Jump to content

FPL Draft 2017/18

Featured Replies

Pikford, Begovic,

Vertongen, Lindelof, Mustafi, Soukros, Van Dajk,

Ozli, Sane, Redmond, Filips, Volkot,

Aguero, Rondon, Ostin

Branioci classica:

Heaton, Eliot
Azpi, Kolasinac ljudina, Kompany, Daniels, Smalling
Pogba, Son, Lanzini, Sterling, Knockaert
Firmino, Morata, Giroud

Чех, Форстер; Баји, Трипије, Кошћелни, Седрик, Олсон; Мхитаријан, Редмонд, Фер, Ацу, Волтерс; Жесус, Сандро, Муние.

Odlićan si gilfy. Toliko odličan da baš bode oči što si naseo na prevaru :fantom:

• Author

što više gledam svoj tim sve mi se manje dopada :lolol:

pola ekipe mi je povređeno trenutno :isuse:

btw, vrednost 101 milion

Generalno pristojno deluju timovi, 10 je otprilike prava mera.

Da, i meni se čini da je 8 dosta ziheraški, bolje mi deluje ovo sa desetkom. Osmica taman da se svi napucaju, osim ako ne fulaju poziciju koja fali timu zbog redosleda biranja.

• Author

Prsline objavi tim da se smejemo :fantom:

• Author

a dobar gylfi jbg ja se odma predajem.

svi mi tuđi timovi deluju bolje od mog. odoh da prčkam po redovnom timu da se utešim :cry:

zamisli kako bi bilo sa 16 :D

gylfi deluje namunjen  :misko:

azdaja je bio ceo draft na autopppilotu? ni njegova momcad ne izgleda lose. mi ostali klasicna boranija :isuse:

Edited by cvrlle

Prsline objavi tim da se smejemo :fantom:

Pusti uzeo je Pogbu. Verovatno nije on ni birao.

azdaja je bio ceo draft na autopppilotu? ni njegova momcad ne izgleda lose. mi ostali klasicna boranija :isuse:

Ja baš razmišljam na koju foru su ostala 2 golmana startera, šta smo reko mi birali...kad ono kod aždaje dvojac bravo - willy :D

Ja baš razmišljam na koju foru su ostala 2 golmana startera, šta smo reko mi birali...kad ono kod aždaje dvojac bravo - willy :D

ahahah, video sam caba, bravo mi promako  :lolol:  dobro, moci ce da menja

DA PONOVIM JOS JEDNOM:

Je l ima neka dobra dusa iz Prve lige koja bi htela da mi nakon sto se ovo zavrsi posalje snimljen njihov draft?

Meni je poslo za rukom da selektujem tabelu u tabu "Draft" i tako iskopiram u Excel.

Ne mora tako, moze bilo koji format, moze i print screen... dokle god se vide svi podaci iz tog taba.

Hocu da uradim neke statistike :)

Evo i mog tima...

2q3u2dg.jpg