Pokojni Ruxin Posted August 9, 2017 Posted August 9, 2017 begović, fabianski walker, luiz, clyne, keane, maguire alli, eriksen, ramsey, antonio, ward-prowse chicharito, iheanacho, gray Nem pojma, relativno sam zadovoljan. Videćemo u praksi na šta će da liči
zoki Posted August 9, 2017 Posted August 9, 2017 S obzirom na 8. pik ja zadovoljan Mignolet Elliot Baines Stephens Davies Cresswell Koscielny KdB Zaha Arnautović Willian Ayew Firmino Defoe Gayle
malkin Posted August 9, 2017 Author Posted August 9, 2017 prva tri pika si otkinuo, videćemo kako će boufal staridž i ostin čazara da se pokažu. al dobar tim skroz
Redoran Posted August 9, 2017 Posted August 9, 2017 Ja manje-više zadovoljan. Voleo bih da sam apio Chicharita i Azpilicuetu ali nije ni ovako loše (ako se uzme u obzir kako je moglo). Odlično se pokazao sajt, preko svih očekivanja. Meni je 90 sekundi pomoglo jer sam barem 2-3 pika bukvalno u poslednjoj sekundi izvadio iz bulje searcha.
San Epifanio Posted August 9, 2017 Posted August 9, 2017 Foster, Forster Alonso, Kolasinac, van Anholt, Daniels, Piters Pedro, Gylfi, Antonio, Marsial, Cadli Lukaku, Morata, Dini
malkin Posted August 9, 2017 Author Posted August 9, 2017 (edited) @cvrlle prva tri pika si otkinuo, videćemo kako će boufal staridž i ostin čazara da se pokažu. al dobar tim skroz Edited August 9, 2017 by malkin
Pokojni Ruxin Posted August 9, 2017 Posted August 9, 2017 Sjebale ste ma sa eriksenom, nisam mogao da ga propustim. Pa mi je špic malo propatio, bez teškaša jbg.
San Epifanio Posted August 9, 2017 Posted August 9, 2017 Meni ovi moji deluju konkurentno, sto moze samo da znaci totalni raspad
Bogotac Posted August 9, 2017 Posted August 9, 2017 Smajhel,Boruc,Ajderweld,Mendi,Doson,Darmian,Jagelka,De Brujne,Salah,Arnautovic,Rici,Volkot,Berahino,Rasford,Gajle
Redoran Posted August 9, 2017 Posted August 9, 2017 Ovosezonski aduti su mi granitna odbrana i HeIsOneOfOurOwn. Druga polovina tima ako zajedno sakupi 100 poena biće dobro. Ederson Hart Walker Bailly Luiz Rose Williams Bernardo Silva Lanzini Son Herrera Klaassen Kejnara Llorente Barnes
Pokojni Ruxin Posted August 9, 2017 Posted August 9, 2017 Generalno pristojno deluju timovi, 10 je otprilike prava mera. Brzo se i završi.
Recommended Posts