cvrlle Posted August 6, 2017 Posted August 6, 2017 Poslali me na izuzetni put u sredu... Pogađajte u koje vreme :/ Ako ništa malo nade za ove pacere iz prve grupe. :P Moraće da se bere po free agents već vidim napravi ti watchlist od 150+ igraca. ne se sekiraj za pacere...
keljans Posted August 7, 2017 Posted August 7, 2017 Moze mala pomoc za nas koji se prvi put samoubijaju na ovaj nacin? Napravim listu igraca (mora li da bude na watchlisti ili moze moja interna) i u sredu vece biram u zavisnosti od redosleda koga zelim a da postovani protivnici nisu pre mene uzeli nekoga od njih? Unapred zahvalan
Svarog Posted August 7, 2017 Posted August 7, 2017 Ja koliko sam skontao... napravis watchlistu da bi 1) ti nju koristio kao podsetnik i za laske biranje u momentu drafta 2) da bi ona automatski birala umesto tebe ako nisi prisutan ili jesi ali zbog pogubljenosti medj svojm papiraima nisi stigao da kliknes za predvidjeno vreme Iz gore navedenog posredno zakljucujem da imanje watchliste nije obavezujuce. Sta vise, mislim da sam negde procitao da ako istu nemas a ne stignes da odaberes igraca u toku drafta da ti igra sama odabere najskupljeg dostupnog, tako nekako.
Прслин Posted August 7, 2017 Posted August 7, 2017 Sta vise, mislim da sam negde procitao da ako istu nemas a ne stignes da odaberes igraca u toku drafta da ti igra sama odabere najskupljeg dostupnog, tako nekako.
Svarog Posted August 7, 2017 Posted August 7, 2017 Ja se stvarno nadam da je ovo u sredu u 22h jerbo sam se upravo "fino i na civilizovan nacin objasnio" sa suprugom i mojim roditeljima u vezi neke obaveze i da li cemo to u sredu ili cetvrtak. #fantasy4ever
John Coltrane Posted August 7, 2017 Posted August 7, 2017 Ja jos zeni ne smem ni da pomenem. U glavi joj odzvanja moj glas "ljubavi jos samo 5minuta" iz jedne grcke igraonice dok deca polivaju air hockey oko mene...
ducca Posted August 7, 2017 Posted August 7, 2017 Jel odradjen generator redosleda biranja ili se to radi neposredno pred draft?
San Epifanio Posted August 7, 2017 Posted August 7, 2017 Sam sajt odredjuje raspored biranja. Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока
San Epifanio Posted August 7, 2017 Posted August 7, 2017 Kako apsolutno nisam siguran koga bih uzeo kad bih prvi birao, najvise nih voleo da budem 6-7. Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока
copkillah Posted August 7, 2017 Posted August 7, 2017 sajt trenutno krešuje, imao sam zakazan jedan draft za 21h i prvo je kasnio početak, a sada je zaglavljen na ortaku koji nije onlajn
John Coltrane Posted August 7, 2017 Posted August 7, 2017 Ja sam rekao da treba da zajebemo njihov i odigramo naš
ducca Posted August 7, 2017 Posted August 7, 2017 Vidim da se FPL tw nalog izvinjava za jucerasnje pucanje drafta. Problem dakle nije jos sredjen.
Azdaja Posted August 7, 2017 Posted August 7, 2017 Tooooo može za petak neka odgoda, plaćam pivo ovima u grčkoj i ovima sa ženama :))))
Recommended Posts