August 9, 20177 yr Pikford, Begovic, Vertongen, Lindelof, Mustafi, Soukros, Van Dajk, Ozli, Sane, Redmond, Filips, Volkot, Aguero, Rondon, Ostin
August 9, 20177 yr Branioci classica:Heaton, EliotAzpi, Kolasinac ljudina, Kompany, Daniels, SmallingPogba, Son, Lanzini, Sterling, KnockaertFirmino, Morata, Giroud
August 9, 20177 yr Чех, Форстер; Баји, Трипије, Кошћелни, Седрик, Олсон; Мхитаријан, Редмонд, Фер, Ацу, Волтерс; Жесус, Сандро, Муние.
August 9, 20177 yr Author što više gledam svoj tim sve mi se manje dopada pola ekipe mi je povređeno trenutno btw, vrednost 101 milion
August 9, 20177 yr Generalno pristojno deluju timovi, 10 je otprilike prava mera. Da, i meni se čini da je 8 dosta ziheraški, bolje mi deluje ovo sa desetkom. Osmica taman da se svi napucaju, osim ako ne fulaju poziciju koja fali timu zbog redosleda biranja.
August 9, 20177 yr Author a dobar gylfi jbg ja se odma predajem. svi mi tuđi timovi deluju bolje od mog. odoh da prčkam po redovnom timu da se utešim
August 9, 20177 yr zamisli kako bi bilo sa 16 :D gylfi deluje namunjen :misko: azdaja je bio ceo draft na autopppilotu? ni njegova momcad ne izgleda lose. mi ostali klasicna boranija Edited August 9, 20177 yr by cvrlle
August 9, 20177 yr azdaja je bio ceo draft na autopppilotu? ni njegova momcad ne izgleda lose. mi ostali klasicna boranija Ja baš razmišljam na koju foru su ostala 2 golmana startera, šta smo reko mi birali...kad ono kod aždaje dvojac bravo - willy :D
August 9, 20177 yr Ja baš razmišljam na koju foru su ostala 2 golmana startera, šta smo reko mi birali...kad ono kod aždaje dvojac bravo - willy :D ahahah, video sam caba, bravo mi promako dobro, moci ce da menja
August 9, 20177 yr DA PONOVIM JOS JEDNOM: Je l ima neka dobra dusa iz Prve lige koja bi htela da mi nakon sto se ovo zavrsi posalje snimljen njihov draft? Meni je poslo za rukom da selektujem tabelu u tabu "Draft" i tako iskopiram u Excel. Ne mora tako, moze bilo koji format, moze i print screen... dokle god se vide svi podaci iz tog taba. Hocu da uradim neke statistike :)