bolje mi deluje ovo sa desetkom. Osmica taman da se svi napucaju, osim ako ne fulaju poziciju koja fali timu zbog redosleda biranja.
malkin Posted August 9, 2017 Author Posted August 9, 2017 a dobar gylfi jbg ja se odma predajem. svi mi tuđi timovi deluju bolje od mog. odoh da prčkam po redovnom timu da se utešim
cvrlle Posted August 9, 2017 Posted August 9, 2017 (edited) zamisli kako bi bilo sa 16 :D gylfi deluje namunjen :misko: azdaja je bio ceo draft na autopppilotu? ni njegova momcad ne izgleda lose. mi ostali klasicna boranija Edited August 9, 2017 by cvrlle
San Epifanio Posted August 9, 2017 Posted August 9, 2017 Prsline objavi tim da se smejemo Pusti uzeo je Pogbu. Verovatno nije on ni birao.
Pokojni Ruxin Posted August 9, 2017 Posted August 9, 2017 azdaja je bio ceo draft na autopppilotu? ni njegova momcad ne izgleda lose. mi ostali klasicna boranija Ja baš razmišljam na koju foru su ostala 2 golmana startera, šta smo reko mi birali...kad ono kod aždaje dvojac bravo - willy :D
cvrlle Posted August 9, 2017 Posted August 9, 2017 Ja baš razmišljam na koju foru su ostala 2 golmana startera, šta smo reko mi birali...kad ono kod aždaje dvojac bravo - willy :D ahahah, video sam caba, bravo mi promako dobro, moci ce da menja
Svarog Posted August 9, 2017 Posted August 9, 2017 DA PONOVIM JOS JEDNOM: Je l ima neka dobra dusa iz Prve lige koja bi htela da mi nakon sto se ovo zavrsi posalje snimljen njihov draft? Meni je poslo za rukom da selektujem tabelu u tabu "Draft" i tako iskopiram u Excel. Ne mora tako, moze bilo koji format, moze i print screen... dokle god se vide svi podaci iz tog taba. Hocu da uradim neke statistike :)
adasevic Posted August 9, 2017 Posted August 9, 2017 DA PONOVIM JOS JEDNOM: https://www.sendspace.com/file/vhn803 Jel moze ovako?
Recommended Posts