August 9, 20177 yr begović, fabianski walker, luiz, clyne, keane, maguire alli, eriksen, ramsey, antonio, ward-prowse chicharito, iheanacho, gray Nem pojma, relativno sam zadovoljan. Videćemo u praksi na šta će da liči
August 9, 20177 yr S obzirom na 8. pik ja zadovoljan Mignolet Elliot Baines Stephens Davies Cresswell Koscielny KdB Zaha Arnautović Willian Ayew Firmino Defoe Gayle
August 9, 20177 yr Author prva tri pika si otkinuo, videćemo kako će boufal staridž i ostin čazara da se pokažu. al dobar tim skroz
August 9, 20177 yr Ja manje-više zadovoljan. Voleo bih da sam apio Chicharita i Azpilicuetu ali nije ni ovako loše (ako se uzme u obzir kako je moglo). Odlično se pokazao sajt, preko svih očekivanja. Meni je 90 sekundi pomoglo jer sam barem 2-3 pika bukvalno u poslednjoj sekundi izvadio iz bulje searcha.
August 9, 20177 yr Foster, Forster Alonso, Kolasinac, van Anholt, Daniels, Piters Pedro, Gylfi, Antonio, Marsial, Cadli Lukaku, Morata, Dini
August 9, 20177 yr Author @cvrlle prva tri pika si otkinuo, videćemo kako će boufal staridž i ostin čazara da se pokažu. al dobar tim skroz Edited August 9, 20177 yr by malkin
August 9, 20177 yr Sjebale ste ma sa eriksenom, nisam mogao da ga propustim. Pa mi je špic malo propatio, bez teškaša jbg.
August 9, 20177 yr Smajhel,Boruc,Ajderweld,Mendi,Doson,Darmian,Jagelka,De Brujne,Salah,Arnautovic,Rici,Volkot,Berahino,Rasford,Gajle
August 9, 20177 yr Ovosezonski aduti su mi granitna odbrana i HeIsOneOfOurOwn. Druga polovina tima ako zajedno sakupi 100 poena biće dobro. Ederson Hart Walker Bailly Luiz Rose Williams Bernardo Silva Lanzini Son Herrera Klaassen Kejnara Llorente Barnes