Pokojni Ruxin Posted August 2, 2017 Posted August 2, 2017 (edited) Tldr, sumiraj u jednoj reči Edited August 2, 2017 by Ruxin
Svarog Posted August 2, 2017 Posted August 2, 2017 enigmatike radi... ko vam je prvi pik? koga ćete to uzeti ako vas Hajdi izvuče iz bubnja? meni je Harry Kane prvi pik :) nešto kontam da će Totnam svakako imati dobru sezonu, ovaj puniti boraniju ako ništa drugo, nije injury prone... slično rezonujem i za Alija, i on mi je u prvih 3-4 pika.
San Epifanio Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 Dijego Kosta Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока
Pokojni Ruxin Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 Btw ako je john kod nas u prvoj skroz sam za to da mu se pokloni prvi pik ako obeća da će da bira lukakua
San Epifanio Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 Da ne zna bio bi kod vas, ovako je u onoj elitnoj grupi Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока
Pokojni Ruxin Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 I bilo mi je logično da su sektaši podgrupa nemača pojma, ali đe sad po ovoj vrućini da skrolujem onoliko malkinovih čaršava ne bih li potvrdio
John Coltrane Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 Btw ako je john kod nas u prvoj skroz sam za to da mu se pokloni prvi pik ako obeća da će da bira lukakua Ti nisi dostojan ni u ligi sa mnom da budes :fatnom:
cvrlle Posted August 6, 2017 Posted August 6, 2017 bliži se... a još nisam ispremeštao uočlistu :-o da se ja prvi pitam ja bi sebi uzeo ili matića ili nekog silnog, novopridošlog, def. od rućinove momčadi. nešto mi govori da će danilo baš da pokida... :phantom: Sent from my E5603 using Tapatalk
zoki Posted August 6, 2017 Posted August 6, 2017 U drugoj prvoj ligi čekamo Redorana i timmija da upadnu
Pokojni Ruxin Posted August 6, 2017 Posted August 6, 2017 Šta smo rekli, petak u 23:00? A đe nam je klasikara, hoće li se praviti?
Gylfi Posted August 6, 2017 Posted August 6, 2017 Nadam se da ovo čudo da računa i klasik poene u h2h ligama. Možemo možda da izvedemo classic tabelu obe lige.
Azdaja Posted August 6, 2017 Posted August 6, 2017 Poslali me na izuzetni put u sredu... Pogađajte u koje vreme :/ Ako ništa malo nade za ove pacere iz prve grupe. :p Moraće da se bere po free agents već vidim
Recommended Posts